Netiesā, pirms neesi uzklausījis. /Reinis Kaudzīte/
  • КТО МЫ?
  • ЧТО МЫ ДЕЛАЕМ?
  • ПОЧЕМУ ВЫБИРАТЬ НАС?

Последние дополнения к темам | Мои коментарии | Правила форумы

Pavasara ķēķa mirkļi


Agatii
					Poste: 294
Agatii (on-line)
Опубликовано: 21.03.2012 10:12 | Ответить на этот комментарий
21/03/2012 10:12:03 - wrote :
Parasti uz pavasara pusi, kad parādās Mūsmāju gurķīši, lociņi uz palodzes un diedzētie asniņi, manā ēdienkartē parādās izmaiņas.
Nu jau otro sezonu man topā ir champagne gatavotie cous-cous salāti. Ļoti ērti sagatavojami un lietojami darba pusdienās. Variēju, protams, ar sastāvdaļām, bet tie man atkal ir topā!!!
http://figurasdraugi.lv/online/gallery/pic.asp?wa_id=737&gs=20&wa_site_id=6

Varbūt varat padalīties ar gardām un ātrām pavasarīgām receptītēm? Kas jūsu ēdienkartē vairāk dominē tieši pavasarī? Man biezpiens, olas un visa veida zaļbarība. Laikam Lieldienu iespaidā... Gaļu nu galīgi maz lietoju..neprasās.
Kā jums?

IvetaS
					Poste: 25
IvetaS (on-line)
Опубликовано: 21.03.2012 10:14 | Ответить на этот комментарий
21/03/2012 10:14:49 - wrote :
Man tagad topā ir salāti no: ķīnas kāposts,gurķis, tomāts, redīsi, krabju nūjiņa 2 gab., siers 30 gr.kubiciņos, mazliet sēkliņu maisījuma, apjaucu ar olīveļļu vai ķirbju eļļu. Daaaaaadz sanāk, bet punktu ziņā maz. Ēdu ar sēklu maizi.

legi
					Poste: 593
legi (on-line)
Опубликовано: 21.03.2012 11:36 | Ответить на этот комментарий
21/03/2012 11:36:25 - wrote :
Es šorīt sarīvēju kāpostu, piegriezu gurķi, lociņus un man bmājās bija kaltētie tomāti, pieliku arī tos, sajaucu ar pavisam nedaudz bezpiedevu jogurta. Vēl man līdzi ir siermaizes ar 10% sieru, nebija laika neko citu gatavot. Toties vakar izcepu kaut ko līdzīgu biezpiena sacepumam no Mellenes biezpiena bulciņu mīklas, tas man arī ir līdzi.

champagne
					Poste: 1133
champagne (on-line)
Опубликовано: 21.03.2012 21:59 | Ответить на этот комментарий
21/03/2012 21:59:59 - wrote :
Uz smalkās rīves sarīvēta selerijas sakne+ābols+burkāns+redīsu dīgsti+lazdu rieksti

auša
					Poste: 407
auša (on-line)
Опубликовано: 22.03.2012 11:56 | Ответить на этот комментарий
22/03/2012 11:56:43 - champagne wrote :
Uz smalkās rīves sarīvēta selerijas sakne+ābols+burkāns+redīsu dīgsti+lazdu rieksti
Hei, Champange! Prieks atkal redzēt! Un, protams, arī jaunu recepti izlasīt!

sandraniks
					Poste: 101
sandraniks (on-line)
Опубликовано: 22.03.2012 20:43 | Ответить на этот комментарий
22/03/2012 20:43:41 - IvetaS wrote :
Man tagad topā ir salāti no: ķīnas kāposts,gurķis, tomāts, redīsi, krabju nūjiņa 2 gab., siers 30 gr.kubiciņos, mazliet sēkliņu maisījuma, apjaucu ar olīveļļu vai ķirbju eļļu. Daaaaaadz sanāk, bet pun ...
Man arī ir topā līdzīgi salāti ķīnas kāposts + marinēts gurķis(pašas konservētie)+ svaigs gurķis,+sarīvēts burkāns,+tomāts+ eļļa+citronu sula,+drusku sāls, cukuriņš, klāt piekožu rupjmaizes šķēli ar liesu gaļiņu vai sieru, vai kausēto sieru kur pa virsu uzbērts sēklu mikslis(Zelta Rieksts-Rimi var nopirkt)

Elīna.
					Poste: 1327
Elīna. (atbalsta Figūras Draugus)
Опубликовано: 26.03.2012 11:12 | Ответить на этот комментарий
26/03/2012 11:12:47 - Agatii wrote :
Kas jūsu ēdienkartē vairāk dominē tieši pavasarī? Man biezpiens, olas un visa veida zaļbarība. Laikam Lieldienu iespaidā...
Man uz doto brīdi arī gribas visu laiku ēst kādus zaļos salātus, taču visās pamatēdienreizēs tos neizvēlos, vienā no ēdienreizēm iekļauju vēl tāpat vecās labās saknes ( bietes, burkāni, selerija). Man pašlaik ļoti garšo šādi salāti:

ķīnas kāposts
svaigs gurķis
sarkanie redīsi ( garšīgi ir tie, kurus pērkot, klāt tiem vēl ir lapas)
pāris svaigie šampinjoni
bezpiedevu jogurts
un, ja vienības atļauj - liesā majonēze
maltie pipari,sāls
Dārzeņus plāni ( šķēlītēs) sagriež, visu sajauc, un salāti ir gatavi ēšanai

Olas ir arī manā ēdienkartē, jo īpaši garšo uz brokastu maizītes, tikai jocīgi, ja tagad tās ēdīšu, tad Lieldienās tās nemaz negribēsies, bet varbūt tas ir labi



Высказать своё мнение


click emoticon to add