Pavasara ķēķa mirkļi
Agatii (on-line) |
Опубликовано: 21.03.2012 10:12 |
Ответить на этот комментарий
21/03/2012 10:12:03 - wrote :
Parasti uz pavasara pusi, kad parādās Mūsmāju gurķīši, lociņi uz palodzes un diedzētie asniņi, manā ēdienkartē parādās izmaiņas. Nu jau otro sezonu man topā ir champagne gatavotie cous-cous salāti. Ļoti ērti sagatavojami un lietojami darba pusdienās. Variēju, protams, ar sastāvdaļām, bet tie man atkal ir topā!!! http://figurasdraugi.lv/online/gallery/pic.asp?wa_id=737&gs=20&wa_site_id=6 Varbūt varat padalīties ar gardām un ātrām pavasarīgām receptītēm? Kas jūsu ēdienkartē vairāk dominē tieši pavasarī? Man biezpiens, olas un visa veida zaļbarība. Laikam Lieldienu iespaidā... Gaļu nu galīgi maz lietoju..neprasās. Kā jums? |
||
IvetaS (on-line) |
Опубликовано: 21.03.2012 10:14 |
Ответить на этот комментарий
21/03/2012 10:14:49 - wrote :
Man tagad topā ir salāti no: ķīnas kāposts,gurķis, tomāts, redīsi, krabju nūjiņa 2 gab., siers 30 gr.kubiciņos, mazliet sēkliņu maisījuma, apjaucu ar olīveļļu vai ķirbju eļļu. Daaaaaadz sanāk, bet punktu ziņā maz. Ēdu ar sēklu maizi.
|
||
legi (on-line) |
Опубликовано: 21.03.2012 11:36 |
Ответить на этот комментарий
21/03/2012 11:36:25 - wrote :
Es šorīt sarīvēju kāpostu, piegriezu gurķi, lociņus un man bmājās bija kaltētie tomāti, pieliku arī tos, sajaucu ar pavisam nedaudz bezpiedevu jogurta. Vēl man līdzi ir siermaizes ar 10% sieru, nebija laika neko citu gatavot. Toties vakar izcepu kaut ko līdzīgu biezpiena sacepumam no Mellenes biezpiena bulciņu mīklas, tas man arī ir līdzi.
|
||
champagne (on-line) |
Опубликовано: 21.03.2012 21:59 |
Ответить на этот комментарий
21/03/2012 21:59:59 - wrote :
Uz smalkās rīves sarīvēta selerijas sakne+ābols+burkāns+redīsu dīgsti+lazdu rieksti
|
||
auša (on-line) |
Опубликовано: 22.03.2012 11:56 |
Ответить на этот комментарий
22/03/2012 11:56:43 - champagne wrote :
Hei, Champange! Prieks atkal redzēt! Un, protams, arī jaunu recepti izlasīt!Uz smalkās rīves sarīvēta selerijas sakne+ābols+burkāns+redīsu dīgsti+lazdu rieksti |
||
sandraniks (on-line) |
Опубликовано: 22.03.2012 20:43 |
Ответить на этот комментарий
22/03/2012 20:43:41 - IvetaS wrote :
Man arī ir topā līdzīgi salāti ķīnas kāposts + marinēts gurķis(pašas konservētie)+ svaigs gurķis,+sarīvēts burkāns,+tomāts+ eļļa+citronu sula,+drusku sāls, cukuriņš, klāt piekožu rupjmaizes šķēli ar liesu gaļiņu vai sieru, vai kausēto sieru kur pa virsu uzbērts sēklu mikslis(Zelta Rieksts-Rimi var nopirkt)Man tagad topā ir salāti no: ķīnas kāposts,gurķis, tomāts, redīsi, krabju nūjiņa 2 gab., siers 30 gr.kubiciņos, mazliet sēkliņu maisījuma, apjaucu ar olīveļļu vai ķirbju eļļu. Daaaaaadz sanāk, bet pun ... |
||
Elīna. (atbalsta Figūras Draugus) |
Опубликовано: 26.03.2012 11:12 |
Ответить на этот комментарий
26/03/2012 11:12:47 - Agatii wrote :
Man uz doto brīdi arī gribas visu laiku ēst kādus zaļos salātus, taču visās pamatēdienreizēs tos neizvēlos, vienā no ēdienreizēm iekļauju vēl tāpat vecās labās saknes ( bietes, burkāni, selerija). Man pašlaik ļoti garšo šādi salāti:Kas jūsu ēdienkartē vairāk dominē tieši pavasarī? Man biezpiens, olas un visa veida zaļbarība. Laikam Lieldienu iespaidā... ķīnas kāposts svaigs gurķis sarkanie redīsi ( garšīgi ir tie, kurus pērkot, klāt tiem vēl ir lapas) pāris svaigie šampinjoni bezpiedevu jogurts un, ja vienības atļauj - liesā majonēze maltie pipari,sāls Dārzeņus plāni ( šķēlītēs) sagriež, visu sajauc, un salāti ir gatavi ēšanai Olas ir arī manā ēdienkartē, jo īpaši garšo uz brokastu maizītes, tikai jocīgi, ja tagad tās ēdīšu, tad Lieldienās tās nemaz negribēsies, bet varbūt tas ir labi |
||
Высказать своё мнение
click emoticon to add