Novēlu Jums kaudzi naudas, jūru mīlestības un ilgus, ilgus gadus, lai to visu baudītu! /***/

Jaunākie ziņojumi | Mani ziņojumi | Foruma noteikumi

Noraušanās!


trakums
					Poste: 589
trakums (on-line)
Publicēts: 11.07.2011 13:49 | Atbildēt, citējot šo komentāru
11/07/2011 13:49:16 - Rakstīja :
Meitenes, padalieties kā jums ir ar to noraušanos? Nu jau par vēlu ko mainīt, veikalā mani uzrunāja 2 skaistas "Salas" bulciņas un nu viņas puncī! Un vispār, šodien tāds besis, ka īpaši nedomāju ko pērku! Stāv man te vēl siers, kas sagriezts šķēlēs, pagaidām tikai stāv... Bet ja man ir sūdīgs noskaņojums, māku ēst arī tad, ja negribas...
Bet principā jautājums vairāk par to, kā sevi uzliekat atpakaļ uz strīpas? Es cenšos mazāk iespringt par to, bet pašlaik ir vienkārši doh... Pāris dienas atpakaļ pati vēl forumā rakstīju - nav ko domāt, tiri piri, traļi vaļi... A pašai ta nepalīdz!!! Ja jūs padalītos ar savu pieredzi, varbūt es spētu saskatīt kādu saules stariņu savā neveiksmīgajā tievēšanas ceļā...

melllene
					Poste: 5249
melllene (vada grupu)
Publicēts: 11.07.2011 13:55 | Atbildēt, citējot šo komentāru
11/07/2011 13:55:50 - Rakstīja :
1. Cenšos sev iestāstīt, ka ja saplīst šķīvis, nav jāplēš visa servīze. Skatos vai ir vēl reāli iztikt ar V kas palikušas. Ja jūtu, ka ir "rijamais", ēdu visas V kā būtu ēdusi, ja nebūtu tas kautkas liekais apēsts.
2. Man visgrūtāk ir pēc tam "atgriesties" nākamajā vai aiznākamajā dienā pie programmas. Nu neko, zinu, ka pamocīšos, bet pēc tam jau viss būs OK.

trakums
					Poste: 589
trakums (on-line)
Publicēts: 11.07.2011 14:15 | Atbildēt, citējot šo komentāru
11/07/2011 14:15:11 - melllene Rakstīja :
1. Cenšos sev iestāstīt, ka ja saplīst šķīvis, nav jāplēš visa servīze. Skatos vai ir vēl reāli iztikt ar V kas palikušas. Ja jūtu, ka ir "rijamais", ēdu visas V kā būtu ēdusi, ja nebūtu tas kautkas l ...
Par to servīzi - labi teikts! Es tiešām visu laiku cenšos būt optimiste, un ja sanāk sagrēkoties, tad īpaši nepārdzīvoju... Izņemot šodien... Es iztikšu ar to, kas man palicis, es jau arī nezinu īsti cik tās bulciņas man patērēja, bet nu šovakar pārtikšu no dārzeņiem un būs jau labi ar vienībām! Tik ceru, ka rīt varēšu nostāties atpakaļ uz strīpas un ka man atkal ies viss lēni bet pamatīgi uz priekšu!!! Ahh, šī stulbā sajūta... Kā man gribētos iemantot tādu apņēmību kā šeit ir daudzām tievētājām!!!

baibinjsh1
					Poste: 4348
baibinjsh1 (vada grupu)
Publicēts: 11.07.2011 21:52 | Atbildēt, citējot šo komentāru
11/07/2011 21:52:43 - trakums Rakstīja :
Kā man gribētos iemantot tādu apņēmību kā šeit ir daudzām tievētājām!!!
Tomēr arī daudzajām tievētājām, kuras Tu iedomājies par apņēmīgajām, ir gadījušās tādas reizes, kā Tev šodien. Viss forums pilns ar tādām mazām grēksūdzītēm! Lai gan, lai gan..... Vairāk tomēr ir tā, kad veicas, nevis tā, kad neveicas. Atliek vien noskaņot sevi uz pareizā ceļa un miers. Viegli pateikt, grūti izdarīt, bet tas ir arī vienīgais, kas palīdz - noskaņoties PAŠAM.

ilze_
					Poste: 1817
ilze_ (on-line)
Publicēts: 11.07.2011 22:18 | Atbildēt, citējot šo komentāru
11/07/2011 22:18:42 - baibinjsh1 Rakstīja :
Tomēr arī daudzajām tievētājām, kuras Tu iedomājies par apņēmīgajām, ir gadījušās tādas reizes, kā Tev šodien. Viss forums pilns ar tādām mazām grēksūdzītēm! Lai gan, lai gan..... Vairāk tomēr ir tā, ...
tiesi taa - sodien taisiju vakarinas un par sito pasu domaju.
visam var gadities palaisties. man tadas notiek pat ar zinamu regularitati - ik pa tris, cetriem menesiem, bet jaapzinaas, ka neviens cits jau tavaa vietaa nevar notievet. jasanemas pasam. :)

trakums
					Poste: 589
trakums (on-line)
Publicēts: 12.07.2011 09:56 | Atbildēt, citējot šo komentāru
12/07/2011 09:56:48 - Rakstīja :
Paldies par šiem vārdiem! No sirds gribu censties darīt pēc iespējas pareizāk!!! Vakar biju nopirkusi arī kolēģēm tās bulačkas, viena nebija pieteikusies, tad nu šorīt vēl gana labas divas bulkas stāvēja, kā ienācu ofisā, tā uzreiz aiznesu grāmatvedei piedāvāt, lai nekārdina mani te tās bulkas! Tā jau ir maza uzvara pār sevi pēc vakardienas neveiksmju rindas....

ilze_
					Poste: 1817
ilze_ (on-line)
Publicēts: 12.07.2011 11:34 | Atbildēt, citējot šo komentāru
12/07/2011 11:34:23 - trakums Rakstīja :
Paldies par šiem vārdiem! No sirds gribu censties darīt pēc iespējas pareizāk!!! Vakar biju nopirkusi arī kolēģēm tās bulačkas, viena nebija pieteikusies, tad nu šorīt vēl gana labas divas bulkas stāv ...
Malacis! Es tiesam ar tevi lepojos! :)
Un pat ja gramatvede nenem, lidini aaraa gruzkastee. Un uzmet kaut ko pa virsu, lai neregojas pat tur. :D
Zinu, ka nauda, bet dazi santimi nu galigi nav taa veerti...
Iznemot darzenus, kurus es izmantoju lidz pedejam, parejaas lietas es mierigi varu izmest aaraa - nesen bija ciemini, taisijam saldejuma kokteilus (biju iepirkusi piena saldejumu un protams neviens pat i pateikt nevareja). Kad ciemini aizgaaja, paris dienas man tie saldejuma atlikumi tur marineejas pa saldetavu, bet nu tani vakaraa, kad man vini sakaarojaas, iznemu no saldetavas, paskatijos un.... aizskaloju izlietnee... :)
Visa pamataa jau ir tadas mazaas cinas ar sevi. :)

trakums
					Poste: 589
trakums (on-line)
Publicēts: 12.07.2011 11:39 | Atbildēt, citējot šo komentāru
12/07/2011 11:39:45 - ilze_ Rakstīja :
Malacis! Es tiesam ar tevi lepojos! :)Un pat ja gramatvede nenem, lidini aaraa gruzkastee. Un uzmet kaut ko pa virsu, lai neregojas pat tur. :DZinu, ka nauda, bet dazi santimi nu galigi nav taa veerti ...
Biju arī tikko bodē, aizgāju laicīgāk, lai paspētu nopirkt sautētos dārzeņus! Savādāk pēc kādas stundas visi jau aprīti! Nepaņēmu nekādu veikala gatavoto gaļu, tā ka šodien pusdienās sautēti dārzeņi un ja nu baigi gribēsies, tad ir tā atri pagatavojamā griķu putriņa... Nezinu pēc kā tāda garšo!
Tev ir absolūta taisnība par tām mazajām īņām un uzvarām! Pašlaik man tieši pat palīdz noturēties tas, ka man ir slikts noskaņojums attiecībā uz savu nesaņemšanos un tas palīdz saņemties! Sēžu jau vēl kā bubulis, bet vismaz negrēkoju!

sandruks
					Poste: 366
sandruks (on-line)
Publicēts: 06.08.2011 09:40 | Atbildēt, citējot šo komentāru
06/08/2011 09:40:21 - Rakstīja :
  Ko darīt,kad krūzīte sasista,visu servīzi sadauzīt rokas neceļās,bet nomazgāt,noslaucīt un salikt smuki plauktiņā arī ne īsti iedvesmas,ne saprašanas,kā to pareizāk izdarīt,arī kaut kur mistiskā kārtā pazudušas?????

denia
					Poste: 3924
denia (on-line)
Publicēts: 06.08.2011 10:13 | Atbildēt, citējot šo komentāru
06/08/2011 10:13:28 - Rakstīja :

Es Tevi loti labi saprotu. Apsveicami ir tas,ka Tev tomer negribas dauzit lidz galam visu servizi.Galvenais pec sadam norausanam ir neatmest visam ar roku  tikt atpakal uz svitras un jo atrak,jo labak! Kad iesaku tievet,man periodiski ik pa laiakm uznaca norausanas un tados brizos es edu un edu,vareju apest pat 20-30 vienibas viena reize(parsvara naskus). Kad man bija sadas norausanas dienas,tad planotaja ta ari ierakstiju-sodien edu visu un lieki nestresoju.   Tagad, kaut ka protu apstaties,jo vnk fiziski vairs tik daudz saldumu (tas bija mans klupsanas akmens) vairs apest nespeju.  Manuprat, sadas situacijas vajag paanalizet kapec uzradas sada norausanas-neregularas edienreizes,esana ne pec bioritmiem u.t.t..Man,piemeram,ta bija vairak saistita ar emocionalo esanu,ko izprovoceja nogurums.

Turies,Sandruk,gan viss bus atkal labi. Iedvesmai vari parlasit vecas on lain nodarbibas,palasit veiksmes stastus,izmeginat kadu jaunu recepti,sastadit ritdienai edienkarti,no jauna uz lapas uzrakstit savus merkus un 15 atbildes uz jautajumu ko tas tev dos,kad notievesi. Nu kaut ka ta.. Lai veicas!!!


denia
					Poste: 3924
denia (on-line)
Publicēts: 06.08.2011 10:17 | Atbildēt, citējot šo komentāru
06/08/2011 10:17:43 - denia Rakstīja :
Es Tevi loti labi saprotu. Apsveicami ir tas,ka Tev tomer negribas dauzit lidz galam visu servizi.Galvenais pec sadam norausanam ir neatmest visam ar roku tikt atpakal uz svitras un jo atrak,jo labak ...

Kad parlasu,atrodu kludas-neregularas edienreizes jau tas pats kas esana ne pec bioritmiem vien ir :)

 


sandruks
					Poste: 366
sandruks (on-line)
Publicēts: 06.08.2011 10:51 | Atbildēt, citējot šo komentāru
06/08/2011 10:51:10 - denia Rakstīja :
Es Tevi loti labi saprotu. Apsveicami ir tas,ka Tev tomer negribas dauzit lidz galam visu servizi.Galvenais pec sadam norausanam ir neatmest visam ar roku  tikt atpakal uz svitras un jo atrak,jo labak ...
 Paldies,Denia,par labajiem uzmundrinājumiem!!!
  Bet man drusku tā situācija ir savādāka. Kopš esmu ar FD man nav bijušas ēšanas lēkmes,manas smadzenes ir it kā apmainīatas pret citām,jo esmu kļuvusi pilnīgi vienaldzīga pret dažāda veida kārumiem. Bet problēma ir iekš'tā,ka man visu laiku liekās,ka kaut kas nav pareizi,ko daru,jo rezultāti nav atbilstoši tam apēstajam,ko ēdu!!
     Vienmēr esmu izteikts daudzēdājs,varēju vienā piegājienā apēst vājprātīgu daudzumu ēdiena (pašai tagad kauns atcerēties),tagad esmu nolikusi sevi rāmjos-forums tiešām lieliski palīdz!!!
    Skaitu vienības,sveru,pierakstu,bet ne no kā nejūtu gandarījumu!!!
    Vai nu es nepareizi plānoju ēdienreizes,vai no vienību sadalījumu tajās,bet man nav tā rezultāta un prieka par padarīto,kādu es gribētu sagaidīt!!!
    Las Jolantas emocijas un priecājos!! Reizēm man pat liekās,ka derētu tā riktīgi atrauties-tā pa vecam saēsties šokolādi,riktīgi treknas mērces un karbonādi ar panējumu,bet negribās!!!!!

     KAS IR NOTICIS AR MANĪM????

    Sākumā man bija prieks no veselīga ēdiena,tagad man vairs negribās neko!!!

   Denia,bet paldies par labajiem vārdiem!! Forumu lasu regulāri,tas tiešām uztur pie moža gara,bet uzrakstīt kaut ko vēlme rodās tik reti!!!

GunA
					Poste: 146
GunA (on-line)
Publicēts: 06.08.2011 11:13 | Atbildēt, citējot šo komentāru
06/08/2011 11:13:11 - trakums Rakstīja :
Meitenes, padalieties kā jums ir ar to noraušanos? Nu jau par vēlu ko mainīt, veikalā mani uzrunāja 2 skaistas "Salas" bulciņas un nu viņas puncī! Un vispār, šodien tāds besis, ka īpaši nedomāju ko pē ...
Kam negadās.
Es šādos brīžos pie sevi skandinu: "Kas Tevi vairāk padarīs laimīgu - apēstā šokolāde (bulciņa, kūciņa uc) vai skaists augums?"
Nav divu domu, ne?!

Kadrija
					Poste: 543
Kadrija (on-line)
Publicēts: 06.08.2011 13:23 | Atbildēt, citējot šo komentāru
06/08/2011 13:23:46 - sandruks Rakstīja :
Bet problēma ir iekš'tā,ka man visu laiku liekās,ka kaut kas nav pareizi,ko daru,jo rezultāti nav atbilstoši tam apēstajam,ko ēdu!! Skaitu vienības,sveru,pierakstu,bet ne no kā nejūtu gandarījum ...

Čau, Sandruk!

Lasu un domāju, ka pazīstu Tavu situāciju. Kad  sākotnēji darīju visu - man tas bija pat līdz mazliet slimīgai precizitātei, taču tad, kad nesaņēmu atbilstošus iknedēļas rezultātus pieliktajām pūlēm, sapratu, ka man jāpārprogrammē domāšana. Apjautu, ka es pieļaut, ka viļos programmā katru nedēļu, kad tā nepierāda savu -1kg nedēļā, jo tad staigāju kā uzvilkta stīga - niknojos par katru piedāvāto cepumu, par katru situāciju, kura virzīja nost no manas ideālās precizitātes! Rezultātā - iekšējā spriedze, stress un neapmierinātība, pieļauju, bija iemesls, kāpēc nevarēju sasniegt cerēto. Un tad, izdomāju, ka nestresošu sevi ar tiem plikajiem cipariem, bet pavērošu, kas notiek blakus kategorijās - tādās, kā pašsajūta, apģērba ciešums, viegluma sajūta, apziņa, ka Tu dod sev labāko!  Man tas palīdzēja! Svēros reizi 3 nedēļās, rezultāti bija redzami ne vien uz svariem, bet jutos iekšēji apmierināta, kas ir viens no pamatnosacījumiem tievēšanai!

Kā galveno prioritāti izvirzīju labu pašsajūtu un veselību!  Slaidumu, savukārt, uztvēru, kā neatņemamu pievienoto vērtību.:)

Varbūt tas Tev varētu palīdzēt? Pamēģināt vienkārši dzīvot ar FD, negaidot mīnusu, vienkārši ietinoties apmierinātības palagā par to, ka Tu dari visu, la justos un izsktatītos labi, m?

Jebkurā gadījumā, turies, mēs esam ar Tevi! Krīzes brīži ir mums visām! Novēlu atrast iedvesmu, nomainīt veco zobratiņu pret jaunu, uzlikt citu mūziku, un ar jaunu sparu mīties pretīm mērķim!


labeniece
					Poste: 75
labeniece (on-line)
Publicēts: 06.08.2011 16:29 | Atbildēt, citējot šo komentāru
06/08/2011 16:29:33 - Kadrija Rakstīja :
Čau, Sandruk! Lasu un domāju, ka pazīstu Tavu situāciju. Kad  sākotnēji darīju visu - man tas bija pat līdz mazliet slimīgai precizitātei, taču tad, kad nesaņēmu atbilstošus iknedēļas rezultātus pieli ...
Paldies Kadrij, Tev par pozitiivo signälu raidiishanu Sandruka virzienä...., bet tie kjeera arii mani....par ko man protams ir prieks...arii man ir shii probleema, ka kriitu izmisumä, ka nav tie cipari uz svarinjiem, kurus tik ljoti veelos ieraudziit.......vakar pat...svars nenoshä nenotä bija pieaudzis pa 400 gr....es biju patieshäm shokä...., jo daru visu pilniigi preciizi plus veel no riitiem nüjoju utt....vakar bija izmisums klät...Bet tad es sanjeemos un skatoties spogulii uz to sievieti, kura raudziijäs man pretii un teicu...: " Es nepadoshos....dzirdi???!!!! nepadoshos ne pa kädu naudu!!! ieshu uz savu meerkji kaut vai kä pa Kangara kalniem!!!"...un shoriit nüjojot kad smadzenes piepildäs ar skäbekli putnu dziesmäm veeju shalkonju sauli un ziläm debesiim, tad ES sapratu...ka tikai harmonijä ar sevi un visu päreejo un nedomäjot par tiem 12 liekajiem  kg, kuri seezj uz maniem kaulinjiem....es vareeshu sasniegt savu MEERKJI.......un täpeec....ir vnk JÄDZIIVO:::SHEIT UN TAGAD kopä ar FD....un tad viss izdosies...

Kadrija
					Poste: 543
Kadrija (on-line)
Publicēts: 06.08.2011 18:13 | Atbildēt, citējot šo komentāru
06/08/2011 18:13:04 - labeniece Rakstīja :
Paldies Kadrij, Tev par pozitiivo signälu raidiishanu Sandruka virzienä...., bet tie kjeera arii mani....par ko man protams ir prieks...arii man ir shii probleema, ka kriitu izmisumä, ka nav tie cipar ...

Patiesi priecājos (ļoti, ļoti, ļoti :), ka mana pieredze un doma aizķērās arī Tevis izkliktajā FD pārdomu tīklā!  Būtībā, man šķiet, ir jāsargā sevi no jebkāda veida sarūgtinājumiem saistībā ar FD, jo citādi ir traks vīliens visā šajā procesā un tad nav jausmas, kam tad lai vēl tic, ja pat  FD pigorus taisa un brīžiem nestrādā!

Un tad, šķiet, jāpalaiž vaļīgāk tie groži, kas cieši savilkti gaidās un saspringumā par noteikto mīnusu katrā nedēļā, un jānoņem klapes zirdziņam, kas brīvi grib rikšot pretīm priekam par pašu procesu, labsajūtai un sajūsmai par katru mirkli, ko izdodas pavadīt FD saulītē!

labeniece, tieši tā kā Tu teici - dzīvojam šeit un tagd ar FD, un viss izdosies!

Smaidam!


baibinjsh1
					Poste: 4348
baibinjsh1 (vada grupu)
Publicēts: 06.08.2011 23:05 | Atbildēt, citējot šo komentāru
06/08/2011 23:05:44 - sandruks Rakstīja :
 Paldies,Denia,par labajiem uzmundrinājumiem!!!  Bet man drusku tā situācija ir savādāka. Kopš esmu ar FD man nav bijušas ēšanas lēkmes,manas smadzenes ir it kā apmainīatas pret citām,jo esmu kļuvusi ...
Sandruk, turies! Tik bieži esi vairākām no mums, īpaši man, izteikusi uzmundrinājumus un padomus, tagad tikai vajag censties no visa spēka šo izlikto enerģiju saņemt atpakaļ - sasparoties un ļauties FD tīksmei! Ļoti bieži noder pilnīga produktu nomaiņa. Ēd brokastīs ko tādu, ko nekad neesi ēdusi (vai ĻOTI sen neesi ēdusi), pusdienās improvizē ar fotogaleriju receptēm, vakariņās ļaujies vieglai, tomēr fantastiskai maltītei un baudi! Centies izjust pavāru sevī, dekoratoru, mākslinieku... Uzbur uz sava galda sapni un arī Tu sapņosi!

Lai izdodas!

baibinjsh1
					Poste: 4348
baibinjsh1 (vada grupu)
Publicēts: 06.08.2011 23:06 | Atbildēt, citējot šo komentāru
06/08/2011 23:06:39 - Kadrija Rakstīja :
Čau, Sandruk! Lasu un domāju, ka pazīstu Tavu situāciju. Kad  sākotnēji darīju visu - man tas bija pat līdz mazliet slimīgai precizitātei, taču tad, kad nesaņēmu atbilstošus iknedēļas rezultātus pieli ...
Neesmu pat paspējusi izlasīt Kadrijas ierakstu un jau jūsmoju par bildi! Kadrij, tik skaists foto!

Kadrija
					Poste: 543
Kadrija (on-line)
Publicēts: 06.08.2011 23:25 | Atbildēt, citējot šo komentāru
06/08/2011 23:25:35 - baibinjsh1 Rakstīja :
Neesmu pat paspējusi izlasīt Kadrijas ierakstu un jau jūsmoju par bildi! Kadrij, tik skaists foto!

Paldies, mīļā pele!

Man patīk, kā Tu vakaros parādies un tad sakomentē visu dienā sarakstīto! :))


champagne
					Poste: 1133
champagne (on-line)
Publicēts: 07.08.2011 15:24 | Atbildēt, citējot šo komentāru
07/08/2011 15:24:39 - sandruks Rakstīja :
 Paldies,Denia,par labajiem uzmundrinājumiem!!!  Bet man drusku tā situācija ir savādāka. Kopš esmu ar FD man nav bijušas ēšanas lēkmes,manas smadzenes ir it kā apmainīatas pret citām,jo esmu kļuvusi ...
Man ļoti palīdzēja motivācijas un mērķu pārskatīšana!  Burtiski 2 dienu laikā biju uz pekām

champagne
					Poste: 1133
champagne (on-line)
Publicēts: 07.08.2011 15:27 | Atbildēt, citējot šo komentāru
07/08/2011 15:27:11 - baibinjsh1 Rakstīja :
Neesmu pat paspējusi izlasīt Kadrijas ierakstu un jau jūsmoju par bildi! Kadrij, tik skaists foto!
Ļoti, ļoti, ļoti skaista bilde! Tavi blondie mati, visas tās krāsas, graciozā tējas (kafijas?) malkošana... SUPER, Kadrija!!!

Kadrija
					Poste: 543
Kadrija (on-line)
Publicēts: 07.08.2011 16:02 | Atbildēt, citējot šo komentāru
07/08/2011 16:02:57 - champagne Rakstīja :
Ļoti, ļoti, ļoti skaista bilde! Tavi blondie mati, visas tās krāsas, graciozā tējas (kafijas?) malkošana... SUPER, Kadrija!!!
Bet tiešām, tiešām, paldies!

baibinjsh1
					Poste: 4348
baibinjsh1 (vada grupu)
Publicēts: 07.08.2011 19:06 | Atbildēt, citējot šo komentāru
07/08/2011 19:06:54 - Kadrija Rakstīja :
Paldies, mīļā pele! Man patīk, kā Tu vakaros parādies un tad sakomentē visu dienā sarakstīto! :))
Nu tas gan! Kad gan citreiz, ja ne vakarā?

sandruks
					Poste: 366
sandruks (on-line)
Publicēts: 07.08.2011 23:05 | Atbildēt, citējot šo komentāru
07/08/2011 23:05:27 - Kadrija Rakstīja :
Čau, Sandruk! Lasu un domāju, ka pazīstu Tavu situāciju. Kad  sākotnēji darīju visu - man tas bija pat līdz mazliet slimīgai precizitātei, taču tad, kad nesaņēmu atbilstošus iknedēļas rezultātus pieli ...
  Sveika,Kadrij!!!!
  Milzīgs paldies par atbalstu un dalīšanos pieredzē!!  Apziņa,ka pārējās cīņu biedrenes arī ir piedzīvojušas krīzes brīžus un tomēr pratušas ar tām tikt galā,viennozīmīgi iedvesmo un motivē palikt un neatstāt visu pusratā!!
  Padalīšos arī es savās izjūtās.  Šajā nedēļas nogalē noliku pie malas svarus,svariņus,pierakstu papīrus un vienību aprakstus un nolēmu vismaz šīs 2 dienas dzīvot atbilstoši nevis programmai,bet gan savām izjūtām. Nolēmu,ka ēdīšu tikai tad,kad gribēšu ,kā gribēšu un drudžaini nedomāšu par programmu.
   Šīs dienas es jutos ļoti.ļoti labi!!!
   Kā jau rakstīju,pēdējā laikā man likās,ka ēdu tikai tapēc,ka jāēd un manu ēdienkarti veidoja nevis ēdiens,bet vienību skaits un kombinācijas,tas mani nomāca!!!!!
    Tā nu sanāca,ka vakar man bija ļoti slikta ēstgriba un es arī sevi nespiedu to darīt,tā ka savas vienības ne tuvu neapēdu,bet nejutos no tā sliktāk-patīkama viegluma sajūta ķermenī un tiešām beidzot pa seniem laikiem man izdevās uzķert "slaiduma garšu".
    Šodien aizbraucu pie mammas un piekļuvu mammas tomātiņiem!! Mmmm... Pieēdos tomātmaizītes līdz ausīm un arī jutos ļoti labi!!!
    Te nu es esmu!!!  Nekādas disciplīnas,tikai brīvība un labsajūta
    Bet es esmu kādreiz daudz sportojusi un ļoti labi saprotu,ka lai sasniegtu kādu tiešām vērā ņemamu rezultātu,ar baudīšanu un dzīvošanu no pozitīvām emocijām nepietiek!!! Ir nepieciešams pamatīgs darba plāns,režīms un darbs!!!

   Bet,ja godīgi,meitene,patriz man nav izdevies atrast vēl to savu režīmu un sistēmu pēc kuras darboties,lai būtu gan rezultāts,gan arī bauda un gandarījums!!!
   Kur lai to atrod??? Kā meklēt???

   Bet,lai arī es pagaidām esmu vēl tikai meklējumos,es padoties netaisos!! Gan es vēl atradīšu savu laimes formulu!!!!

  Paldies jums par atbalstu!!!!!!!

sandruks
					Poste: 366
sandruks (on-line)
Publicēts: 07.08.2011 23:12 | Atbildēt, citējot šo komentāru
07/08/2011 23:12:41 - baibinjsh1 Rakstīja :
Sandruk, turies! Tik bieži esi vairākām no mums, īpaši man, izteikusi uzmundrinājumus un padomus, tagad tikai vajag censties no visa spēka šo izlikto enerģiju saņemt atpakaļ - sasparoties un ļauties F ...
  Paldies,Baibinjsh!!!  Palasot Tavus ieteikumus citām meitenēm un paskatoties Tavus foto galerijā ( tos skatos bieži,jo tie patiesi mani iedvesmo,tāpat kā Melllenes foto) esnodomāju- ja jau tas mazais tievais meitēns ir pratis būt disciplinēts un sasniegt tik fantastiskus rezultātus,tad nu man noteikti ir pie kā piestrādāt!!!!
   Un tā nu vēl joprojām esmu te!!!!!

sandruks
					Poste: 366
sandruks (on-line)
Publicēts: 07.08.2011 23:14 | Atbildēt, citējot šo komentāru
07/08/2011 23:14:18 - champagne Rakstīja :
Man ļoti palīdzēja motivācijas un mērķu pārskatīšana!  Burtiski 2 dienu laikā biju uz pekām
  Būs man ar jāpārskata!!!  ATKĀRTOŠANA-ZINĀŠANU MĀTE!!!!!

baibinjsh1
					Poste: 4348
baibinjsh1 (vada grupu)
Publicēts: 08.08.2011 09:49 | Atbildēt, citējot šo komentāru
08/08/2011 09:49:20 - sandruks Rakstīja :
  Paldies,Baibinjsh!!!  Palasot Tavus ieteikumus citām meitenēm un paskatoties Tavus foto galerijā ( tos skatos bieži,jo tie patiesi mani iedvesmo,tāpat kā Melllenes foto) esnodomāju- ja jau tas mazai ...
Mazais tievais meitēns saka - uz priekšu, Sandruk! Un sāc ar pievienošanos mums 14.augustā!

sandruks
					Poste: 366
sandruks (on-line)
Publicēts: 08.08.2011 21:24 | Atbildēt, citējot šo komentāru
08/08/2011 21:24:32 - baibinjsh1 Rakstīja :
Mazais tievais meitēns saka - uz priekšu, Sandruk! Un sāc ar pievienošanos mums 14.augustā!

Lolija
					Poste: 6
Lolija (on-line)
Publicēts: 11.05.2012 13:37 | Atbildēt, citējot šo komentāru
11/05/2012 13:37:42 - Rakstīja :
Arī man sanāca "norauties". Nākamajai dienai dzima doma, ka varētu ieekonomēt jau izlietotās vienības. Kā jūs sakat - kā vajag atgriezties sliedēs: ēst vajadzīgo skaitu dienas vienību jeb var nepatērēt nākamajā dienā jau iepriekš apēstās vienības??? Ir doma šodien vairāk ietaupīt, bet vai darīšu pareizi?

annely
					Poste: 181
annely (on-line)
Publicēts: 11.05.2012 13:56 | Atbildēt, citējot šo komentāru
11/05/2012 13:56:58 - Rakstīja :
Katru dienu ir jāapēd noteiktais skaits vienību, neatkarīgi no tā, kā ir ēsts iepriekšējā dienā. Tāda taupīšana nepastāv.

Lolija
					Poste: 6
Lolija (on-line)
Publicēts: 11.05.2012 20:58 | Atbildēt, citējot šo komentāru
11/05/2012 20:58:12 - Rakstīja :
OK, paldiesiņš! Tas noderēs (zināšanai).


Izsaki savu viedokli


Lai pievienotu emocijikonu, noklikšķiniet uz tās