Cilvēks var apstāties, kāpjot uz augšu, bet nekad - krītot. /Napoleons/

Jaunākie ziņojumi | Mani ziņojumi | Foruma noteikumi

Kā apģērbu izmantot mūsu labā?


trakums
					Poste: 589
trakums (on-line)
Publicēts: 17.06.2011 10:39 | Atbildēt, citējot šo komentāru
17/06/2011 10:39:46 - Rakstīja :
Sveikas meitenes!
Es šorīt nācu uz darbu un man ienāca prātā, ka varētu padalīties ar zināšanām par apģērbu!
Es zinu, ka šeit mēs visas esam tievētājas, bet kamēr līdz tam nonākam, varbūt ir vērts zināt, kā var savu vizuālo tēlu uzlabot izmantojot apģērbu?
Es nesen gāju kursos pie vienas superjaukas stilistes un daudz ko iemācījos! Varu padalīties ar šo info!
Gan jau te vēl ir meitenes, kas šajā jautājumā daudz zin, tā ka dalamies dalamies ar savām odziņām!!!
Pirmais, kas nāk prātā, ko gribas pieminēt ir par apģērba proporcijām! Bieži vien kļūda ir tajā, ka augša un apakša ir pilnīgi vienādās proporcijās, tas uzreiz tā teikt "resnina"! Skatoties pret auguma īpatnībām, proporcijām ir jābūt tādām, ka augša vai apakša ir vizuāli īsāka par otru pusi! Nu ja piemēram jūs tagad uz lapas uzzīmētu 3 vienādus taisnsturus 3 rūtiņas augstumā un 2 platumā, pirmajai novelciet strīpu vienu rūtiņu no augšas, otram pa vidu un trešajam vienu no apakšas! Ko jūs redzat!?
Principā līnijas apģērbā ir ļoti būtiskas, tās nosaka visu!!! Apaļiem cilvēkiem nekādi nevajadzētu izvēlēties horizontāli strīpotu apģērbu! Arī tad, ja velkat bikses un kādu blūzīti, jāseko līdzi, lai horizontālā savienojuma strīpa nebūtu uz tās vietas, ko negribas izcelt, piemēram gurni, ja pir plati gurni, tad labāk, lai tā blūzīte iet viņiem pāri... Paskatieties uz savām kolēģēm, kur viņām beidzas apģērbs un pavērojiet, vai nav tā, ka tā apģērbu savienošanāš vieta nav tādā vietā, ko varbūt uz attiecīgā auguma nevajadzētu izcelt!
Lokveida līnijas arī padara apjomīgāku skatu! Piemēram krekliņš kam būs lokveida izgriezums, vienmēr papildinās šo dekoltē daļu, un ja nu tur īsti nevajag papildināt, tad labāk izvēlēties V veida izgriezumus!
Tas pats ir ar kabatām uz džinsām, žaketēm, blūzīšu apakšām... Ja velk zeķubikses, tad arī jāievēro šie līniju principi!
Visslaidinošākās protams ir vertikālās līnijas, un tas nenozīmē ka tagad visas nu vilksim strīpainas bikses, blūzes, svārkus... Ja valkājat žaketi, tad varbūt nav vajadzības viņu taisīt ciet ne? Un ļoti labs aksesuārs ir lakatiņš! Ka viņš tiek sasiets smuki un karājas uz priekšu kā taisna līnija, tad arī tas vizuāli izskatīsies ok!!!
Ļoti labi ir arī likt uz apģērba akcentiņus! Ja jums mājās piemēram ir kāds jauks džemperītis, krāsa patīk, modelis patīk, bet uzvelkot mugurā redzat, ka kaut kas nav! Vai nu tur izspiežas kaut kas par daudz, vai nu tur kas! Easy! Ir risinājums!!! Kāds? Dažādi!!! Piemeklē tādas kārtīgas bumbuļu krelles, piemeklē piespraudi, tagad modē ir visur puķu brošas spraust! Un izvēlies šo puķi vai nu attiecīgā tonī, kā šis apģērbs vai tieši pretkrāsu, teksim ir sarkans džemparis, nu piespraud zaļu puķi! Izskatās iespaidīgi! Un ļoti novērš skatu no nepilnībām, jo visi skatās uz puķi!
Mēģināšu atrast kādas piemēru bildes un te ielikt, lai ir vizuālais ieskats arī tajā, ko es saku!

Arī ar liekajiem kg mēs varam izskatīties spuer labi! Lai veicas tievēšanā!!! Ceru ka šis tas noderēs!!! Gan pierakstīšu vēl ko, visu uzreiz atcerētie nevaru un jūs droši jautājiet, ja varēšu, tad atbildēšu!


trakums
					Poste: 589
trakums (on-line)
Publicēts: 17.06.2011 10:59 | Atbildēt, citējot šo komentāru
17/06/2011 10:59:21 - Rakstīja :
Viena pazīstama tante! :) Pirms
http://maxcdn.fooyoh.com/files/attach/images/591/975/778/001/susan_boyle_makeover3.jpg

un pēc pareiza apģērba

http://maxcdn.fooyoh.com/files/attach/images/591/975/778/001/susan_boyle_makeover2.jpg

Pirmajā bildē liekas ka kleitai nav ne vainas? Bet kā būtu, ja viņai nņemtu to jostiņu no vidukļa, kas izskatās visapjomīgākais šajā bildē? Ja viņai būtu glīta žaketīte, kas nebūtu aizpogāta?

Otrā bildē var redzēt, ka blūzīte iet pāri puncim, nevis beidzas tur, kur visvairāk tauciņi! Un šallīte... Mmmm... Tik labi ar to ādas jaciņu!!

Šis bija pirmais piemērs, kao varēju atrast! būtu žurnāli, būtu vienkāršāk, bet googlīte vēl jaizdomā kā to visu atrast!

trakums
					Poste: 589
trakums (on-line)
Publicēts: 17.06.2011 11:06 | Atbildēt, citējot šo komentāru
17/06/2011 11:06:55 - Rakstīja :
http://cdn.vibrantnation.com/assets/483/linda_54.png

Šajā bildē dāma no sākuma ir tāda viengabalaina, ja tā var teikt, nekādas ogas, viss tāds kā blāķis, a nākamajā jau pareizi izvēlēts apģērbs, kur ir proporcijas sadalītas atbilstoši viņas augumam!

melllene
					Poste: 5249
melllene (vada grupu)
Publicēts: 17.06.2011 12:48 | Atbildēt, citējot šo komentāru
17/06/2011 12:48:35 - Rakstīja :
Hmm, nezinu kā pareizāk, varbūt Tev jau jāsāk domāt, kā ģērbsies kad būsi slaida? Kamēr biju apaļa, to vien darīju, kā lasīju kā ģerbties apaļiem cilvēkiem. Tagad man problēma, nezinu kā ģērbties. Ejam pa veikalu pirkt man drēbes, vīrs saka, re kur tavi veikali, a es - tagad tie vairs nav mani veikali :) Nu baigā pārorientēšanās jāveic. Nopirku perkamkopa akcija konsultaciju pie stilistes, un pieraksts tikai uz julija vidu...

melllene
					Poste: 5249
melllene (vada grupu)
Publicēts: 17.06.2011 12:48 | Atbildēt, citējot šo komentāru
17/06/2011 12:48:55 - Rakstīja :
P.S. Tas slaidums, kopā ar FD pienāk ārprātīgi ātri!

trakums
					Poste: 589
trakums (on-line)
Publicēts: 17.06.2011 13:06 | Atbildēt, citējot šo komentāru
17/06/2011 13:06:19 - melllene Rakstīja :
Hmm, nezinu kā pareizāk, varbūt Tev jau jāsāk domāt, kā ģērbsies kad būsi slaida? Kamēr biju apaļa, to vien darīju, kā lasīju kā ģerbties apaļiem cilvēkiem. Tagad man problēma, nezinu kā ģērbties. Eja ...
Bet protams ka es domāšu kā ģērbties, kad būšu slaida, bet nu šādi likumi jau strādā ne tikai uz apaļajiem!!! Arī slaidam cilvēciņam der zināt kā pareizi proporcionēt apģērbu un tamlīdzīgi! Es jau nesaku ka par to ir jādomā tikai apaļam sot! Manuprāt tas noder ikvienam, kā pareizi salikt apģērba proporcijas uz sevis!


melllene
					Poste: 5249
melllene (vada grupu)
Publicēts: 17.06.2011 13:14 | Atbildēt, citējot šo komentāru
17/06/2011 13:14:14 - trakums Rakstīja :
Bet protams ka es domāšu kā ģērbties, kad būšu slaida, bet nu šādi likumi jau strādā ne tikai uz apaļajiem!!! Arī slaidam cilvēciņam der zināt kā pareizi proporcionēt apģērbu un tamlīdzīgi! Es jau ne ...


sandruks
					Poste: 366
sandruks (on-line)
Publicēts: 17.06.2011 21:14 | Atbildēt, citējot šo komentāru
17/06/2011 21:14:34 - trakums Rakstīja :
Bet protams ka es domāšu kā ģērbties, kad būšu slaida, bet nu šādi likumi jau strādā ne tikai uz apaļajiem!!! Arī slaidam cilvēciņam der zināt kā pareizi proporcionēt apģērbu un tamlīdzīgi! Es jau ne ...
  Sveika!! Vispār jau es Tev baigi piekrītu-dzīvošanu nevar atlikt uz rītdienu!!!!  Jādzīvo un jābauda jau šodien,arī glīti jāģērbjās. Nedrīkst neko atlikt uz kaut kādu laiku-kad palikšu tieva,kad pabeigšu kursus,kad satikšu īsto cilvēku,kad vinnēšu loterijā.....  Tā mēs dzīvojam ar domu,ka sāksim dzīvot kaut kad,bet laiks iet........
   Šobrīd mēs ejam jaunu posmu savā dzīvē-mēģinam darīt to,ko varbūt līdz šim nedarījām,šis process ir ļoti izglītojošs un interesants,bet nedrīkst aizmirst arī visu pārējo,tapēc es uzskatu,ka jāturpina pucēties,iegādāties jaunus apģērbus,lai iepriecinātu sevi un apkārtējos.
    Protams,ka mums-dāmām,kuras tievē ir savas problēmas ar gaumīgu apģērbu iegādi,bet vai tad tapēc mēs staigājam plikas???

      Meitenes,kur jūs parasti iepērkaties,vai varbūt šujat savu apģērbu????


Izsaki savu viedokli


Lai pievienotu emocijikonu, noklikšķiniet uz tās