Daudz var izteikt klusējot, un tādējādi nekad netiek izteikts tas, ko vēlāk nāktos nožēlot. /Francis Usāns/

Jaunākie ziņojumi | Mani ziņojumi | Foruma noteikumi

Eksperiments turpinās :)


Inese
					Poste: 2061
Inese (vada grupu)
Publicēts: 30.03.2011 09:47 | Atbildēt, citējot šo komentāru
30/03/2011 09:47:23 - Rakstīja :

Kamēr vēl laukā sniegs nav nokusis un laukā pelēkums brīžiem neļauj izbaudīt dabas labumus atgādinu, ka FD birojā joprojām var saņemt par velti Mājas deju komplektu izmēģināšanai un dejām mājās. Vienīgais nosacījums pēc tam forumā jāuzraksta par to kā gājis, kas paticis, kas nē.

Mājas dejas - mašīndejas vai bultiņdejas ir labs palīgs, lai "aizdzītu" negatīvas domas, lai veicinātu svara samazināšanu, patīkami izkustētos un labi pavadītu laiku kopā gan vienatnē, gan kopā ar sev tuviem cilvēkiem. To Jūs variet izdarīt neizejot no savām mājām jebkurā sev ērtā laikā un vietā. Pat tad, ja deju paklājiņš jau mājās ir, un kādu mirkli noklājies ar putekļu kārtiņu, vajag tik izvilkt un atsākt dejot.

Lūgums kam mašīndejas jau ir, uzrakstiet kā Jums klājas ar dejosānu uz deju paklāja.


baibinjsh1
					Poste: 4348
baibinjsh1 (vada grupu)
Publicēts: 30.03.2011 16:58 | Atbildēt, citējot šo komentāru
30/03/2011 16:58:49 - Rakstīja :
Man ir mašīndejas, bet izmantoju citu spēli - Stepmania.
Sākumā bija liels azarts un tiešām kārtīga izsvīšana katru dienu kādu pusotru, divas nedēļas no vietas! Tomēr, kā jau ar jaunām lietām, drīz viņas kļūst ierastas un tad vairs tik bieži nav tās vēlmes padarboties ar tām.
Šad un tad tāpat uzdancoju, ļoti patīk! Viens gan - vajadzīgs pareizais noskaņojums! Ir dienas, kad lēkājas labi, bet dienas, kad nesaproti, kura kāja - labā, kura - kreisā. Tad gan labāk ne.
Mani "dzina tālāk" tas, ka varēju izdejot aizvien augstāku un augstāku līmeni, aizvien vairāk pēc kārtas uzkāpt uz īstajām bultiņām. Tad stunda, pusotra, divas pagāja nemanot, bet pēc tam gan - duša un gultiņā, jo spēka vairs nebija nemaz .
Senāk nesapratu, kas tas par Rozā Ziloņa eksperimentu, taču tagad man ir skaidrs! Dejojot mašīndejas, spēj domāt tikai par bultiņām uz ekrāna, mūziku un kāju kustināšanu, pārējam vienkārši nepietiek vietas prātā! Lielisks veids kā atbrīvoties no ikdienas stresiem vai arī sevi uzmundrināt, jo arī negatīvās domas tad aizlido tālu, tālu prom!
Man vēl patīk tas, ka ar mašīndejām sanāk tā aerobā slodze, kas tieši ir super priekš tievēšanas. Ja kāds sēž istabā, varu pat runāties ar to cilvēku, jo nav tādas aizelšanās. Tomēr ātrākās dziesmās runāt gan nav ieteicams - vārdus nevar paspēt izdomāt, jo prāts koncentrējas uz bultiņām!
Arī tad, kad ballītē iestājas brīdis, kad karstākie jaunumi un klačas apspriesti, bet ballīti beigt arī vēl negribas, var izvilkt mašīndejas un jautrība turpinās! Tad, kad paņēmu savu deju grīdu pie vecākiem līdzi (viņi arī tādu iegādājās), mums bija mašīndeju turnīri - laidām ka nu!

NOTEIKTI IESAKU VISMAZ PAMĒĢINĀT!


Izsaki savu viedokli


Lai pievienotu emocijikonu, noklikšķiniet uz tās