Mīlestība ir tik pat liela, cik cilvēks pats. /I. Indrāne/

Jaunākie ziņojumi | Mani ziņojumi | Foruma noteikumi

Bodyflex


Kustība (atbalsta Figūras Draugus)
Publicēts: 10.03.2011 16:32 | Atbildēt, citējot šo komentāru
10/03/2011 16:32:52 - Rakstīja :

Bodyflex. Kas tas ir?

Bodyflex – vingrojumu komplekss, kas  balstīts uz pareizu elpošanu un virzīts uz konkrētu muskuļu grupu stiepšanu. Bodyflex galvenais uzsvars koncentrējas uz elpošanu, kas būtiski atšķiras no ierastās elpošanas. Bodyflex kompleksa radītāja amerikāniete Greer Childers, apgalvo, ka daudzas ķermeņa problēmas ir saistītas ar skābekļa trūkums audos. Veidot ķermenī skābekļa rezerves un piesātināt ar to ķermeni, pēc viņas domām, var mākslīgi radot īslaicīgu ventilācijas pārtraukumu, t.i.  aizturot elpu. Bodyflex radītāja saka, ka tā sauktā hiperventilācija plaušās, ļauj organismam pēc elpas aizturēšanas, absorbēt vairāk skābekli nekā ierasts, kas savukārt veicina ķermeņa formas uzlabošanu un veselības atgūšanu.

Ir fakts, ka mūsdienu cilvēki apkārtējās vides ietekmē atrodas nemitīgā skābekļa badā. Papildus skābeklis, kas nokļūst cilvēka organismā, izpildot Bodyflex vingrojumus, līdzīgi kā augstas kvalitātes degviela, palīdz dedzināt taukus, un līdz ar to palīdz izārstēt daudzas slimības. Pareizas un regulāras Bodyflex nodarbības jau pirmajā nedēļā dod ievērojamu ķermeņa izmēra samazinājumu, bet veicot šos vingrinājumus regulāri un sistemātiski, iespējams samazināt problemātisko ķermeņa zonu, piemēram, cisku, kāju un vēdera, izmērus.

Kāpēc tieši Bodyflex?

Pastāv uzskats, ka ar Bodyflex rezultātu var sasniegt trīs līdz piecas reizes ātrāk nekā ar skriešanu. Nodarbojoties ar Bodyflex, ķermeņa šūnas, elpošanas vingrinājumu rezultātā, tiek bagātinas ar skābekli, un līdz ar to strādā daudz efektīvāk, bet savukārt, dažādi mikrobi, vīrusi un vēža šūnas (kā apgalvo Bodyflex sekotāji) - nomirst. Par Bodyflex īpaši sajūsminātas ir sievietes, jo ar šiem vingrojumiem var relatīvi ātri notievēt un iegūt patīkamas ķermena formas. Bodyflex programma dod vispārēji tonizējošu un ārstniecisku ietekmi uz organismu kopumā. Ar Bodyflex var nodarboties plašs ieinteresentu loks, tai skaitā arī jaunās māmiņas, kurām ir nepieciešams atjaunot formu pēc dzemdībām, arī tās, kuras baro bērnu ar krūti. Tā kā ar Bodyflex vingiojumu palīdzību organisms tiek piesātināts ar skābekli, tad nostiepjas ne tikai muskuļi, bet arī āda. Salīdzinot ar šeipinga, aerobikas un citām līdzīgām sporta nodarbībām, nogurums pēc Bodyflex ir mazāk izteikts.

Ļoti svarīgi ir ar Bodyflex nodarboties regulāri. Lai nodarbotos ar Bodyflex nav nepieciešama spēcīga fiziska piepūles, jo galveno vietu šajā sistēmā ieņem elpošana, tāpēc, lai sasniegtu rezultātus ir nepieciešams laiks.

Šāda informācija iegūstama internetā, bet gribētu dzirdēt arī Jūsu viedokļus un pieredzi šajā jautājumā. Cik zinu, Bodyflex nodarbības piedāvā deju studija Studiox1.



melllene
					Poste: 5249
melllene (vada grupu)
Publicēts: 10.03.2011 21:26 | Atbildēt, citējot šo komentāru
10/03/2011 21:26:43 - Rakstīja :
Energie.lv arī ir labi pārdomātas fiziskās aktivitātes, lai zaudētu svaru, kā arī tur ir pirmās 6 nedēļas idividuālas konsultācijas vienu reizi nedēļā. Viena no tām par veselīgu uzturu, un tas pilnībā saskanēja ar FD principiem
Te par skābekli rakstīts, man vienreiz pēc trenniņa pildot atsildīšanās vingrinājumus galva sareiba, un tad trennerite teica, kas tas no tā, ka tā kārtīgi sevi ar skābekli apgādāju.

Kustība (atbalsta Figūras Draugus)
Publicēts: 21.03.2011 10:06 | Atbildēt, citējot šo komentāru
21/03/2011 10:06:15 - melllene Rakstīja :
Energie.lv arī ir labi pārdomātas fiziskās aktivitātes, lai zaudētu svaru, kā arī tur ir pirmās 6 nedēļas idividuālas konsultācijas vienu reizi nedēļā. Viena no tām par veselīgu uzturu, un tas pilnībā ...
Iemesli varētu būt dažādi, bet, iespējams, pie vainas tas, ka treniņi nenotiek regulāri vai arī biji pārpūlējusies! Bet jebkurā gadījumā, sajūta pēc treniņa lieliska, ne tā?

melllene
					Poste: 5249
melllene (vada grupu)
Publicēts: 21.03.2011 10:40 | Atbildēt, citējot šo komentāru
21/03/2011 10:40:18 - Kustība Rakstīja :
Iemesli varētu būt dažādi, bet, iespējams, pie vainas tas, ka treniņi nenotiek regulāri vai arī biji pārpūlējusies! Bet jebkurā gadījumā, sajūta pēc treniņa lieliska, ne tā?
Sajūta vienmēr super. Galva man reiba, pirmajos trenniņos, kad arī bija liels liekais svars un pirms tam vienīgās kustības pastaigas. Tagad jau viss OK

LA
					Poste: 4
LA (on-line)
Publicēts: 16.04.2011 16:19 | Atbildēt, citējot šo komentāru
16/04/2011 16:19:48 - Rakstīja :
es esmu nodarbojusies mājās 3 mēnešus katru dienu ar bodyfleksu,vnk atradu runetā video un pēc tā vingroju. Man dikti patika  sākumā,jā likās ka nedaudz zaķīši skrien gar acīm,bet tas tikai sākumā. Par rezultātiem neko nevaru pateikt,jo tikai nodarbojoties ar kādu fizisko aktivitāti un papildus arī ar mutes virināšanu rezultāti parasti nav nekādi :D bet pašsajūta noteikti uzlabojās,kā arī fiziskais tonuss. Tagad gaidu fitball bumbu un jau ir nokačātas 3 pilašu donarbības  Ir doma atsākt arī bodyfleksu,bet kkur ir pazudis tas fails :( Ko varu ieteikt,ar bodyfleksu jānodarbojās no rīta,jo tad ir viegli ievilkt zem ribām vēderu,kad viņā jau kkas ir no ēdiena tad jau ir pagrūtāk :D Sākumā arī iesaka tikai iemācīties elpot, vnk izprast to elpošanas tehniku, pa 5 min dienā vnk paelpot,kad tas būs apgūts var ķerties klāt jau vingrojumu kompleksam.


Izsaki savu viedokli


Lai pievienotu emocijikonu, noklikšķiniet uz tās