Tik miers, tik miers mums dvēselē, dod apskaidrotu dzīvi. /Ēriks Ādamsons/

Jaunākie ziņojumi | Mani ziņojumi | Foruma noteikumi

kuru grupu un citi muļķīgi jautājumi


pavasarins (atbalsta Figūras Draugus)
Publicēts: 04.03.2009 10:08 | Atbildēt, citējot šo komentāru
04/03/2009 10:08:53 - Rakstīja :
Sveiki! sakiet, lūdzu, ar ko atšķiras viena grupa no citas? Un kā tā notiek? Vai man sastāda ēdienkari? Un ja es negribu svērties? Un, ja es nekad neesmu bijusi uz šādām nodarbībām, es taču jutīšos kā "baltais zvirbulis", visi pārējie apmeklētāji visu zinās, bet es sēdēšu kā tāds murmulis un plikšķināšu acis. Vai ri kāda iesācēju grupa?   Kā jūs sākāt?
Nomest pāris kilogramus gribas, bet baiiiiil no tik publiska pasākuma...

iignja
					Poste: 935
iignja (on-line)
Publicēts: 04.03.2009 10:33 | Atbildēt, citējot šo komentāru
04/03/2009 10:33:42 - Rakstīja :
Sveika!Nekas un neviens jautājums nav muļķīgs vai nevietā.Grupās tevi uzņems ar lielāko prieku,ja negribēsi neviens ar varu nesvērs,nemērīs...līdz pati nebūsi tam gatava.Ēdienkarti gan tev nesastādīs,bet mācīs ikdienā un svētkos ēst pareizi,lai izbēgtu no liekā svara.Edienu varēsi pati kombinēt no savam iespējām un vajadzībām(tā ka atkrīt teiciens <tas ir dārgi>,jo no lētākajiem produktiem varēsi veidot savu ēdienkarti).Vienīgi šis nav diētas veids bet dzīves vieds un tādam būs būt,ja gribēsi veselību bez liekā svara dzīves garumā.Kā baltais zvirbulis nejutīsies,jo viss ir ļoti korekti un nodarbību garumā tevi ievadīs tajā kas zināms citiem un izsniegs arī materiālus no kā mācīties.Vadītāja pirms vai pēc nodarbības atbildēs uz visiem taviem jautājumiem.Publisks pasākums???Nu ja aiziesi tad redzēsi ka visi tur tādi kā tu lielākā vai mazākā mērāar vienādu problēmu un redzēsi ka kopā nemaz nav tik slikti,ja kāds tevi atbalsta uztur garīgo un motivāciju.ej droši un nešaubies.Tas ir kā spert soli jaunā dzīvē-jaukā dzīvē.

Bushu_tieva
					Poste: 172
Bushu_tieva (on-line)
Publicēts: 04.03.2009 10:38 | Atbildēt, citējot šo komentāru
04/03/2009 10:38:45 - Rakstīja :

Es Tve ieteiktu -nopirkt on-line abonomentu - pati izstudēsi visus materilālus, varēsi piedalīties on-line nodarbībās un apspriest neskaidros (un visus citus) jautājumus slēgtajās foruma sadaļās.

Ēdienkarti katrs sastāda pats - šī nav diēta, bet veselīga uztura dzīvesveids. Ar speciālu testu nosaka,  cik uztura vienību un kādā sadalījumā Tev dienā jāuzņem. Tad, izmantojot grāmatiņu, kur katram produktam norādītas vienības, pati sabalansēsi savu ēdienkarti - tas ir vienkāršāk kā izklausās, domāju nedēļas laikā pilnībā ieiesi sistēmā.

LAi veicās!


mumins1980
					Poste: 5195
mumins1980
Publicēts: 04.03.2009 11:03 | Atbildēt, citējot šo komentāru
04/03/2009 11:03:28 - pavasarins Rakstīja :
Sveiki! sakiet, lūdzu, ar ko atšķiras viena grupa no citas? Un kā tā notiek? Vai man sastāda ēdienkari? Un ja es negribu svērties? Un, ja es nekad neesmu bijusi uz šādām nodarbībām, es taču jutīšos kā ...
Tieši tā - uz grupu iet cilvēki, kuriem ir tieši tāds pats mērķis kā Tev - nomest svaru (vai arī turēt to līdzsvarā, lai neaug klāt), katram dalībniekam vadītājs, es domāju, liks justies labi, ja Tu nevēlēsies - neviens nezinās ne Tavu vecumu, ne svaru, nevens neapspriedīs Tavu ēdienkarti, ja vien Tu pati publiski nepajautāsi!


Izsaki savu viedokli


Lai pievienotu emocijikonu, noklikšķiniet uz tās