Morāles normas nevar ēst. /Brehts/

Jaunākie ziņojumi | Mani ziņojumi | Foruma noteikumi

FD un gimene


ilze_
					Poste: 1817
ilze_ (on-line)
Publicēts: 07.12.2010 01:23 | Atbildēt, citējot šo komentāru
07/12/2010 01:23:15 - Rakstīja :
Kaa jums meitenes gaja ar FD un gimenes pieradinasanu?
Atceros, kaa Unite reiz nodarbiba teica, ka gimene jau nav ne ar ko sliktaka un nav pelnijusi est neveseligi.
Vai jusu gimene izradija kadu interesi, vai ari pasi gribeja pameginat? Vai neprotesteja par jauno edienkarti?

Kad tikko saku ar FD, tad vel dzivoju pie vecakiem, kas pienemt pienema, bet pasi negribeja neko no ta est.
Tagad dzivoju ar draugu, kuram nav tik liela izvele - jaed ko es gatavoju. :) Citreiz jau gadas vinam iesaut pa celam makdonalda, bet ta ed visu ko es gatavoju. un pagarso pat vinam jocigas lietas. sodien gatavoju skabenu zupu. iedevu pagarsot. prasija pats savu blodinu. :)
Pedeja laika sacis jautat cik tam vienibas, cik tam.. un cik es alu varu dzert. :D
Smiekligi taa. :)

melllene
					Poste: 5249
melllene (vada grupu)
Publicēts: 07.12.2010 09:49 | Atbildēt, citējot šo komentāru
07/12/2010 09:49:39 - Rakstīja :
Man vīrs visu laiku bija vieglāks par mani, tagad jau es par 3 kg vieglāka :) Tāpēc vīru neinteresē slaiduma iegūšana. Viņa uztverē FD ēdiens nav garšīgs un nav pat vērts garšot. Meita gan ir ietekmējusies, sākusi ēs dārzeņus, salātus (Maz gan, bet nu vismaz) un nedauz izdodas arī vīru pārliecināt, ka pelmeņi nav labākā izvēle.
Tas, kur noteikti ir ietekme ir pelmeņu un  citu "ātro" ēdienu nomainīšana pret pusdienām. Gatavo vīrs, bet rēķinās ar mani, kopš apskatīja manas vecās bildes. Līdz tam neredzēja atšķirību manam svaram. Tagad, kad redz rezultātu ir daudz pretimnākošāks un nepukst par to, ka ēdu visu izņemot pusdienas atsevišķi.
Un tas viss tikai pa 3-4 mēnešiem, jācer, ka jo vairāk ies laiks, jo labāk būs. Pie iepriekšējās reizes, kad tievēju, nebija šādu izmaiņu.

Una
					Poste: 9757
Una (vada grupu)
Publicēts: 07.12.2010 10:17 | Atbildēt, citējot šo komentāru
07/12/2010 10:17:49 - Rakstīja :
Man bija tā, kad es sāku, vīrs vienmēr ir bijis slaids ar sportisku augumu. Reiz nopirku plombīra saldējumu visiem, sev piena. Piena saldējums pazūd pirmais. Vīrs saka, bet es taču Tev sen esmu teicis, ka negaršo man trekns ēdiens......... Man acis platas.......redz kā iet, ka otrā neieklausās, tā kā viņš pats pirmais, kas stāvā sajūsmā par lieso ēdienkarti. Bērni gan ēd kā ēduši skolās un paši pērk, kas kārojas, kad pie naudas tiek, tomēr par to, kas mājās tiek vārīts diži neprotestē. 

denia
					Poste: 3924
denia (on-line)
Publicēts: 07.12.2010 13:00 | Atbildēt, citējot šo komentāru
07/12/2010 13:00:45 - Rakstīja :

Sakumaa gimenee biju vienigaa,kas eda pec FD.Un ir bijis ari taa,ka gatavoju 3 katlos-sev,meitai un viram. Jo meita juras veltes need. Tacu  salidzinosi nesen man  piebiedrojas meita. Vina gan ir tieva un vinai nu nekadigi nav liekais svars, bet vina izdomaja,ka grib but tik tieva kaa modele (pusaudzu vecums). Es meitai visu izstastiju,ari vina ieviesa blocinu un citigi rakstija apedto. Nometa 3 kg menesa laikaa,vairak es vinai nelavu aizrauties. Tagad vina zin kaa ir veseligi jaed,vina ari zin,ka edot var ari notievet (daudzi pusaudzi to diemzel nezin uzsak neveseligas dietas vai pat badu kuures). Tagad vina ed gandriz visus darzenus (agrak mums bija lielas problemas ar darzeniem). Un man,skiet,ka ari vina ed daudz mazak naskus. Ar viru ir mazliet savadak. Parsvaraa vins ed arpus majas,bet tapat sanak gatavot. Parsvaraa jau vinam gatavoju atseviski. Neteiktu,ka tas butu dikti neveseligi,bet katraa zinaa vienicu zinaa ediens uzreizi paliek bagataks. Ari es,piemeram, nespeju vairs est daudzus edienus bez ista parmezana,citadi skiet,ka edieniem  nav vairs taa istaa garsa,kurai jabut. Tikai es nelieku kalniem sieru-tikai tik daudz,lai justu,ka vins tiesam ir!!! Bet ir bijis ari taa,ka virs,parnakot majaas,ierauga juras velsu zupu.Dikti sapriecajas,nu tik edis. Un ed ari, tikai riktigi sasaala,jo katlaa es nekad nesalu.Parasti salu skivii.

 


denia
					Poste: 3924
denia (on-line)
Publicēts: 07.12.2010 13:02 | Atbildēt, citējot šo komentāru
07/12/2010 13:02:54 - Rakstīja :
Pec dzemdibaam es biju par 2 kg smagaka par viru. Patiesibaa man bija kauns par to. Tagad gan esmu vairaak nekaa par 17 kg vieglaaka neka virs!!!

ilze_
					Poste: 1817
ilze_ (on-line)
Publicēts: 07.12.2010 13:37 | Atbildēt, citējot šo komentāru
07/12/2010 13:37:13 - denia Rakstīja :
Pec dzemdibaam es biju par 2 kg smagaka par viru. Patiesibaa man bija kauns par to. Tagad gan esmu vairaak nekaa par 17 kg vieglaaka neka virs!!!
Ieprieksejas attiecibas, kas diemzel izjuka, biju 10kilogramus smagaka! It ka bija stimuls tievet, bet kaut kaa nejutos ok.
Tagad esmu vairak ka 20 kilogramus mazaka par savu draugu. Lai ari vienmer esmu it ka liela meitene bijusi, jutos tagad maza. :)

joliite
					Poste: 752
joliite (vada grupu)
Publicēts: 07.12.2010 18:09 | Atbildēt, citējot šo komentāru
07/12/2010 18:09:15 - denia Rakstīja :
Sakumaa gimenee biju vienigaa,kas eda pec FD.Un ir bijis ari taa,ka gatavoju 3 katlos-sev,meitai un viram. Jo meita juras veltes need. Tacu salidzinosi nesen man piebiedrojas meita. Vina gan ir tiev ...

Tas gan, jaunieši nezin kā veselīgi noteivet, atceros kad man bija padsmit es tik ļoti pārdzīvoju par to kāda biju, un tas ir 100% atstājis kādas paliekas mana dzīvē, bet nu tad bija tik maz tādu uzkrītošu info par pareizu tievēšanu!Tas ir fantastiski ka esi meitiņai kā padomdevējs tas noteikti padarīs jūs vēl vienotākas!

Par ģimeni runājot- man bija tā kad dzīvoju kopa ar vīra vecākiem man bija krietni grūtāk ievērot programmu jo parasti kad pārnācu majās ēdiens jau gaidīja un protams nejau pēc piramīdas un pareizās pagatavošanas.... bet nu kaut ka nomocīju 20 kg, bet tad kad pārcēlos dzīvot atsevišķi programmu ievērot nav vairs apgrūtinoši jo esmu noteiceijā ko un kā mēs ēdīsim, bet par manu ģimeni runājot- meita saldumu vieta uzgrauž burkāniņu, kapostiņu, vai jebkadu dārzenīti (bet gan svaigā veidā- sautēti vai varīti viņai vienīgi brokuļi un puķkāposti garšo), par ēdienu viņiem es gan gatavoju pamatu visu kopā bet nu viņiem tiek ekstras piem es ēdu makaronus bez siera viņiem bieži vien tiek klāt siers vai krējums, vai piem par gaļu runājot ja ņem vistu tad man tiek fileja viņiem kājiņas un stilbiņi, utt...respektīvi gatavoju visu kopā vienīgi viņiem ar bonusa vienībām....ja gatavoju salātus tad viņiem ar piedevām man bez piedevām uttt bet nu kopuma tapatās dārzeņu viņiem tiek mazāk jo es vairākumu noēdu :D:D:D:D


denia
					Poste: 3924
denia (on-line)
Publicēts: 08.12.2010 00:04 | Atbildēt, citējot šo komentāru
08/12/2010 00:04:08 - Rakstīja :

Sakumaa mana gimene neticeja,ka programma, kurai pieversos (FD) darbosies un man reali izdosies atbrivoties no grutniecibas laikaa uzkratajiem liekajiem kg.Man pat skiet,ka virs saka samierinaties,ka tagad nu bus jadzivo ar miesaas razenu sievu.Kaa vins pats toreiz teica-nebiju nemaz tik resna,galvenais ir proporcijas un tadas man ari bija pat esot loti dusigai. Kad saku visu rakstit, svert un rekinat,kaa ari piedalities on lain nodarbibas un brivajaa laikaa "studet " forumaa izskanejusos jautajumus un nodarbibas, virs domaja,ka esmu iestajusies sektaa. Man bija gruti izstastit,lai izklausitos ticami par on lain kopumaa un  nodarbibu butibu,kaa ari to, cik man taas svarigas tievesanas procesaa. Jo cilvekiem no malas skiet-nu kaa gan var tievet onlainaa,ka taas ir pilnigas mulkibas.. Loti daudzi cilveki ir brinijusies,nu kaa gan es varu est,piemeram  bananus un vienlaicigi ari tievet. Viniem skiet,ka banans ir kaut kas nesavienojams svara nomesanu.. Tapat ari loti daudzi neko nekad nav dzirdejusi par WW (Svara Verotajiem),ari ne visu angli zina par to. Lielakai dalai cilveku dieta nesaistaas ar veseligu dzivesveidu un skivja principu,bet gan ar mocibaam un jo jo efektu.


melllene
					Poste: 5249
melllene (vada grupu)
Publicēts: 08.12.2010 00:34 | Atbildēt, citējot šo komentāru
08/12/2010 00:34:57 - Rakstīja :
Denia, es ar no radinieku puses esmu dzirdējusi FD apzīmējumu - sekta. Tad es smejos un saku, kā svara nomešanas sekta
oi, stereotipu ir daudz, ne tikai banāni, arī kartupeļi un makaroni.
vispār cenšos nepievērst citu cilvēku stereotipiem, jo ja kaut nedaudz iedziļinos, tad mani kaitina izteikti neveselīga ēšana ar apgalvojumu, ka "kāds es malacis, veselīgi ēdu". rrrrrr Vēl mani pārsteidz, ka šādi man neizprotamie steretotipi ir manai radiniecei, kura agrāk bija SV. Vai arī manai draudzenei, kura ar SV zaudēja daudz liekos kg. Kad man ir "atelpas" jeb "kreisie" brīži bijuši no SV/FD, tad prātā vienmēr esmu paturējusi šķīvja likumu un SV pamatprincipus, tāpēc nav skaidra šo bijušo SV "greizie" uzskati par veselīgu ēšanu ar mērķi zaudēt svaru.

Un vēl, labi, ka man ir vīrs, kurš tiem satrauktajiem, kas domā, ka es esmu pārstājusi ēst, var mierīgi atbildēt: "viņa ēd nepārtraukti" :D

melllene
					Poste: 5249
melllene (vada grupu)
Publicēts: 08.12.2010 00:39 | Atbildēt, citējot šo komentāru
08/12/2010 00:39:11 - Rakstīja :
un vēl, kamēr agrāk dzīvoju kopā ar tēvu, viņš pamazām pārgāja uz pirktajiem liesajiem produktiem. Pirms tam teica, ka 12% krējums nav ēdams, bet ar laiku sāka pats pirkt. Ja kāds pagaršo "manu" ēdienu, tad mēdz būt pārsteigums - "garšīgi!".
Un vēl vajadzētu kādu pētījumu, kas iztērē naudas vairāk FD ēdājs vai ierindas ēdājs. Ne tikai par ēdienu, bet arī par ārstiem un zālēm. Daudziem ir priekštats, ka veselīgi ēst ir dārgi un to viņi nevar atļauties. (Nu es tieku uzskatīta par "biezo" :D)

kate
					Poste: 2884
kate (on-line)
Publicēts: 08.12.2010 08:00 | Atbildēt, citējot šo komentāru
08/12/2010 08:00:35 - Rakstīja :
Labdien!Man vīrs vispār neatļāva tievēt.Jo viņam bija uzskats,ka tad vispār pārstāšu ēst,vai grauzīšu tikai burkānus.neļāva neko pierakstīt,svarus uz galda vispār nevarēja turēt.Bet tad mani foruma meitenes izaudzināja,ka tas ir mans ķermenis un ja es gribu būt tieva,tad es drīkstu tievēt un vīram gar to nav nekādas daļas.protams,ka no viņa bija dzirdami stulbi joki.bet redzot,ka es nepadodos,nemanot sāka iesaistīties un palīdzēt man-vienmer uzpasēja lai mājās ir dārzeņi un augļi.tā es tos 30kg nometu nost.un beigās jau pats vīrs iesaistījās fd.viņš ari no sākuma domāja,ka fd ir sekta.bērni tagad labāk grauž dārzeņus un augļus nekā saldumus.

latss
					Poste: 741
latss (on-line)
Publicēts: 10.12.2010 13:59 | Atbildēt, citējot šo komentāru
10/12/2010 13:59:12 - Rakstīja :
Mellene, cik kg zaudēji tajos 3-4 mēnešos?

melllene
					Poste: 5249
melllene (vada grupu)
Publicēts: 10.12.2010 16:03 | Atbildēt, citējot šo komentāru
10/12/2010 16:03:20 - latss Rakstīja :
Mellene, cik kg zaudēji tajos 3-4 mēnešos?
9.6kg ir uz šo brīdi, kad ir 3.5 mēneši

denia
					Poste: 3924
denia (on-line)
Publicēts: 10.12.2010 16:41 | Atbildēt, citējot šo komentāru
10/12/2010 16:41:25 - melllene Rakstīja :
9.6kg ir uz šo brīdi, kad ir 3.5 mēneši
Manuprat,lielisks rezultats!!!

Elīna.
					Poste: 1327
Elīna. (atbalsta Figūras Draugus)
Publicēts: 10.12.2010 16:51 | Atbildēt, citējot šo komentāru
10/12/2010 16:51:21 - melllene Rakstīja :
9.6kg ir uz šo brīdi, kad ir 3.5 mēneši
Pievienošos denias apsveikumam - tiešām apsveicams rezultāts, tā tik turpināt !

melllene
					Poste: 5249
melllene (vada grupu)
Publicēts: 10.12.2010 17:14 | Atbildēt, citējot šo komentāru
10/12/2010 17:14:34 - Rakstīja :
Patiesībā jocīgi, jo nav sevis piespiešana (ja neskaita to, ka vakaros gribas ēst!!!) un viss notiek pats no sevis vēl rakstot skaitli 3.5 pārbaudīju, kad sūtīju pirmo atskaiti un pārskaitīju kalendāru, jo izklausās jau dikti īss tas laika brīdis tiem 9.6kg

melllene
					Poste: 5249
melllene (vada grupu)
Publicēts: 10.12.2010 17:15 | Atbildēt, citējot šo komentāru
10/12/2010 17:15:08 - Rakstīja :
P.S. PADLIES

melllene
					Poste: 5249
melllene (vada grupu)
Publicēts: 10.12.2010 20:16 | Atbildēt, citējot šo komentāru
10/12/2010 20:16:04 - Rakstīja :
Tas, ka ģimene pievēršas FD ir labi līdz tam brīdim, kamēr kāds grib, lai es dalos ar saviem salātiem

mumins1980
					Poste: 5195
mumins1980
Publicēts: 11.12.2010 08:18 | Atbildēt, citējot šo komentāru
11/12/2010 08:18:30 - melllene Rakstīja :
Tas, ka ģimene pievēršas FD ir labi līdz tam brīdim, kamēr kāds grib, lai es dalos ar saviem salātiem
Ha, ha, ha šitais ir ritkīgi labais!!! FD "melnais" humors!!!

Elīna.
					Poste: 1327
Elīna. (atbalsta Figūras Draugus)
Publicēts: 11.12.2010 14:57 | Atbildēt, citējot šo komentāru
11/12/2010 14:57:11 - melllene Rakstīja :
Tas, ka ģimene pievēršas FD ir labi līdz tam brīdim, kamēr kāds grib, lai es dalos ar saviem salātiem
Tas nu ir tiesa! Agri vai vēlu, visiem gribas tos salātus, bet tad aizdomājos par to, ka arī pārējie ģimenes locekļi ir pelnījuši ēst veselīgu un tad nemaz vairs neļaunojos, parasti jau laicīgi apprasu visiem - kas vēl ēdīs ar mani, un sataisu uzreiz vairāk tos salātus. Vakar arī mans mazais puika pieteicās pie "manas" vistas filejas maizītēm, šodien "maniem" biešu salātiem  - nu kā lai dusmojas, ja viņam arī garšo tāds ēdiens

mumins1980
					Poste: 5195
mumins1980
Publicēts: 11.12.2010 22:34 | Atbildēt, citējot šo komentāru
11/12/2010 22:34:52 - Elīna. Rakstīja :
Tas nu ir tiesa! Agri vai vēlu, visiem gribas tos salātus, bet tad aizdomājos par to, ka arī pārējie ģimenes locekļi ir pelnījuši ēst veselīgu un tad nemaz vairs neļaunojos, parasti jau laicīgi appras ...
Es arī tikai priecājos, ka vēl kādam garšo ēdiens manā gaumē!!!

denia
					Poste: 3924
denia (on-line)
Publicēts: 12.12.2010 00:16 | Atbildēt, citējot šo komentāru
12/12/2010 00:16:45 - kate Rakstīja :
Labdien!Man vīrs vispār neatļāva tievēt.Jo viņam bija uzskats,ka tad vispār pārstāšu ēst,vai grauzīšu tikai burkānus.neļāva neko pierakstīt,svarus uz galda vispār nevarēja turēt.Bet tad mani foruma me ...
30 kg..Tur ir jabut TADAM gribasspekam un neatlaidibai!!! Man jau tagad, pie 19 kg briziem  mazliet bremzejas. Gribas spiest pedali gridaa, bet ne vienmer  nesanak! Es tiesam, apbrinoju visas meitenes, kuras sasniegusas savu merka svaru un turas pie taa!!! Gribeju tikai pajautat,kur jus gustat nepartraukti motivaciju,kur smelaties spekus???

keta
					Poste: 11
keta (on-line)
Publicēts: 12.12.2010 22:18 | Atbildēt, citējot šo komentāru
12/12/2010 22:18:42 - Rakstīja :
Jā ar tiem salātiem ir tā kad es sev uztaisu,vīrs arī ir klāt jo ir tādi salāti kuri viņam arī garšo.Šodien gan mani biešu salāti viņam negaršoja.Bet tā ģimenei es taisu atsevišķi,īpaši mazākajam puikam jo viņš daudz ko neēd.It īpaši gaļu.

joliite
					Poste: 752
joliite (vada grupu)
Publicēts: 13.12.2010 12:41 | Atbildēt, citējot šo komentāru
13/12/2010 12:41:40 - denia Rakstīja :
Gribeju tikai pajautat,kur jus gustat nepartraukti motivaciju,kur smelaties spekus???
Piemēram par mani- nu nav jau ta ka man nepārtraukti ir motivacija, tagad jau arvien vairak pieklibo, bet nu cenšos vismaz svars vai nu stāv uz vietas vai krītās atkarība no apkartējās ainas un pašsajūtas kopumā!Ta kā arī šobrīd lai zaudētu svaru man jāliek fizisko slodzi krietni vairāk, bet reāli laika šobrīd nav, tad nu tas svars tā gluži iebuksējis līdz ar to tādu reāli redzamu rezultātu tāpec motivācijai ir jāmeklē stabili iemesli!!

latss
					Poste: 741
latss (on-line)
Publicēts: 16.12.2010 23:57 | Atbildēt, citējot šo komentāru
16/12/2010 23:57:00 - melllene Rakstīja :
Tas, ka ģimene pievēršas FD ir labi līdz tam brīdim, kamēr kāds grib, lai es dalos ar saviem salātiem
Jā, jā, man vīrs tad parasti vēl pasaka: Bet mīļā, es Tev arī savu vafelīti iedošu!

kate
					Poste: 2884
kate (on-line)
Publicēts: 22.12.2010 08:33 | Atbildēt, citējot šo komentāru
22/12/2010 08:33:01 - joliite Rakstīja :
tāpec motivācijai ir jāmeklē stabili iemesli!!
mana motivacija ari klibojau kaadu gadu.kadas tik motivacijas neesmu izdomajusi,paris dienas darbojas un tad atkal pazud....vel joprojam esmu motivacijas meklejumos........................................

mumins1980
					Poste: 5195
mumins1980
Publicēts: 22.12.2010 08:59 | Atbildēt, citējot šo komentāru
22/12/2010 08:59:05 - kate Rakstīja :
mana motivacija ari klibojau kaadu gadu.kadas tik motivacijas neesmu izdomajusi,paris dienas darbojas un tad atkal pazud....vel joprojam esmu motivacijas meklejumos.................................... ...
Kate, turies, nekas nav vieglāk par zaudētā svara atgūšanu... bet, ai, cik grūti ir atkal nomest!!!


Izsaki savu viedokli


Lai pievienotu emocijikonu, noklikšķiniet uz tās