Nevērtējiet savu dienu pēc ievāktās ražas, bet pēc iedēstīto koku daudzuma. /Roberts Lūiss Stīvensons/

Jaunākie ziņojumi | Mani ziņojumi | Foruma noteikumi

Divi vienā


Meks (on-line)
Publicēts: 23.02.2009 23:50 | Atbildēt, citējot šo komentāru
23/02/2009 23:50:17 - Rakstīja :

1 šķēle "Liepkalnu" latviskā saldskābmaize - 2v

ola - 1v

 

Maizes šķēlei ar glāzi vidū izspiež caurumu. (No 74gr. paliek 55gr., bet izspiestajam vidiņam arī būs pielietojums nākamajā receptē! )

Uz sakarsētas  pannas, uz kuras uzklāta SV cepamā folija, uzliek maizes šķēli un iekšā caurumā iesit olu. Cep no abām pusēm.




gitiene
					Poste: 2927
gitiene (on-line)
Publicēts: 24.02.2009 10:17 | Atbildēt, citējot šo komentāru
24/02/2009 10:17:59 - Rakstīja :
šitā laba recepte-es parasti no baltmaizes tādas cepu(kad vēl ēdu baltmaizi)

RED (on-line)
Publicēts: 24.02.2009 12:16 | Atbildēt, citējot šo komentāru
24/02/2009 12:16:02 - Rakstīja :
Vēl šo var taisīt ar paprikas riņķīšiem - smuki un koši arī izskatās, un garšo ļoti labi 

gitiene
					Poste: 2927
gitiene (on-line)
Publicēts: 03.03.2009 18:08 | Atbildēt, citējot šo komentāru
03/03/2009 18:08:22 - Rakstīja :
Šodien visas receptes pārskatīju.....Nu šitam es noteikti balvu dotu-te ir daudzi labi momenti;1)garšīgi,2)vienkārši,3)tradicionāls ēdiens,3)ar visu savu vienkāršību dikti smuki un garšīgi noformēta bilde


Izsaki savu viedokli


Lai pievienotu emocijikonu, noklikšķiniet uz tās