Divi vienā
Meks
(on-line) |
Опубликовано: 23.02.2009 23:50 |
Ответить на этот комментарий
23/02/2009 23:50:17 - wrote :
1 šķēle "Liepkalnu" latviskā saldskābmaize - 2v ola - 1v
Maizes šķēlei ar glāzi vidū izspiež caurumu. (No 74gr. paliek 55gr., bet izspiestajam vidiņam arī būs pielietojums nākamajā receptē! ) Uz sakarsētas pannas, uz kuras uzklāta SV cepamā folija, uzliek maizes šķēli un iekšā caurumā iesit olu. Cep no abām pusēm. |
||
gitiene (on-line) |
Опубликовано: 24.02.2009 10:17 |
Ответить на этот комментарий
24/02/2009 10:17:59 - wrote :
šitā laba recepte-es parasti no baltmaizes tādas cepu(kad vēl ēdu baltmaizi)
|
||
RED
(on-line) |
Опубликовано: 24.02.2009 12:16 |
Ответить на этот комментарий
24/02/2009 12:16:02 - wrote :
Vēl šo var taisīt ar paprikas riņķīšiem - smuki un koši arī izskatās, un garšo ļoti labi
|
||
gitiene (on-line) |
Опубликовано: 03.03.2009 18:08 |
Ответить на этот комментарий
03/03/2009 18:08:22 - wrote :
Šodien visas receptes pārskatīju.....Nu šitam es noteikti balvu dotu-te ir daudzi labi momenti;1)garšīgi,2)vienkārši,3)tradicionāls ēdiens,3)ar visu savu vienkāršību dikti smuki un garšīgi noformēta bilde
|
||
Высказать своё мнение
click emoticon to add