Uzmanību, Gatavību, Starts!
Страница: [1] 2 (Страница 50)
Una (vada grupu) |
Опубликовано: 03.10.2010 18:04 |
Ответить на этот комментарий
03/10/2010 18:04:30 - wrote :
Esmu izpētījusi un izmēģinājusi jau dažas jaunās receptes. Man patīk - ļoti, ļoti, tāds kā jauns uzrāviens, tik daudz jaunu ideju! Man ļoti garšoja biešu salāti ar siļķi, tāda milzīga porcija un tik garšīgi! Ko Jūs esat jau izmēģinājušas no jaunajām receptēm?
|
||
Aija (on-line) |
Опубликовано: 03.10.2010 19:15 |
Ответить на этот комментарий
03/10/2010 19:15:55 - wrote :
Apmēram pusi. Gatavotās atzīmēju un katru dienu taisu citu. Man ļoti garšoja ābols ar kokosrieskstu skaidiņām, tādu kombināciju pati nebūtu iedomājusies, vēl labais bija lasis folijā ar mandeļu skaidiņām, pākšaugu-makaronu zupa. Pagaidām man negaršoja tikai viens ēdiens, trešās nedēļas brokastu variants-putra ar mājas sieru, kaut atsevišķi šie ēdieni man abi garšo. |
||
denia (on-line) |
Опубликовано: 03.10.2010 23:42 |
Ответить на этот комментарий
03/10/2010 23:42:35 - wrote :
Man ari garsoja abols ar kokosa skaidinaam. Genials izgudrojums!Tas ari vienigais,ko izmeginaju un tulin pat, jo lasot receptes, sitais riktigi iekeraas aciis. Man gribas taustaamu materialu par UGS,bet nez kapec nevaru izprinteet. Domaju,ka taa nav printera vaina un tagad atcerejos,ka forumaa jau agrak meitenes mineja,ka problemas ar izprintesanu,bet tad it kaa Debora solija nakotnee sito problemu noverst... Meitenes, vai kada,kurai jau ir parkopets sis materials, var man to atsutit uz e pastu? ilona6840@inbox.lv Busu loti pateiciga!!! |
||
melllene (vada grupu) |
Опубликовано: 04.10.2010 00:21 |
Ответить на этот комментарий
04/10/2010 00:21:28 - wrote :
Man aizdomas, ka tieši tur pamanīju aimirsto zupu ar kausēto sieru un vēl šampinjonu omleti. Tie man tagad divi iecienīti gardumi. |
||
debora (on-line) |
Опубликовано: 04.10.2010 10:05 |
Ответить на этот комментарий
04/10/2010 10:05:24 - denia wrote :
Sveika, divreiz uzklišķinot uz vāka bildi, tev atvērsies PDF fails ar receptēm, ko varēsi izdrukāt!
Man ari garsoja abols ar kokosa skaidinaam. Genials izgudrojums!Tas ari vienigais,ko izmeginaju un tulin pat, jo lasot receptes, sitais riktigi iekeraas aciis. Man gribas taustaamu materialu par UG ... |
||
denia (on-line) |
Опубликовано: 04.10.2010 11:27 |
Ответить на этот комментарий
04/10/2010 11:27:11 - wrote :
Paldies,meginasu velreiz!
|
||
mumins1980 |
Опубликовано: 04.10.2010 13:29 |
Ответить на этот комментарий
04/10/2010 13:29:22 - Una wrote :
Es arī vakar izmēģināju biešu salātiņus - tiešām milzīga porcija sanāk!!! Man pat priekš vakariņām šis ēdiens likās par stipru (bet tas jau individuāli, es droši pārāk vēlu ēdu, ap astoņiem, bet desmitos jau gāju gulēt...). Vakar izmēģināju zirņu zupu - man ļoti garšoja un bija tiešām sātīga, man sanāca 2 šķīvji, ko apēst...Esmu izpētījusi un izmēģinājusi jau dažas jaunās receptes. Man patīk - ļoti, ļoti, tāds kā jauns uzrāviens, tik daudz jaunu ideju! Man ļoti garšoja biešu salāti ar siļķi, tāda milzīga porcija un tik g ... Pašlaik man dziest pusdienas - kotletes ar makaroniem, bet man nav šampinjonu, ir kabači un es nesapratu - vai no tām visām sastāvdaļām bija jātaisa kotletes??? Man ir sautējums ar makaroniem. Būs labs lai gan - piebira laikam par daudz sāls... |
||
mumins1980 |
Опубликовано: 06.10.2010 20:17 |
Ответить на этот комментарий
06/10/2010 20:17:52 - wrote :
Vakar pagatavoju rīsus ar gaļu un kukurūzu un dārzeņiem - ļoti labs, to es tiešām gatavošu vēlreiz, garšoja kā īsts plovs!!! |
||
mumins1980 |
Опубликовано: 01.11.2010 22:09 |
Ответить на этот комментарий
01/11/2010 22:09:50 - wrote :
Tā gribas atgriezties pie šīs ēdienkartes un šī ritma, bet pašlaik ir stresainas dienas atakal iestājušās - kā vienmēr viss sakrīt vienā laikā... |
||
melllene (vada grupu) |
Опубликовано: 03.11.2010 15:16 |
Ответить на этот комментарий
03/11/2010 15:16:56 - wrote :
Man ābolā ar mandelem un medu bija maza vilšanās. Patika, ka ābol bija pufīgs, bet ļoti kārojās, ko saldu un nebija salds. Šodien man palikušas tieši tik daudz V, lai ceptu ābolu ar mandelēm un cukuru, ceru, ka būs saldāks. |
||
mumins1980 |
Опубликовано: 03.11.2010 16:14 |
Ответить на этот комментарий
03/11/2010 16:14:01 - melllene wrote :
Es cepu ar cukuru - man bija pat par saldu...Man ābolā ar mandelem un medu bija maza vilšanās. Patika, ka ābol bija pufīgs, bet ļoti kārojās, ko saldu un nebija salds. Šodien man palikušas tieši tik daudz V, lai ceptu ābolu ar mandelēm un cukuru ... |
||
denia (on-line) |
Опубликовано: 03.11.2010 16:52 |
Ответить на этот комментарий
03/11/2010 16:52:45 - melllene wrote :
Nesen cepu 2 skirnu abolus-vienu saldu (ananasabolu) un otru ne tik saldu (fidzi). Ananasabols sanaca kaa vienmer-nu loti salds,papildus saldinat nevajadzeja. Bet skabais abols sanaca tiesam skabens un bija nepieciesama papildus saldinasana. Piedevaam saldais abols izcepjas atraak, bet skabo jacepj ilgak.
Man ābolā ar mandelem un medu bija maza vilšanās. Patika, ka ābol bija pufīgs, bet ļoti kārojās, ko saldu un nebija salds. Šodien man palikušas tieši tik daudz V, lai ceptu ābolu ar mandelēm un cukuru ... |
||
denia (on-line) |
Опубликовано: 03.11.2010 16:53 |
Ответить на этот комментарий
03/11/2010 16:53:15 - mumins1980 wrote :
Es cepu ar cukuru - man bija pat par saldu... Kapec nesaldini ar steviju? |
||
mumins1980 |
Опубликовано: 03.11.2010 17:00 |
Ответить на этот комментарий
03/11/2010 17:00:26 - denia wrote :
Zini, tā kā drusku baidos... sevišķi tagad - grūtniecības laikā, kaut kā prāts nepieņem šo jauno produktu, lai arī saka, ka dabīgs... Un - tiešām - arī piemirstas, stāv taču visa produkcija garšvielu skapītī... Viendien nodomāju, ka varētu taču ķīseli vai debesmannā izvārīt ar stēviju, tur apjomu nevajag kā kūkām... Neesi mēģinājusi vārīt?Kapec nesaldini ar steviju? |
||
denia (on-line) |
Опубликовано: 03.11.2010 17:15 |
Ответить на этот комментарий
03/11/2010 17:15:51 - mumins1980 wrote :
Zini, tā kā drusku baidos... sevišķi tagad - grūtniecības laikā, kaut kā prāts nepieņem šo jauno produktu, lai arī saka, ka dabīgs... Un - tiešām - arī piemirstas, stāv taču visa produkcija garšvielu ... No vienas puses Tev taisniba.Varbut tiesam nav verts eksperimentet ar jauniem produktiem grutniecibas laikaa. Lidz sim es steviju izmantoju tikai savos piena-auglu/ ogu kokteilos. Skatos,ka www.stevija.lv ir forsas receptites saldumu pagatavosanai,tacu nevaru sanemties un izcept.No vienas puses baidos, ka majiniekiem ar steviju negarsos un ko tad es darisu ar saceptajiem saldumiem... |
||
denia (on-line) |
Опубликовано: 03.11.2010 17:57 |
Ответить на этот комментарий
03/11/2010 17:57:51 - mumins1980 wrote :
Es cepu ar cukuru - man bija pat par saldu... Tu abolu riveji vai jau veselam abolam uzberi cukuru? |
||
mumins1980 |
Опубликовано: 03.11.2010 20:31 |
Ответить на этот комментарий
03/11/2010 20:31:57 - denia wrote :
Izspiedu ārā serdi, sabēru mandeles, cukuru, kādu rozīni un tik cepu, ar Antonovkas šķirnes āboliem sanāca vnk dievīgi!!!Tu abolu riveji vai jau veselam abolam uzberi cukuru? |
||
melllene (vada grupu) |
Опубликовано: 03.11.2010 21:20 |
Ответить на этот комментарий
03/11/2010 21:20:53 - wrote :
Sodien ēdu ar cukuru&mandelēm, TRAKOTI GARSHIGI! |
||
denia (on-line) |
Опубликовано: 04.11.2010 00:01 |
Ответить на этот комментарий
04/11/2010 00:01:22 - wrote :
Es vel esmu papildus rozines likusi abolaa.Man garsoja.Te jau izskaneja ideja par biezpienu. Es izlidzejos ar ricotta un ar to parleju abolu. Ar ko vel ir ideja sapildit abolus??? |
||
Elīna. (atbalsta Figūras Draugus) |
Опубликовано: 05.11.2010 15:39 |
Ответить на этот комментарий
05/11/2010 15:39:13 - denia wrote :
Hm... šis gan nebūs nekāds pildītais ābols, bet recepte par un ap ābolu, vienīgi šajā receptē nepieciešami mannas putraimi...Es vel esmu papildus rozines likusi abolaa.Man garsoja.Te jau izskaneja ideja par biezpienu. Es izlidzejos ar ricotta un ar to parleju abolu. Ar ko vel ir ideja sapildit abolus??? Ābolu sacepums. 2 āboli 1 ēdk. cukura ( saldinātāja) 1 ēdk. mannas 1/2 tējk. kanēļa 1 ēdk. saulespuķu vai ķirbju sēkliņu 1 ēdk. skābā krējuma Ābolus nomizo, izgriež serdes un sagriež plānās šķēlītēs. Pusi šķēlīšu liek (nedaudz) ietaukotā veidnītē, pārkaisa ar 1/2 ēdamkarotes cukura vai saldinātāja, 1/2 ēdamkarotes mannas un 1/4 tējkarotes kanēļa, uzber 1/2 ēdamkarotes sēkliņu. Virsū liek atlikušos ābolus un, tāpat kā apakšējo kārtu, pārkaisa ar mannu, cukuru, sēkliņām.Pārlej ar krējumu un pārkaisa ar kanēli. Liek sakarsētā krāsnī, 230 grādu temperatūrā cep 30-35 minūtes. Sacepumu var pasniegt ar mazkaloriju ievārījumu. |
||
denia (on-line) |
Опубликовано: 06.11.2010 00:19 |
Ответить на этот комментарий
06/11/2010 00:19:59 - Elīna. wrote :
Izklausas vairak nekaa gardi,no kurienes Tev tik lieliskas receptes??? Kaa reizi man vasaraa mamma mannu atveda,bus iemesls sakt to lietot,kaut gan pati par sevi manna man negarso.Ko dod sajaa kombinacijaa ar aboliem manna? Un kaa Tu domaa, ja krejuma vietaa liksu bezpiedevu jogurtu, vai garsas nianses saglabasies?
Hm... šis gan nebūs nekāds pildītais ābols, bet recepte par un ap ābolu, vienīgi šajā receptē nepieciešami mannas putraimi... Ābolu sacepums. 2 āboli 1 ēdk. cukura ( saldinātāja) 1 ēdk. mannas 1/ ... |
||
Elīna. (atbalsta Figūras Draugus) |
Опубликовано: 06.11.2010 11:14 |
Ответить на этот комментарий
06/11/2010 11:14:27 - denia wrote :
Manna no āboliem ( mitruma) uzbriedīs, būs sacepuma efekts. Par bezpiedevu jogurtu - domāju, ka izdosies , tikai atliek mēģināt. Un, jā, kaut kur lasīju, ka kukurūzas putraimi ir līdzīgi mannai, tā kā var arī kādreiz izlīdzēties ar šiem...Izklausas vairak nekaa gardi,no kurienes Tev tik lieliskas receptes??? Kaa reizi man vasaraa mamma mannu atveda,bus iemesls sakt to lietot,kaut gan pati par sevi manna man negarso.Ko dod sajaa kombina ... Receptes pārsvarā ir no žurnāliem - man tāpat kā Muminam arī ir recepšu mapīte |
||
Aija (on-line) |
Опубликовано: 08.11.2010 10:15 |
Ответить на этот комментарий
08/11/2010 10:15:06 - wrote :
Labrīt meitenes! Tikko vinnēju radio "Star FM" konkursā komplektu ar jaunajiem |
||
Aija (on-line) |
Опубликовано: 08.11.2010 10:23 |
Ответить на этот комментарий
08/11/2010 10:23:26 - wrote :
Labrīt meitenes! Tikko vinnēju radio "Star FM" konkursā komplektu ar jaunajiem Hercogs pankūku maisījumiem no Rīgas Dzirnavnieka. Konkursā bija jāizstāsta iecienītāko pankūku recepte, tā kā tā bija Svara Vērotāju recepte, tad izstāstīšu jums arī, tātad : kartupeļu pankūkas ar kūpinātu lasi - sarīvē 250gr kartupeļu un sajauc ar 1 olas dzeltenumu, sāli, pipariem, 1 ēd.k. miltu un 1 ēd.k. piena, 1 tējk. eļļas cep pankūkas, pasniedz ar 30gr kūpināta laša un ar mērci, kas pagatavota no 2 tējk. sinepju, 1 tējk. medus un sasmalcinātām dillēm.Šīs receptes odziņa slēpjas tieši mērcītē, kopā garšo fantastiski. |
||
mumins1980 |
Опубликовано: 08.11.2010 10:38 |
Ответить на этот комментарий
08/11/2010 10:38:12 - Aija wrote :
Hmm, pat iedomāties nevaru, kā tas viss kopā garšo, bet vajadzētu būt forši - pilnīgi siekalas mutē saskrēja...šodien jānopērk kūpinātais lasis...Labrīt meitenes! Tikko vinnēju radio "Star FM" konkursā komplektu ar jaunajiem Hercogs pankūku maisījumiem no Rīgas Dzirnavnieka. Konkursā bija jāizstāsta iecienītāko pankūku recepte, tā kā tā bija S ... |
||
Elīna. (atbalsta Figūras Draugus) |
Опубликовано: 08.11.2010 10:44 |
Ответить на этот комментарий
08/11/2010 10:44:29 - Aija wrote :
Apsveicu ! Labrīt meitenes! Tikko vinnēju radio "Star FM" konkursā komplektu ar jaunajiem Hercogs pankūku maisījumiem no Rīgas Dzirnavnieka. Konkursā bija jāizstāsta iecienītāko pankūku recepte, tā kā tā bija S ... |
||
Aija (on-line) |
Опубликовано: 08.11.2010 11:03 |
Ответить на этот комментарий
08/11/2010 11:03:28 - wrote :
Paldies. Sākumā man arī likās, ka īsti neiet kopā, bet iet, un kā vēl iet, un lasi jau vajag ļoti maz. Vispār esmu konstatējusi, ka gatavajās, dotajās receptēs ir jāliek tieši tas, kas tur rakstīts un ja trūkst kaut viens komponents, nu nav vairs tas. Protams, ja man kaut kas negaršo, es šo ēdienu negatavoju. Esmu mēģinājusi arī aizvietot, bet vislabākais rezultāts ir gatavot pēc orģināla. Ir vēl viena recepte no Svara Vērotāju laikiem, kurā vispār liekas, ak šausmas, murgs kaut kāds, bet,kad draudzene pēc ilgas pierunāšanas tomēr beigās pagatavoja, teica, jā, super, uzrakstīšu jums arī, tikai nešausminaties pirms neesat pagatavojušas, ticiet man ir to vērts un tātad Makaroni "Mamma mia". 1 sasmalcinātu sīpolu apcep 1 tējk. eļļas. 1čili pipara pākstij izņem sēklas (obligāti, jo tās dod to dedzinošo garšu), smalki sagriež, pievieno 2 ēd.k.rozīņu, 1tējk. cukura, 2 tējk.Balsamico etiķa, 80gr kons. tunča savā sulā, 150 gr uz pusēm pārgrieztu kokteiļtomātu ( vai parastos tomātus), sāli. Samaisa ar 120 gr vārītu makaronu un 2 ēd.k. rīvēta siera. Klāt pieēd salātus, kas pagatavoti no lapu salātiem un salātu mērces bez eļļas. Tā garšu kombinācija ir jāizgaršo lai varētu izstāstīt, rozīņu saldums kopā ar čilli asumu, tomāts ar tunci, nu vispār pamēģinat. |
||
denia (on-line) |
Опубликовано: 08.11.2010 12:56 |
Ответить на этот комментарий
08/11/2010 12:56:53 - Aija wrote :
Apsveicu! Sitam gan jabut riktigi labam, bus man ari jacep augsaa Tikai ar dillem gan seit problema.. Ar kuram citam garsvielam,diez, varetu garsot sitais ediens? Un kaa ir ar sinepem, vai domatas tradicionalas krievu sinepes vai var nemt jebkuras sinepes?
Labrīt meitenes! Tikko vinnēju radio "Star FM" konkursā komplektu ar jaunajiem Hercogs pankūku maisījumiem no Rīgas Dzirnavnieka. Konkursā bija jāizstāsta iecienītāko pankūku recepte, tā kā tā bija S ... |
||
denia (on-line) |
Опубликовано: 08.11.2010 12:58 |
Ответить на этот комментарий
08/11/2010 12:58:30 - Aija wrote :
Kaut ko loti lidzigu esmu edusi
Paldies. Sākumā man arī likās, ka īsti neiet kopā, bet iet, un kā vēl iet, un lasi jau vajag ļoti maz. Vispār esmu konstatējusi, ka gatavajās, dotajās receptēs ir jāliek tieši tas, kas tur rakstīts un ... |
||
melllene (vada grupu) |
Опубликовано: 08.11.2010 13:08 |
Ответить на этот комментарий
08/11/2010 13:08:19 - wrote :
mmmmmmmm, ļoti kārojas šādas pankūkas. |
||
Aija (on-line) |
Опубликовано: 08.11.2010 15:49 |
Ответить на этот комментарий
08/11/2010 15:49:32 - wrote :
Receptē īpašas norādes par sinepēm nebija, tā nu liku parastās "Krievu", tās mēs parasti mājās pērkam. Domāju, ka maigas nevajag, labāk kreptīgākas, jo medus jau mīkstina sinepju garšu un ja būs maigas sinepes+medus, manuprāt neies kopā a tā stipra sinepe+ medutiņš= |
||
denia (on-line) |
Опубликовано: 19.11.2010 23:27 |
Ответить на этот комментарий
19/11/2010 23:27:54 - Elīna. wrote :
Hm... šis gan nebūs nekāds pildītais ābols, bet recepte par un ap ābolu, vienīgi šajā receptē nepieciešami mannas putraimi... Ābolu sacepums. 2 āboli 1 ēdk. cukura ( saldinātāja) 1 ēdk. mannas 1/ ... Pagatavoju so sacepumu-super gards!!!!! Man gan sanaca atkal vakarpusee to notiesaat,bet vienibas it kaa atlava. Cerams,ka labumaa neaizies!!! Izmeginaju cept neietaukotaa silokona panna-izdevaas,nepiedega it nemaz! Ak jaa, pa virsu uzleju svaigo sieru(100 g tikai 33 kkal), pec garsas un skata kaut kas starp skidru biezpienu un jogurtu. Beigaas sanaca lidziga garsaa kaa krasnii ceptam jaunpienam. Nam nam,sito noteikti atkartosu! Meitenes, ja kadai ir vel ideja kaa pagatavot liesus saldos edienus,padalieties ludzu!!! |
||
melllene (vada grupu) |
Опубликовано: 20.11.2010 16:21 |
Ответить на этот комментарий
20/11/2010 16:21:09 - wrote :
Esmu atgriezusies pie veca labi zināmā saldā: augļi ar jogurtu. Klāt lieku arī rozīnes un žāvētas dzērvenes. šodien vienības izskatās, ka atļaus vēl pielikt klāt ķiršu ievārījumu. (kalorijām bagāto, jo mazkaloriju ievārījumi man pagaidām neiet pie sirds). |
||
denia (on-line) |
Опубликовано: 20.11.2010 17:37 |
Ответить на этот комментарий
20/11/2010 17:37:38 - melllene wrote :
Es ari ik pa laikam pagatavoju kaut ko lidzigu. Ideali sader,piemeram, meza ogu jogurts ar sauju mellenem vai laceneem (ari kaltetas der). Vel dazreiz uz atru roku sameistaroju parasto jogurtu ar loti,loti gatavu suligu mango vai bumbieri (piem., "Konference").
Esmu atgriezusies pie veca labi zināmā saldā: augļi ar jogurtu. Klāt lieku arī rozīnes un žāvētas dzērvenes. šodien vienības izskatās, ka atļaus vēl pielikt klāt ķiršu ievārījumu. (kalorijām bagāto, j ... |
||
kasija (on-line) |
Опубликовано: 20.11.2010 18:12 |
Ответить на этот комментарий
20/11/2010 18:12:41 - denia wrote :
Denia, kur Tu tiec pie lācenēm?Ideali sader,piemeram, meza ogu jogurts ar sauju mellenem vai laceneem (ari kaltetas der). |
||
melllene (vada grupu) |
Опубликовано: 20.11.2010 18:32 |
Ответить на этот комментарий
20/11/2010 18:32:21 - wrote :
Kasija: Man aizdomas, ka Denia dzīvo paradīzē, kur ne tikai ogas, bet arī augļi un dārzeņi ir pieejami garšīgi arī ziemā... |
||
melllene (vada grupu) |
Опубликовано: 20.11.2010 18:33 |
Ответить на этот комментарий
20/11/2010 18:33:15 - wrote :
P.S. es pie garšīgiem ķiršiem&zemenēm tieku saldētāvā. Kā es to neiedomājos - jāpieliek auļu&jogurtu saldajam klāt! |
||
denia (on-line) |
Опубликовано: 20.11.2010 18:49 |
Ответить на этот комментарий
20/11/2010 18:49:12 - wrote :
Tadaa zinaa seit ir super-svaigi augli uni darzeni pieejami cauru gadu. Un tagad saprotu,kapec seit ipasi neaizraujas ar konservesanu.Tacu meza ogas, taas cauru gadu maksaa daudzreiz vairaak, nekaa augli. Kaut gan, ja taa padomaa, tad sauja mellenu,lacenu vai avenu, maksaa tikpat daudz cik pacina cigaresu. Un agrak man vajadzeja vismaz 2 pacinas cigaresu, taa kaa tagad (es taa analizeju), to vienu sauju ogu, butibaa esmu pelnijusi katru dienu!;) Sad-tad jau noperku pa saujai ogu,taas ir nudien nammigas. Domaju,ka audzetas siltumnicaas. Man araa pukupodaa ir iestadits zemenu kruums. Tas dod razu 2 x gadaa un vakar noravu pedeejaas ogas. Man baigi gribas iestadit ari mellenkruumu.
|
||
kasija (on-line) |
Опубликовано: 20.11.2010 18:49 |
Ответить на этот комментарий
20/11/2010 18:49:13 - melllene wrote :
Jā, Tur izklausās savādāk!Kasija: Man aizdomas, ka Denia dzīvo paradīzē, kur ne tikai ogas, bet arī augļi un dārzeņi ir pieejami garšīgi arī ziemā... |
||
kasija (on-line) |
Опубликовано: 20.11.2010 18:55 |
Ответить на этот комментарий
20/11/2010 18:55:46 - denia wrote :
Īsti jau nezinu to vietiņu, kur Tu mīti, bet saprotu, ka tā vēderprogramma Tev izpildāma biki vieglāk, kā pie mums?Bet varbūt man tik tā liekas?Tadaa zinaa seit ir super-svaigi augli uni darzeni pieejami cauru gadu. Un tagad saprotu,kapec seit ipasi neaizraujas ar konservesanu.Tacu meza ogas, taas cauru gadu maksaa daudzreiz vairaak, nekaa a ... |
||
denia (on-line) |
Опубликовано: 20.11.2010 19:01 |
Ответить на этот комментарий
20/11/2010 19:01:26 - kasija wrote :
Ja nem pec FD pieejamajaam recepteem, tad nemaz tik viegli izpildama programma nav. Bet ir visadi citadi labumi. Es jau smeju,ka vienmer ir labaak tur, kur musu nav;) Tagad es zinu atslegu uz veseligu dzivesveidu-skivja princips, uztura piramida,mates piena formula un tad jau vairs nav svarigi kuraa pasaules malaa mes dzivojam!!!
Īsti jau nezinu to vietiņu, kur Tu mīti, bet saprotu, ka tā vēderprogramma Tev izpildāma biki vieglāk, kā pie mums?Bet varbūt man tik tā liekas? |
||
kasija (on-line) |
Опубликовано: 20.11.2010 19:24 |
Ответить на этот комментарий
20/11/2010 19:24:19 - denia wrote :
Tādus pamatus jau mēs visi kā baušļus nu mācamies, arī es ņemos, un ņemos pa tiem materiāliem, vakar vēlreiz pārlasīju ūdens tēmu!Bet teiciens- labi ir tur, kur mūsu nav- izdevies!Ja nem pec FD pieejamajaam recepteem, tad nemaz tik viegli izpildama programma nav. Bet ir visadi citadi labumi. Es jau smeju,ka vienmer ir labaak tur, kur musu nav;) Tagad es zinu atslegu uz veseligu ... Tad es saku- nekur nav labi, kā mājās! |
||
denia (on-line) |
Опубликовано: 20.11.2010 19:26 |
Ответить на этот комментарий
20/11/2010 19:26:45 - kasija wrote :
Tad es saku- nekur nav tik labi, kā mājās! |
||
melllene (vada grupu) |
Опубликовано: 20.11.2010 21:01 |
Ответить на этот комментарий
20/11/2010 21:01:26 - wrote :
Kasija, man materiālu pārlasīšana ik pa laikam līdz. Agrāk pārlasīju mājās esoši SV amteriālus, tagad vairāk sev interesejoshas sarunas foruma. Plana ir izvilkt ara ari vecas SV receptes, kad beidzot bushu pieķērusies pie jaunajām. |
||
denia (on-line) |
Опубликовано: 20.11.2010 21:09 |
Ответить на этот комментарий
20/11/2010 21:09:56 - wrote :
Kops saku tieveet,ieviesu piezimju kadi. Laika gaitaa parlasiju forumu krustu-skersaam un doderigo iekonspekteeju (receptes, atzinas,man aktualakas nodarbibu teemas). Tad uz kadu laiku biju atstajusi novartaa -nolikusi malinaa so kladi un nesen atkal izvilku araa un saaku no jauna lasit forumaa aktualaas temas. Un ne velti,atradu daudz ko jaunu un tadu mazu uzravienu!!!
|
||
kasija (on-line) |
Опубликовано: 20.11.2010 21:21 |
Ответить на этот комментарий
20/11/2010 21:21:11 - wrote :
Meitenes, es salasījos to pareizo ūdens dzeršanu, kur bija uz katru kg. jāizdzer 30ml ūdens,salēju vienādi divās pudelēs un divos piegājienos izdzēru, un kā vakar, tā šodien man ļoti galva sāp pēc tās ūdens dzeršanas, vai tā var būt?Vai varbūt es nekad tā īsti to ūdens dzeršanu neizpildīju kā vajag, un tas organisms tā noreaģē? |
||
denia (on-line) |
Опубликовано: 20.11.2010 21:46 |
Ответить на этот комментарий
20/11/2010 21:46:36 - kasija wrote :
Varbut tapec ari saap,ka TIk daudz izdzeri divos piegajienos?? Cik atceros Mumins rakstija, ka tiesi udens dzersana vinu paglabj no migreenas. Patiesibaa nezinu...Diez, ko Debora par sito teiktu?
Meitenes, es salasījos to pareizo ūdens dzeršanu, kur bija uz katru kg. jāizdzer 30ml ūdens,salēju vienādi divās pudelēs un divos piegājienos izdzēru, un kā vakar, tā šodien man ļoti galva sāp pēc tās ... |
||
kasija (on-line) |
Опубликовано: 20.11.2010 21:56 |
Ответить на этот комментарий
20/11/2010 21:56:50 - denia wrote :
Laikam jau pārforsēju,darīšu rīt lēnāku to dzeršanu!Nebij jau tā, ka es ops un tukšš, kamēr klabinājos pa datoru, izdzēru vienu daļu, pēc stundas tāpat otru, bet kaut kas noreaģēja gan!Varbut tapec ari saap,ka TIk daudz izdzeri divos piegajienos?? Cik atceros Mumins rakstija, ka tiesi udens dzersana vinu paglabj no migreenas. Patiesibaa nezinu...Diez, ko Debora par sito teiktu? bet nav taču nepareizi, ka uz kg svara, tiek dzerti 30ml? |
||
denia (on-line) |
Опубликовано: 20.11.2010 22:07 |
Ответить на этот комментарий
20/11/2010 22:07:42 - kasija wrote :
bet nav taču nepareizi, ka uz kg svara, tiek dzerti 30ml? Tas ari jajautaa Deborai.Vispar par to, cik tad isti jadzer udens,ir dzirdeti dazadi viedokli. Cik saprotu, tad FD iesaka lidz 1,5-2 l dienaa un ja gribas, var ari vairaak. Bet es klusibaa domaju,ka jabut kaadai formulai (kaut vai taa pati 30 ml uz kg),kaa tad aprekina, cik daudz butu nepieciesams izdzert. Vai tiesam, piemeram, 1.50 m un 50 kg smagam cilvekam jadzer tikpat daudz cik, piemeram, 1.80 m un 100 kg smagam cilvekam??? |
||
kasija (on-line) |
Опубликовано: 20.11.2010 22:40 |
Ответить на этот комментарий
20/11/2010 22:40:08 - denia wrote :
Parasti jau pie tiem 1,5 l pieturējos( bet bija jau dienas, ka arī ne tik daudz), neko jau nejutu gan.Tas ari jajautaa Deborai.Vispar par to, cik tad isti jadzer udens,ir dzirdeti dazadi viedokli. Cik saprotu, tad FD iesaka lidz 1,5-2 l dienaa un ja gribas, var ari vairaak. Bet es klusibaa domaju,ka j ... Bat tikai tagad šīs dievas dienas palielināju par 1l vairāk, kaut kas samisējās. Laikam jau patiešām jānoprasa Deborai vai Unai!!! |
||
Страница: [1] 2 (Страница 50)
click emoticon to add