Katrs cilvēks galu galā nonāk pie slēdziena, ka vienīgā persona, kurai var melot ar sekmēm, ir viņš pats. /A. Franss/
  • КТО МЫ?
  • ЧТО МЫ ДЕЛАЕМ?
  • ПОЧЕМУ ВЫБИРАТЬ НАС?

Последние дополнения к темам | Мои коментарии | Правила форумы

Siltie rupjmaizes-burkānu salāti


mikuce
					Poste: 183
mikuce (on-line)
Опубликовано: 21.02.2009 17:25 | Ответить на этот комментарий
21/02/2009 17:25:29 - wrote :

Vēl vieni salāti ar maizes grauzdiņiem. Jāēd tūlīt pēc pagatavošanas, kamēr silti. Kad atdziest un sastāvdaļas pievelkas ar mērci, vairs nav tik garšīgi.
Vienību skaits: 3 L + 0,5 D +0,5 T = 4 vienības

100 g rupjmaizes bez garozas (3 labības vienības)  sagriež kubiņos un apbrūnina uz pannas 1 tējk. eļļas (0,5 Tauku vienības). Tad turpat uz pannas liek klāt 150 g uz rupjas rīves sarīvāta vai ļoti plānās šķēlītēs sagriezta burkāna (0,5 dārzeņu vienība) un tuč tuč saspiesta ķiploka. Kamēr viss cepinās, fiksi sagatavo mērci no 1 ēd.k. bezpiedevu jogurta (manā gadījumā "Kārums" bezpiedevu bifido - 0,1 v), 0,5 tējk. Franču sinepju un šķipsniņas cukura.  Kad burkāni ir pusmīksti (tiem nav jāizcepas pilnībā, tikai jāizkarst cauri), visu ņem nost no pannas, sajauc ar mērci un uzreiz pasniedz.

Labu apetīti!


Agatii
					Poste: 294
Agatii (on-line)
Опубликовано: 21.02.2009 22:19 | Ответить на этот комментарий
21/02/2009 22:19:55 - mikuce wrote :
Vēl vieni salāti ar maizes grauzdiņiem. Jāēd tūlīt pēc pagatavošanas, kamēr silti. Kad atdziest un sastāvdaļas pievelkas ar mērci, vairs nav tik garšīgi. Vienību skaits: 3 L + 0,5 D +0,5 T = 4 vienība ...
Ņam, ņam... Pamēģināju - ļoti superīgi!! Es vēl papriku pievienoju. Dikti sātīgi. Paldies par jauko receptīti

gitiene
					Poste: 2927
gitiene (on-line)
Опубликовано: 22.02.2009 15:34 | Ответить на этот комментарий
22/02/2009 15:34:53 - wrote :
dikti apetelīgi izskatās!!!!!!

Ingrīda (on-line)
Опубликовано: 23.02.2009 10:36 | Ответить на этот комментарий
23/02/2009 10:36:40 - mikuce wrote :
Vēl vieni salāti ar maizes grauzdiņiem. Jāēd tūlīt pēc pagatavošanas, kamēr silti. Kad atdziest un sastāvdaļas pievelkas ar mērci, vairs nav tik garšīgi. Vienību skaits: 3 L + 0,5 D +0,5 T = 4 vie ...

Izskatās un lasās garšīgi. Būs jānomēģina. Man gan bēdīgi, jo Ir tā kā jau bija paredzēts, -3kg un stop. Atkal laižos vaļā. Jāmēģina sasparoties.


gitiene
					Poste: 2927
gitiene (on-line)
Опубликовано: 23.02.2009 12:29 | Ответить на этот комментарий
23/02/2009 12:29:38 - Ingrīda wrote :
Izskatās un lasās garšīgi. Būs jānomēģina. Man gan bēdīgi, jo Ir tā kā jau bija paredzēts, -3kg un stop. Atkal laižos vaļā. Jāmēģina sasparoties.
sasparojies gan-man arī -10 un stop jau otro mēnesi-sasparosimies un viss atkal aizies!!!!!

mumins1980
					Poste: 5195
mumins1980
Опубликовано: 23.02.2009 17:14 | Ответить на этот комментарий
23/02/2009 17:14:32 - wrote :
Šorīt izmēģināju brokastīs ar Liepkalnu rupjmaizi - sanāca ĻOTI garšīgi!!! Gribējās vēl!!! Starp citu, labs variants, ja uzrodas pēkšņie ciemiņi un nekā īpaša nav, ko pasniegt!!!


Высказать своё мнение


click emoticon to add