Pat pašu muļķīgāko iedomu var īstenot meistarīgi. /Lešeks Kumors/

Jaunākie ziņojumi | Mani ziņojumi | Foruma noteikumi

Par burku seneem


denia
					Poste: 3924
denia (on-line)
Publicēts: 11.06.2010 12:56 | Atbildēt, citējot šo komentāru
11/06/2010 12:56:04 - Rakstīja :

Ta kaa man loti garso kefiirs un loti negarso piens, piedevaam kefiiru vieteejos veikalos nopirkt nevar, peeksni atcereejos, ka loti sen atpakal biju pagarsojusi Tibetas piena seeni, kas peec garsas atgaadinaaja kefiiru. Cik atceros, tad sii piena seene tika barota ar pienu. Es loti, loti gribu tikt pie taadas seenes- gotinas, kas man dotu kefiiru!!! Piemeeram, ja es apliesu seeni ar 250 ml piena, kurs satur tikai 80 kalorijas, tad ieguusu tikpat daudz kefiira par vienu vienibu?! Un pie kaadas grupas skaitaas saads kefiirs, vai pie kalcija???

Veel man uzausa atminaa teejas seene, kura man kaadreiz senos laikos bija un es to baroju ar cukuru un teeju. Taads padzeeriens buutu skaitaams  pie nasku vienibaam??? (atkaribaa no taa cik cukura ielikts?) Bet varbuut ruugsanas procesaa cukurs paarveersas veel kadaa citaa vielaa un vieniibas sadaa padzeerienaa nemaz nav?

Un kaa ir ar Indijas riisa seeni, kuru baro ar zaveetiem augliem un cukuru? Taads padzeeriens arii buss pie nasku vienibaam vai tomeer "par briivu"? Saadu dzeerienu gan neesmu dzeerusi, bet garsojot peec beerzu sulas.Nam-nam, kaa sakaarojaas beerzu sula :) Diez, vai taisniiba, ka praktiski visas siis seenes paliidzot tauku tedzinaasanas procesaa?Internetaa jau rakstiitas vislabakaas atsauksmes par sadaam burku seneem, piemeeram seit: http://www.videsvestis.lv/content.asp?ID=100&what=61

Ko juus domaajat par burku seneem?



Izsaki savu viedokli


Lai pievienotu emocijikonu, noklikšķiniet uz tās