Neliecies pēc akmens, kuru nevari pacelt. /***/

Jaunākie ziņojumi | Mani ziņojumi | Foruma noteikumi

cukura diabēts un figūras draugi...


neta (atbalsta Figūras Draugus)
Publicēts: 08.02.2009 07:40 | Atbildēt, citējot šo komentāru
08/02/2009 07:40:59 - Rakstīja :
Jauna problēma...Tagad esmu lielā nesaprašanā... Kā savienot šīs divas lietas - figūras draugi un cukura diabēts???? Saskaros ar to pirmo reizi - cukura diabēts. Ko drīkst un nedrīkst ēst? Kāda tagad ir mana ēdienkarte? Pameklēju internetā - pienu, kefīru, paniņas - nē! kartupeļus - nē! Jogurtus - nē! Oga, augļus - nē! Maizi - baltmaizi, rupjmaizi, saldskābmaizi - nē! Drīkst - graudu mazi (figūras draugi - nebūtu labi to ēst), olas, zivis, gaļu, desu, dārzeņus. Kā dažādot? Vai kāds var dalīties reālā pieredzē - kaut vienas dienas ēdienkartē?

iignja
					Poste: 935
iignja (on-line)
Publicēts: 08.02.2009 12:35 | Atbildēt, citējot šo komentāru
08/02/2009 12:35:45 - neta Rakstīja :
Jauna problēma...Tagad esmu lielā nesaprašanā... Kā savienot šīs divas lietas - figūras draugi un cukura diabēts???? Saskaros ar to pirmo reizi - cukura diabēts. Ko drīkst un nedrīkst ēst? Kāda tagad ...
Dalīties nevaru jo tāda problēma nav -tur ir darbs vadītājām....bet kas tev teica ka graudu maizi FD nevar.FD ir programma kas pietuvināta pēc iespējas mazāk izmuļļātam  ēdienam -no mazāk apstrādātām sastāvdaļām'(palasi pirmo nodarbību -tur daudz atbildes )-pilngraudu produkti,brūnie rīsi,neattīrīti milti uttt utttMēs jau paši esam pieraduši pie apstrādātā un pieķērušies kā sienāzis pie zāles stiebra...sorry tikko ievēroju ka tu esi atbalstītāja nevis on-line....Iesaku iegādāties abonimentu-raksti Laurai.

gitiene
					Poste: 2927
gitiene (on-line)
Publicēts: 08.02.2009 17:32 | Atbildēt, citējot šo komentāru
08/02/2009 17:32:38 - Rakstīja :
Man ir cukura diabēts-par tiem nē,nē un nē-nav taisnība-tik daudz cik ēd Figūras draugi visus tos produktus var ēst....varbū,ja cukurs ir augsts,augļus vajag aizstāt ar dārzeņiem. Kartupeļus,izņemot biezenus un frī,var ēst. Baltmaizi tiešam nav ieteicams-vispār visus augstakā labuma miltu produktus....Rupjmaizi droši-pa pāris šķēlēm dienā!!!!!Ļoti svarīgas ir fiziskās aktivitātes-tiklīdz par tam tiek aizmirsts,cukurs kāpj,bet,man ievērojot visus Sv u taga Fd principus ar cukuru ir neticami labi!!!!!! Tieši pirms tad,kad novembrī iestājos SV,cukurs bija kļuvis kritiski augsts un biju nobijusies-tiklīdz novembrī sāku kust,ēties un ēst pēc programmas-viss ir ok!!!! Tici pieredzējušam diabetikim-esmu pat bijusim vienu laiku uz isulīna,tad uz zālēm,tagad bez zālēm viss ir pilnīgi ideāli-nopērc cukura mērītaju un pakontrolē sevi-piemēram nākošaja dienā pēc labas fiziskās slodzes un dienā pēc tās dienas,kad slodze nav bijusi-redzēsi atšķirību......arī kādu saldumu šad tad var-nawv nekas traks....tiklīdz zaudēsi vēl 4-5 kg atkal būs jūtama uzlabošanās arī ar cukuru!!!! Viss bū ok!!!! Nav nekāda mirstamā kaite,vajag tik kontrolēt!!!!!


Izsaki savu viedokli


Lai pievienotu emocijikonu, noklikšķiniet uz tās