Vienīgais kā darīt laimīgus tos, kurus mīlam, ir būt laimīgam pašam. /***/
  • КТО МЫ?
  • ЧТО МЫ ДЕЛАЕМ?
  • ПОЧЕМУ ВЫБИРАТЬ НАС?

Последние дополнения к темам | Мои коментарии | Правила форумы

Sadaļā "On-line klubs" pievienots sabiedrisko ēdināšanas iestāžu ceļvedis


teriine
					Poste: 1202
teriine (moderators)
Опубликовано: 29.01.2009 23:16 | Ответить на этот комментарий
29/01/2009 23:16:14 - wrote :

Problēma ēdot ārpus mājas - nekad nevar zināt, cik un kādi produkti ir izmantoti ēdienu gatavošanā. Šajā sadaļā ir sniegts ieskats ēdnīcās pieejamo ēdienu klāstā. Protams, tie nav visi iespējamie ēdienu varianti, arī svars un izmantotās izejvielas var atšķirties. Un tomēr šis saraksts ļaus vismaz nojaust, cik vienības "maksā" viens vai otrs ēdiens.
Iet uz ceļvedi >>


mumins1980
					Poste: 5195
mumins1980
Опубликовано: 30.01.2009 07:58 | Ответить на этот комментарий
30/01/2009 07:58:37 - wrote :
Labais, esat pamatīgi pastrādājušas! Forši, tagad vismaz varēs sagatavoties morāli pirms tāda pasākuma kā restorāns vai kafejnīca!!!

RED (on-line)
Опубликовано: 30.01.2009 09:38 | Ответить на этот комментарий
30/01/2009 09:38:12 - teriine wrote :
Problēma ēdot ārpus mājas - nekad nevar zināt, cik un kādi produkti ir izmantoti ēdienu gatavošanā. Šajā sadaļā ir sniegts ieskats ēdnīcās pieejamo ēdienu klāstā. Protams, tie nav visi iespējamie ēd ...
SUPERĪGI!Visa "rūgtā" (vai precīzāk - neveselīgā un vienību ziņā ļooooti dārgā) patiesība par sabiedrisko ēdināšanu kā uz delnas... tikai sALDO SADAĻA NOBĪDĪJUSIES mazlietiņ UN ZUPu sadaļa man NEVĒRA VAĻĀ

pegija
					Poste: 243
pegija (on-line)
Опубликовано: 30.01.2009 10:01 | Ответить на этот комментарий
30/01/2009 10:01:40 - wrote :
Paldies - šis nu ir ZELTA vērtē - tā kā pusdienot sanāk sabiedriskajā ēdināšanas iestādēs, tad šāda tabula daudz vieglāk palīdz visā noorientēties!! savā ēstuvē ir iespēja "salikt kopā" šķīvi pašai - tad nu jo īpaši cenšos ievērot šķīvja likumu, vai arī olbaltumu atstāju ēdienreizei mājās - nu ko - pagaidām strādā

Bushu_tieva
					Poste: 172
Bushu_tieva (on-line)
Опубликовано: 30.01.2009 10:47 | Ответить на этот комментарий
30/01/2009 10:47:27 - wrote :

Super!!!

Una - MEGA MALACIS!!!!! PALDIES!!!!

apskatīju, papētīju un secināju, ka vislaik savus sabiedriskās ēdināšanas ēdienus esmu bik pārvērtējusi - bet nu labāk jau tā, nekā parz maz pieskaitīt.

man tik nekļuva skaidrs, cik vienības aptuveni varētu būt svaigajiem biešu vai burkānu vai kāpostu salātiem?? citu sastāvdaļu tur it kā nav, bet es nevaru noteikt vai ir tur klāt eļļa vai kaut kas cits..


kate
					Poste: 2884
kate (on-line)
Опубликовано: 30.01.2009 11:18 | Ответить на этот комментарий
30/01/2009 11:18:06 - Bushu_tieva wrote :
biešu vai burkānu vai kāpostu salātiem?? citu sastāvdaļu tur it kā nav, bet es nevaru noteikt vai ir tur klāt eļļa vai kaut kas cits..
parasti tādiem salātiem kāpsts+burkāns ēdnīcās liek klāt etiķi+cukurs+sāls.

teriine
					Poste: 1202
teriine (moderators)
Опубликовано: 30.01.2009 14:05 | Ответить на этот комментарий
30/01/2009 14:05:14 - RED wrote :
sALDO SADAĻA NOBĪDĪJUSIES mazlietiņ UN ZUPu sadaļa man NEVĒRA VAĻĀ

Labots!


kate
					Poste: 2884
kate (on-line)
Опубликовано: 31.01.2009 07:35 | Ответить на этот комментарий
31/01/2009 07:35:53 - wrote :


Высказать своё мнение


click emoticon to add