Vislabākās un visskaistākās lietas pasaulē nav saredzamas un nav pat sataustāmas. Tās jājūt ar sirdi. /Helēna Kellere/

Pildīta vistas fileja - 2,25

4 porcijas
1 porcija

Sastāvdaļas:
4 nelielas vistas filejas (4x125 g)
Pildījumam:
300 g šampinjonu vai citu sēņu
50 g kausēta siera (līdz 9%) ar zaļumiem
3 ēd.k. sasmalcinātu sīpolloku
1/2 tējk. sāls
1/2 tējk. maltu melno piparu
Apsmērēšanai: 2 ēd.k. sojas mērces
Rotāšanai: sasmalcināti sīpolloki

Pagatavošana:
Vistas filejas iegriež tā, lai veidotos kabatiņas.
Sēnes sasmalcina un apcep uz pannas bez taukvielām, kamēr iztvaiko liekais šķidrums. Pievieno kausēto sieru, sīpollokus, sāli un piparus. VIsu uzkarsē un atdzesē.
Vistas filejās pilda sēņu - siera masu un kabatiņu nostiprina ar koka irbulīti. Filejas ātri apcep uz teflona pannas no abām pusēm.
Tad filejas liek cepamajā veidnē un cep cepeškrāsnī 200 grādu temperatūrā vēl 15 minūtes. Īsi pirms gatavosanas beigām aplaista ar sojas mērci (kraukšķīgumam).
Pirms pasniegšanas izņem irbulīšus.