- Figūrai Draudzīgas Receptes (champagne)
Attēls 42/42 Atpakaļ uz galeriju |
Komentēt šo attēlu
Lūdzu, ielogojieties
champagne (on-line) |
Publicēts: 08.10.2011 20:59 |
Atbildēt, citējot šo komentāru
08/10/2011 20:59:31 - Rakstīja :
KABAČU-KARTUPEĻU KARIJS 2 nelieli kabacīši (2DV ar tomātiem) 2 kartupeļi (2LV) 2 tomāti 2 t.k. karija pulveris 1-2 ķiploka daiviņas īkšķa gala lieluma ingvera saknes gabaliņš 2 t.k. eļļa (saulespuķu vai olīvu) (1TV) sāls glāze ūdens Kabačus nomizo un sagriež palielos gabalos. Kartupeļus nomizo un sagriež ~1cm lielos kubiņos. Uz pannas uzlej eļļu, uzkarsē un apcep kabačus un kartupeļus. Noņem tos no pannas, atstājot eļļu un nedaudz iztecējušā šķidruma. Pievieno sasmalcinātu ķiploku un ingvera sakni (es abus rīvēju uz smalkās sakņu rīvītes), kariju. Mazliet pacepina. Sagriež smalki tomātus un pievieno garšvielām uz pannas. Pielej aptuveni glāzi ūdens, uzvāra. Tomātu-garšvielu maisījumam pievieno malā atliktos kabačus un kartupeļus, pievieno sāli pēc garšas un vāra ~25 min, līdz kartupeļi ir gatavi, bet nav izšķīduši. |
||
Karamba
(on-line) |
Publicēts: 21.10.2011 15:57 |
Atbildēt, citējot šo komentāru
21/10/2011 15:57:02 - Rakstīja :
Esmu šeit nesen, bet vēlos pateikt Vai Champagne neesi domājusi atvērt FD ēstuvi, domāju, ka Tev ir MILZĪGS potenciāls Viss izskatās tik gards, veselīgs. Apbrīnoju uzņēmību šo visu gatavotun tik skaisti noformēt Paldies Tev par idejām un receptēm. |
||
champagne (on-line) |
Publicēts: 27.10.2011 10:40 |
Atbildēt, citējot šo komentāru
27/10/2011 10:40:43 - Karamba Rakstīja :
Priecājos, ka Tev noderēja!Esmu šeit nesen, bet vēlos pateikt Vai Champagne neesi domājusi atvērt FD ēstuvi, domāju, ka Tev ir MILZĪGS potenciāls Viss izskatās tik gards, veselīgs. Apbrīnoju uzņēmību šo visu gatavotun tik sk ... Godīgi sakot, es neesmu tik liela entuziaste, lai vaļasprieku pārvērstu profesionālā darbībā - man ļoti ātri apniktu. Vēl pie tam, stāvēšanu pie katliem no rīta līdz vakaram patiesi neizjūtu kā savas dzīves aicinājumu
|
||