- Veseligi.Liesi.Garsigi. (denia)
Attēls 126/144 Atpakaļ uz galeriju |
Komentēt šo attēlu
Lūdzu, ielogojieties
mellene
(on-line) |
Publicēts: 03.10.2011 21:57 |
Atbildēt, citējot šo komentāru
03/10/2011 21:57:41 - Rakstīja :
Nez kaa sitaadas miidijas tiek pagatavotas. Buus vienreiz tacu man jaasanemas uz miidiju vaariisanu.
|
||
denia (on-line) |
Publicēts: 04.10.2011 23:36 |
Atbildēt, citējot šo komentāru
04/10/2011 23:36:09 - mellene Rakstīja :
Nez kaa sitaadas miidijas tiek pagatavotas. Buus vienreiz tacu man jaasanemas uz miidiju vaariisanu. Tikusi pie "Taizemiesu pavargramatas" un iedvesmojusies no Tavam receptem,man tapa: Midijas taizemiesu gaume 2 personam nepieciesams: -1 kg midijas, - 200 ml kokosa piens (izmantoju light), -neliels gabals rivetas ingvera saknes, -2 edamkarotes laima sulas, -3 edamkarotes zivju buljona, -4 laima lapinas, -2 kiploka daivas, -1 svaigs cili pipars (ja negrib loti asu,liek pusi cilli) Pagatavosana: Kastroli uzkarse kokosa pienu.Pievieno rivetu ingvera sakni,laima lapinas un sulu,kiploka daivas (ar visu mizu).Nomazga midijas,iznem kerpjveidogas alges (jo izmantoju svaigas) un liek kokospiena.Pievieno zivju bulvoju,sali,paparus pec garsas. Kad midijas atverusas-gatavs! |
||