Neliecies pēc akmens, kuru nevari pacelt. /***/

- Veseligi.Liesi.Garsigi. (denia)

Attēls 126/144
Atpakaļ uz galeriju

Komentēt šo attēlu

Lūdzu, ielogojieties
mellene (on-line)
Publicēts: 03.10.2011 21:57 | Atbildēt, citējot šo komentāru
03/10/2011 21:57:41 - Rakstīja :
Nez kaa sitaadas miidijas tiek pagatavotas. Buus vienreiz tacu man jaasanemas uz miidiju vaariisanu.

denia
					Poste: 3924
denia (on-line)
Publicēts: 04.10.2011 23:36 | Atbildēt, citējot šo komentāru
04/10/2011 23:36:09 - mellene Rakstīja :
Nez kaa sitaadas miidijas tiek pagatavotas. Buus vienreiz tacu man jaasanemas uz miidiju vaariisanu.

Tikusi pie "Taizemiesu pavargramatas" un iedvesmojusies no Tavam receptem,man tapa:

Midijas taizemiesu gaume

2 personam nepieciesams:

-1 kg midijas,

- 200 ml kokosa piens (izmantoju light),

-neliels gabals rivetas ingvera saknes,

-2 edamkarotes laima sulas,

-3 edamkarotes zivju buljona,

-4 laima lapinas,

-2 kiploka daivas,

-1 svaigs cili pipars (ja negrib loti asu,liek pusi cilli)

Pagatavosana:

Kastroli uzkarse kokosa pienu.Pievieno rivetu ingvera sakni,laima lapinas un sulu,kiploka daivas (ar visu mizu).Nomazga midijas,iznem kerpjveidogas alges (jo izmantoju svaigas) un liek kokospiena.Pievieno zivju bulvoju,sali,paparus pec garsas. Kad midijas atverusas-gatavs!