- Veseligi.Liesi.Garsigi. (denia)
Attēls 123/144 Atpakaļ uz galeriju |
Komentēt šo attēlu
Lūdzu, ielogojieties
mellene
(on-line) |
Publicēts: 03.10.2011 21:59 |
Atbildēt, citējot šo komentāru
03/10/2011 21:59:26 - Rakstīja :
Apelsiins, piinijas, fenhelis varbuut?
|
||
denia (on-line) |
Publicēts: 03.10.2011 23:51 |
Atbildēt, citējot šo komentāru
03/10/2011 23:51:28 - mellene Rakstīja :
Apelsiins, piinijas, fenhelis varbuut? Kas ir piinijas,bet nojausu,ka ciedru rieksti(jo spaniski ir piñones).Bet ja,ja,ja,trapits desmitnieka,tas ir apelsins un henhelis!Zetons tatad: Fenhelu salati ar apelsiniem Svaiga veida lidz sim nebiju edusi,bet viena no manam italu pavargramatam gozejas sie salati,nolemu pameginat.Man patika-tads riktigs savigums,kraukskigums,aromats-nu tiesi ta,ka tam jabut! Starp citu,sie salati man atgadinaja Anetekas fotoreceptes esoso salatu recepti(selerija kats+valrieksti+abols).Ja garso tada veida salati,tad pie sirds noteikti ies ari sie. Nepieciesams: -fenhelis (2 nelieli vai 1 liels saknenis), -1 aplesins, -7 g ciedru rieksti Pagatavosana: Ja fenhelim ir liels serdenis,tad to izgriez untalak sagriez fenheli tievas stremeles.Nomizo apelsinu un pusi izgriez salatos,no otras dalas izspiez sulu.Pannabez ellas apgrauzde ciedru riekstus un pievieno salatiem. Visu labi samaisa un gatavs! |
||
champagne (on-line) |
Publicēts: 05.10.2011 11:32 |
Atbildēt, citējot šo komentāru
05/10/2011 11:32:42 - Rakstīja :
Jā, nu ar fenheli svaigā veidā laikam tiešām ir tāpat kā ar kātu selerijām - ir jābūt šīs garšas mīļotājam. Mans lielais puika saka par šādiem salātiem: "Nu tādi.. dīvaini"Šodien šķirstīju Olivera pavārgrāmatu un uzdūros fenheļa-burkānu-selerijas saknes salātiem. Hmm, nez kā būtu šādā kombinācijā?
|
||
denia (on-line) |
Publicēts: 05.10.2011 14:33 |
Atbildēt, citējot šo komentāru
05/10/2011 14:33:59 - champagne Rakstīja :
Domaju,ka butu baigi labs fenhelis-burkans-selerijas sakne. Tads riktigs grauzamais.Man jaun patik. Un ar ko Olivers parlej sos salatus (mercite)?
Jā, nu ar fenheli svaigā veidā laikam tiešām ir tāpat kā ar kātu selerijām - ir jābūt šīs garšas mīļotājam. Mans lielais puika saka par šādiem salātiem: "Nu tādi.. dīvaini" Šodien šķirstīju Olivera p ... |
||
champagne (on-line) |
Publicēts: 05.10.2011 17:54 |
Atbildēt, citējot šo komentāru
05/10/2011 17:54:06 - denia Rakstīja :
Es te ierakstīšu oriģinālo mērcītes recepti, bet nu mums būtu mazliet jāpielāgo eļļas daudzumsDomaju,ka butu baigi labs fenhelis-burkans-selerijas sakne. Tads riktigs grauzamais.Man jaun patik. Un ar ko Olivers parlej sos salatus (mercite)? GARŠAUGU UN SARKANVĪNA ETIĶA MĒRCE (4 porcijas) 2 ēd.k. sarkanvīna etiķa 5 ēd.k. labas olīveļļas 1 t.k. sāls 1 t.k. melnie pipari 1 ēd.k ar kaudzi svaiga majorāna 1 ēd.k ar kaudzi svaiga bazilika 1 ēd.k ar kaudzi svaiga pētersīļu 3 ēd. k sīki sagrieztu šalotes sīpolu
|
||
denia (on-line) |
Publicēts: 06.10.2011 18:00 |
Atbildēt, citējot šo komentāru
06/10/2011 18:00:52 - champagne Rakstīja :
Liels Tev paldies,Champagne! Domaju,ka pat samazinot ellas daudzumu lidz minmimumam,mercitei jasanak fantastiskai!
Es te ierakstīšu oriģinālo mērcītes recepti, bet nu mums būtu mazliet jāpielāgo eļļas daudzums GARŠAUGU UN SARKANVĪNA ETIĶA MĒRCE (4 porcijas) 2 ēd.k. sarkanvīna etiķa 5 ēd.k. labas olīveļļas ... |
||