Troksnis ir visu domu slepkava. /A. Šopenhauers/

- Pildītas olas ar ķilaviņu un miiežu putraimu-kartupeļu zupa (Jolanta77)

Attēls 1/1
Atpakaļ uz galeriju

Komentēt šo attēlu

Lūdzu, ielogojieties
Jolanta77
					Poste: 1348
Jolanta77 (on-line)
Publicēts: 28.06.2011 22:09 | Atbildēt, citējot šo komentāru
28/06/2011 22:09:48 - Rakstīja :
šis ēdien man ļoti iet pie dūšas un sirds,arī tādā karstā dienā kā šodien

Olas vārītas 2gb 2v
Majonēze Provansas Francis 8g 0.5v
2-3 tējkarotes piena,paņem no zupai paredzētā
Ķilavinas garšvielu sālījumā (140kkal uz 100g) 40g 0.5v

Olu dzeltenumus saberž ar majonēzi,pienu,sāli un pipariem.Pilda olu pusītēs un virsī kārto ķilaviņas un dillītes

Miežu putraimi 50g 1v
Kārtupeļi 150g 1.5v
Piens 4% 100ml 1v

Vāra putraimus ar kartupeļiem ūdenī gatavus,lej klāt pienu,pieber sāli.

Ņamma,ņamma

Elīna.
					Poste: 1327
Elīna. (atbalsta Figūras Draugus)
Publicēts: 28.06.2011 22:24 | Atbildēt, citējot šo komentāru
28/06/2011 22:24:05 - Rakstīja :
Man arī garšotu šāds ēdiens


P.S. Vai putraimi 50 g nebūs 2 LV ?

Jolanta77
					Poste: 1348
Jolanta77 (on-line)
Publicēts: 28.06.2011 22:48 | Atbildēt, citējot šo komentāru
28/06/2011 22:48:10 - Elīna. Rakstīja :
Man arī garšotu šāds ēdiens P.S. Vai putraimi 50 g nebūs 2 LV ?
Paldies,Elīn Drukas kļūda tā arī ir 50g putraimu 2v

baibinjsh1
					Poste: 4348
baibinjsh1 (vada grupu)
Publicēts: 28.06.2011 22:59 | Atbildēt, citējot šo komentāru
28/06/2011 22:59:16 - Rakstīja :
Ak, es pat aprakstu vēl neizlasīju, bet jau tā sagribējās šādi pagatavot olas! MMMMM!!!!!

champagne
					Poste: 1133
champagne (on-line)
Publicēts: 28.06.2011 23:47 | Atbildēt, citējot šo komentāru
28/06/2011 23:47:48 - Rakstīja :
Ņammmmmmm, ņammmmmm! Man tieši ķilaviņas ledusskapī gaida

Jolanta77
					Poste: 1348
Jolanta77 (on-line)
Publicēts: 29.06.2011 14:35 | Atbildēt, citējot šo komentāru
29/06/2011 14:35:49 - champagne Rakstīja :
Ņammmmmmm, ņammmmmm! Man tieši ķilaviņas ledusskapī gaida
Nu tad ieskrējienā

Elīna.
					Poste: 1327
Elīna. (atbalsta Figūras Draugus)
Publicēts: 29.06.2011 18:43 | Atbildēt, citējot šo komentāru
29/06/2011 18:43:28 - Rakstīja :
Viss, rīt ēdīšu šo zupīti, tik miežu putraimus aizstāšu ar miežu pārslām
Atceros bērnībā, man garšoja šāda veida zupiņa, tik klāt bija vēl nedaudz burkāniņš un zaļais zirnītis ( kā arī miežu putraimu vietā lika arī auzu pārslas)

Jolanta77
					Poste: 1348
Jolanta77 (on-line)
Publicēts: 29.06.2011 22:05 | Atbildēt, citējot šo komentāru
29/06/2011 22:05:54 - Elīna. Rakstīja :
Viss, rīt ēdīšu šo zupīti, tik miežu putraimus aizstāšu ar miežu pārslām Atceros bērnībā, man garšoja šāda veida zupiņa, tik klāt bija vēl nedaudz burkāniņš un zaļais zirnītis ( kā arī miežu putraimu ...
Pārslas nav tik vērtīgas kā putraimi

dianchik8
					Poste: 91
dianchik8 (on-line)
Publicēts: 01.07.2011 01:48 | Atbildēt, citējot šo komentāru
01/07/2011 01:48:38 - Rakstīja :
ochenj ljublju farshirovannie jaica, no ja delaju s majonezom i seledkoj, zdesj po hodu menee kalorijno.. Zapisivaju , nu a sup takoj, ne v obidu, ja tochno ne em, kak i vse molochnoe, ne idet mne, maximum kefir raz vmesjac

Jolanta77
					Poste: 1348
Jolanta77 (on-line)
Publicēts: 03.07.2011 21:25 | Atbildēt, citējot šo komentāru
03/07/2011 21:25:40 - dianchik8 Rakstīja :
ochenj ljublju farshirovannie jaica, no ja delaju s majonezom i seledkoj, zdesj po hodu menee kalorijno.. Zapisivaju , nu a sup takoj, ne v obidu, ja tochno ne em, kak i vse molochnoe, ne idet mne, ma ...
es tikko iedomājos,ka varbūt tiem cilvēkiem kuriem daudzas lietas negaršo,ir pat vieglāk tievēt,daudz kas jau automātiski atskaitās,jo man garšo viss un gribās visu

Elīna.
					Poste: 1327
Elīna. (atbalsta Figūras Draugus)
Publicēts: 04.07.2011 23:43 | Atbildēt, citējot šo komentāru
04/07/2011 23:43:52 - Jolanta77 Rakstīja :
Pārslas nav tik vērtīgas kā putraimi
Garšu tas neizmainīja un zupa bija ļoti laba, kā no bērnības, laiks to vārot arī krietni īss, tāpēc priekšroku devu miežu pārslām