- Figūrai Draudzīgas Receptes (champagne)
Attēls 20/42 Atpakaļ uz galeriju |
Komentēt šo attēlu
Lūdzu, ielogojieties
champagne (on-line) |
Publicēts: 17.06.2011 15:54 |
Atbildēt, citējot šo komentāru
17/06/2011 15:54:01 - Rakstīja :
Atkal jau sorbets!:) Šoreiz - MOJITO jeb PIPARMĒTRA ar LAIMUVienu gan teikšu - nu dikti daudz saldums šamai receptei vajadzīgs! Ar brūno cukuru veidojot sanāk ļoti kalorijām bagāts, taču cukura aizvietotāju tādos daudzumos laikam tomēr nebūtu ieteicams lietot... Es liku sešas ēdamkarotes, bet varēja būt vēl vairāk! Tā kā pirms gatavot, jāizvērtē visi plusi un mīnusi:) Sastāvdaļas (vienības nerakstu, jo atkarīgs no tā, ko izmanto - cukura vai aizstājēju): 100ml laima sula (sanāca 4 laimi) 450ml ūdens 10-12 piparmētru lapas 6 ēd.k. brūnais cukurs vai cukura aizvietotājs Ūdeni uzvāra, pieliek cukuru un piparmētru lapas. Vāra 5-7 min. Atdzesē un caur sietiņu nokāš. Ja lieto cukura aizvietotāju, to pievieno, kad piparmētru novārījums jau atdzisis. Samaisa ar izspiesto laimu sulu un liek ledusskapī lēzenā traukā. Ik pa 40-50 minūtēm apmaisa un tā 3-4 reizes. Nākamreiz pievienošu 50ml balto rumu - būs man īsts, saldēts MOJITO! Protams, rums dod papildus vienības, bet! Alkohola pievienošana saldējumam padara tā konsistenci maigāku un vijīgāku, sorbeti nav tik ledaini un krīstālīgi. |
||
melllene (vada grupu) |
Publicēts: 17.06.2011 18:13 |
Atbildēt, citējot šo komentāru
17/06/2011 18:13:56 - Rakstīja :
slinkum slinkum atlaid mani! kad man būs radošais noskaņojums, katru dienu taisīšu vismaz vienu tavu ēdienu! |
||
champagne (on-line) |
Publicēts: 18.06.2011 10:07 |
Atbildēt, citējot šo komentāru
18/06/2011 10:07:24 - melllene Rakstīja :
Katrai lietai savs laiks Piemēram, man pašai ļoti periodiski uznāk īpašie gatavošanas brīži, tad atkal norimstas... Un no jauna! Tā arī ar visu pārējo šajā dzīvē
slinkum slinkum atlaid mani! kad man būs radošais noskaņojums, katru dienu taisīšu vismaz vienu tavu ēdienu! |
||
denia (on-line) |
Publicēts: 19.06.2011 22:42 |
Atbildēt, citējot šo komentāru
19/06/2011 22:42:18 - Rakstīja :
Izskatas tik gardi! Un tik pieskanots traucins |
||
denia (on-line) |
Publicēts: 19.06.2011 22:43 |
Atbildēt, citējot šo komentāru
19/06/2011 22:43:47 - champagne Rakstīja :
Man ari sadi iedvesmas brizi uznak un pariet. Citreiz esmu gatava visu dienu pavadit virtuve,bet citreiz gribas kaut ko tik "uz atru roku" pagatavot.
Katrai lietai savs laiks Piemēram, man pašai ļoti periodiski uznāk īpašie gatavošanas brīži, tad atkal norimstas... Un no jauna! Tā arī ar visu pārējo šajā dzīvē |
||
champagne (on-line) |
Publicēts: 20.06.2011 00:27 |
Atbildēt, citējot šo komentāru
20/06/2011 00:27:16 - denia Rakstīja :
Paldies! Pašam jau par sevi tam sorbetam nav nekāda skata, trauciņš glābj visu
Izskatas tik gardi! Un tik pieskanots traucins |
||