- Figūrai Draudzīgas Receptes (champagne)
Attēls 19/42 Atpakaļ uz galeriju |
Komentēt šo attēlu
Lūdzu, ielogojieties
champagne (on-line) |
Publicēts: 15.06.2011 01:10 |
Atbildēt, citējot šo komentāru
15/06/2011 01:10:58 - Rakstīja :
LAZANJAS RULLĪŠI AR GARNELĒM, SVAIGO SIERU UN SPINĀTIEM Gatavoju šo ēdienu un domāju - nu ko es varu ņemties?! Būtu vienkārši novārījusi kādus labus makaronus, pildījumu apvienojusi ar mērci un sajaukusi visu kopā! Nākamreiz noteikti tā darīšu - garša no tā nemainīsies, bet laiks ietaupīsies ne pa jokam:) 6 lazanjas plāksnes 100gr (4LV) 200gr garneles (2OV) 125gr svaigais siers vai biezpiens (1,25 OV vai 50/50 CaV+OV) puravs (bez zaļajām lapām) tomāts ķiploks 200gr spināti (lietoju saldētus) (kopā 1DV) 310ml vājpiens (1,25CaV) 40gr Parmezāns (2OV) 1.t.k. olīveļļa (0,5TV) sāls, pipari Vārošā ūdenī liek mērcēties lazanjas plāksnes. Ik pa brīdim saudzīgi pakustina, lai nesalīp. Uz pannas uzlej olīveļļu, sakarsē un apcep (drīzāk pasautē) no sākuma puravus, pēc tam pievieno ķiploku un gabaliņos sagrieztu tomātu (bez mizas un sēklām). Mazliet pacep un pievieno garneles. Atkal mazliet pacep un pievieno svaigo sieru. Ja nepieciešams pieliek sāli un piparus. Nedaudz pacepina un liek malā dzesēties. Sagrieztas spinātu lapas mazliet apcep, pielej pienu uzvāra un piecer sarīvētu Parmezānu. Kādu minūti pavāra. Izmērcētās plāksnes nosusina papīra dvielī. Garneļu pildījumu sadala sešās līdzīgās daļās un no katras plāksnes izveido rullīti. Pusi mērces ielej cepamtraukā, virsū izvieto sagatavotos rullīšus un pārlēj atlikušo mērci. Liek uzkarsētā cepeškrāsnī un cep ~30 min. |
||
melllene (vada grupu) |
Publicēts: 15.06.2011 02:05 |
Atbildēt, citējot šo komentāru
15/06/2011 02:05:09 - Rakstīja :
Ja Tev būtu ēdināšanas uzņēmums, kur ēdienkarte ir šo ēdienu fotogrāfijas- es būtu Tava pastāvīgā kliente.
|
||
Minkinja (on-line) |
Publicēts: 15.06.2011 10:05 |
Atbildēt, citējot šo komentāru
15/06/2011 10:05:31 - melllene Rakstīja :
Piekrītu Mellenei... Bildes ir nu ļoti apetelīgas!
|
||
champagne (on-line) |
Publicēts: 15.06.2011 23:42 |
Atbildēt, citējot šo komentāru
15/06/2011 23:42:35 - Rakstīja :
Ak, meitenes, cik jauki komplimenti, kas silda sirsniņu! Paldies, paldies, paldies
|
||
denia (on-line) |
Publicēts: 16.06.2011 00:49 |
Atbildēt, citējot šo komentāru
16/06/2011 00:49:42 - Rakstīja :
Es ari dazreiz pie sevis nodomaju to pasu! Bet visviens,man patik visu pildit un tit,un dekoret! |
||
champagne (on-line) |
Publicēts: 16.06.2011 01:13 |
Atbildēt, citējot šo komentāru
16/06/2011 01:13:40 - denia Rakstīja :
Nu man jau īstenībā arī man vispār patīk, lai viss tā skaistiEs ari dazreiz pie sevis nodomaju to pasu! Bet visviens,man patik visu pildit un tit,un dekoret! Šodien atkal gatavoju Tavu melno makaronu ēdienu - Denia, tas ir debešķīgs!
|
||
denia (on-line) |
Publicēts: 16.06.2011 11:13 |
Atbildēt, citējot šo komentāru
16/06/2011 11:13:11 - champagne Rakstīja :
Man,savukart,jau no pasa rita tapa saldskabie burkanu salatini.Un ta jau kuro ritu pec kartas
Nu man jau īstenībā arī man vispār patīk, lai viss tā skaisti Šodien atkal gatavoju Tavu melno makaronu ēdienu - Denia, tas ir debešķīgs! |
||
trakums (on-line) |
Publicēts: 16.06.2011 14:03 |
Atbildēt, citējot šo komentāru
16/06/2011 14:03:32 - Rakstīja :
Nē, nu pie šīs galerijas es pamatīgi nosiekalojos, lai gan tik tikko paēdu pusdienas!!! Nu tāāādas ņammas!!! Vot kad ķeršos klāt!!! |
||
champagne (on-line) |
Publicēts: 16.06.2011 23:50 |
Atbildēt, citējot šo komentāru
16/06/2011 23:50:54 - trakums Rakstīja :
Pēc tam tik pastāsti mums, kā sanāca!
Nē, nu pie šīs galerijas es pamatīgi nosiekalojos, lai gan tik tikko paēdu pusdienas!!! Nu tāāādas ņammas!!! Vot kad ķeršos klāt!!! |
||
melllene (vada grupu) |
Publicēts: 17.06.2011 18:13 |
Atbildēt, citējot šo komentāru
17/06/2011 18:13:04 - trakums Rakstīja :
Es ar ikdienu apskatos un gaidu, kad slinkums pāries. Nu TAA kārojas!!!Nē, nu pie šīs galerijas es pamatīgi nosiekalojos, lai gan tik tikko paēdu pusdienas!!! Nu tāāādas ņammas!!! Vot kad ķeršos klāt!!! |
||