Ir jābūt drusku kādai nestabilitātei, lai veidotos liela stabilitāte. /***/

- Figūrai Draudzīgas Receptes (champagne)

Attēls 18/42
Atpakaļ uz galeriju

Komentēt šo attēlu

Lūdzu, ielogojieties
champagne
					Poste: 1133
champagne (on-line)
Publicēts: 11.06.2011 18:08 | Atbildēt, citējot šo komentāru
11/06/2011 18:08:10 - Rakstīja :
COUSCOUS SALĀTI AR TOMĀTIEM, ROZĪNĒM UN VĪTINĀTU GAĻU

Saposos gatavot couscous salātus pēc Denias ievietotās receptes, bet - ka tavu skādi! - attapos, ka mājās nav ne burkānu, ne gurķa, ne paprikas, ne loku... Bet ēst tač' gribas! Tad nu finālā ņēmu talkā fantāziju, kā rezultātā tapa makten gardas pusdienas. Porcija sanāk paliela - var dalīt uz pusēm, bet man apēdās uzreiz, jo bija ĻOTI GARDI!

Sastāvdaļas
 (1 personai, kopā 5,2V)
75gr couscous (3LV)
35gr vītināts šķiņķis (1OV)
15gr rozīnes (0,5AV)
mazs tomāts (0,2DV)
nedaudz sarkanā sīpola
pāris piparmētru lapas
2 ēd.k. citrona sula
1/4 t.k. olīveļļa (0,25TV)
4gr grauzdētas saulespuķu sēklas (0,25TV)
100ml auksts ūdens
sāls

Smalki sagriež tomātus, sīpolus un piparmētru. Visas sastāvdaļas, izņemot šķiņķi un saulespuķu sēklas, liek traukā, pārlej ar ūdeni un kārtīgi samaisa. Liek ledusskapī uz 20-30 min.
Kad coucous uzbriedis, pievieno smalki sagrieztu vītināto gaļiņu un pārkaisa ar grauzdētām saulespuķu sēkliņām.

Gards, ka nenoēsties!

denia
					Poste: 3924
denia (on-line)
Publicēts: 12.06.2011 01:49 | Atbildēt, citējot šo komentāru
12/06/2011 01:49:08 - Rakstīja :

Kads gardums!Ar vitinato galinu,noteikti,ka jabut ipasi gardam

Man tagad topa cous cous!