- Figūrai Draudzīgas Receptes (champagne)
Attēls 16/42 Atpakaļ uz galeriju |
Komentēt šo attēlu
Lūdzu, ielogojieties
champagne (on-line) |
Publicēts: 09.06.2011 19:56 |
Atbildēt, citējot šo komentāru
09/06/2011 19:56:33 - Rakstīja :
LUMACONI AR BIEZPIENA SPINĀTU PILDĪJUMU Lumaconi tieši tāpat kā Canelone var pildīt ar visdažādākajiem pildījumiem - gaļu, ricotta svaigo sieru, šķinķi utt., tos var pagatavot pavisam liesi un neizsakāmi gardi! Sastāvdaļas (4 porcijas, kopā līdz 15V) 200gr Lumaconi pasta 8LV 200gr 0,3% biezpiens 2OV 250gr spināti 250gr šampinjoni (lietoju gatavus, no kārbas, bet nemarinētus!) 400gr kārba rīvēti tomāti (visi dārzeņi 3DV) 40gr Parmezāns 2OV 3 daiviņas ķiploks sāls, pipari, oregano (raudene) Pastu novāra sālsūdenī, bet nepārvāra - kā itāļi saka, al dente. Nokāš. Kamēr pasta vārās, uz pannas uzber sagrieztas spinātu lapas, sasmalcinātu ķiploku un cepina, līdz spinātiem pazūd apjoms. Pievieno sakapātus šampinjonus, kādu minūti pacepina, ļauj mirklīti padzist un pievieno biezpienu. Pieber garšvielas pēc patikas. Sarīvē Parmezānu un masai pievieno 1/3 daļu. Cepeštraukā ielej rīvētos tomātus, ja nepieciešams, pievieno sāli un piparus. Pilda Lumaconi ar sagatavoto biezpiena/sēņu/spinātu masu un liek cepeštraukā pa virsu tomātiem. Katru čauliņu pārkaisa ar pārpalikušo sieru. Liek uzsildītā cepeškrāsnī un cep ~15-20 min. Pasniedz ar lapu salātiem
|
||
denia (on-line) |
Publicēts: 10.06.2011 01:44 |
Atbildēt, citējot šo komentāru
10/06/2011 01:44:03 - Rakstīja :
Kadi apetligi sakistuli!
|
||
denia (on-line) |
Publicēts: 10.06.2011 01:56 |
Atbildēt, citējot šo komentāru
10/06/2011 01:56:17 - denia Rakstīja :
Nevis sakistuli,bet skaistuli!
Kadi apetligi sakistuli! |
||
oga.003 (on-line) |
Publicēts: 10.06.2011 12:23 |
Atbildēt, citējot šo komentāru
10/06/2011 12:23:03 - Rakstīja :
Visu ēdienu bildes ir vienkārši dievīgas!!!! |
||
champagne (on-line) |
Publicēts: 10.06.2011 12:38 |
Atbildēt, citējot šo komentāru
10/06/2011 12:38:35 - Rakstīja :
Paldies, meitenes!
|
||
RED
(on-line) |
Publicēts: 27.06.2011 10:37 |
Atbildēt, citējot šo komentāru
27/06/2011 10:37:45 - Rakstīja :
ĻOTI SMUKI UN APETĪTI ROSINOŠI :) tikai man tāds panaivs jautājums - cepeškrāsni uz cik grādiem jāuzkarsē? |
||
champagne (on-line) |
Publicēts: 01.07.2011 00:11 |
Atbildēt, citējot šo komentāru
01/07/2011 00:11:11 - RED Rakstīja :
Es parasti karsēju līdz 200-220C īstenībā šādu ēdienu gatavošanai konkrēta temperatūra nav tik svarīga, kūkām, biskvītiem un cepešiem - tiem gan!
ĻOTI SMUKI UN APETĪTI ROSINOŠI :) tikai man tāds panaivs jautājums - cepeškrāsni uz cik grādiem jāuzkarsē? |
||