- Figūrai Draudzīgas Receptes (champagne)
Attēls 14/42 Atpakaļ uz galeriju |
Komentēt šo attēlu
Lūdzu, ielogojieties
champagne (on-line) |
Publicēts: 08.06.2011 17:40 |
Atbildēt, citējot šo komentāru
08/06/2011 17:40:08 - Rakstīja :
APRIKOŽU SORBETS 600gr aprikozes 130-150ml cukura aizvietotājs 130-150ml ūdens sula no 1/2 citrona Nomazgājam aprikozes, katrai lejasdaļā iegriežam krustiņu. Liekam traukā, aplejam ar verdošu ūdeni un blanšējam ~10 minūtes. Atbrīvojam no miziņas, izņemam kauliņu un sametam blenderī. Pievienojam izšķīdinātu cukura aizvietotāju, citrona sulu un visu kārtīgi sablenderējam. Salduma daudzums atkarīgs no tā, cik gatavas/saldas ir aprikozes. Manējās bija diezgan skābas, liku 130ml Canderel, bet varēja noteikti būt vairāk! Iespējams, ka nevajadzēja likt citrona sulu... Lejam lēzenā traukā, liekam saldētavā. Ik pēc 40-50 min. apmaisām un tā kādas 3-4 reizes. |
||
baibinjsh1 (vada grupu) |
Publicēts: 08.06.2011 20:45 |
Atbildēt, citējot šo komentāru
08/06/2011 20:45:10 - Rakstīja :
champagne, es Tevi pasludinu par sorbertu karalieni!
|
||
champagne (on-line) |
Publicēts: 08.06.2011 21:28 |
Atbildēt, citējot šo komentāru
08/06/2011 21:28:15 - Rakstīja :
Ak, paldies, Baibiņ! Uzliktais kronis uzliek nopietnu pienākumu - ne soli nost no jaunu sorbetu darināšanas
|
||