Ja jūs spējat saglabāt vēsu prātu, kad visi apkārt zaudē galvas, iespējams, ka jūs neesat sapratis situāciju. /***/

- Veseligi.Liesi.Garsigi. (denia)

Attēls 87/144
Atpakaļ uz galeriju

Komentēt šo attēlu

Lūdzu, ielogojieties
denia
					Poste: 3924
denia (on-line)
Publicēts: 08.06.2011 02:22 | Atbildēt, citējot šo komentāru
08/06/2011 02:22:40 - Rakstīja :
Ar darzeniem pilditi "gliemezvaki"
Ari sada veida sapilditi  gliemezvaki garso loti labi. Soreiz man mazliet palika pari pildijums,ko pieedu tapat klat.
Nepieciesams:(2 OhV+1,5 D+1 TV+0,5 ObV+0,5 TV+0,5 CaV= 5,5 V)
-10 canchiglioni (50 g)
- neliela paprika,
-neliels cukini,
-puse sipola,
-200 g tomatu,
-50 g liesa ricotta(der ari jebkura veida svaigais siers,var likt ari pesto u.t.t.)
-1 skipsna cukura vai saldinataja,
-saiskis bazilika lapas vai petersili (kas nu labak garso),
-kiploka daiva,
-skipsna samalti cili (ja velas asuminu),
-2 edamkarotes darzenu buljona,
- 5 g ellas,
-sals
-10 g parmezana
Pagatavosana:
Tomatus liek verdosa udeni,nonem mizu un sagriez kubinos.Panna ar 5 g ellas saute sagrieztu kiploka daivu,kubinos sagrieztu baklazanu un papriku ik pa laikam maisot.Liek klat kubinos sagrieztus tomatus,saldinataju,naza galu cili pulvera.Visu pasaute vel 3-4 min.Tad liek klat sasmalcinatu baziliku,ricotta un nedaudz sali.Visu vel pasaute 5-6 minutes. Novara canchiglioni,kad gatavi nokas un tajos sapilda darzenu masu,apber ar parmezanu. Ja velas,var vel pacept cepeskrasni.Tada gadijuma cepj 180 grados aptuveni 20 min. Lai pasta nepaliktu cieta un sausa,cepamtrauku nosedz ar vaku/folliju.

champagne
					Poste: 1133
champagne (on-line)
Publicēts: 08.06.2011 13:34 | Atbildēt, citējot šo komentāru
08/06/2011 13:34:17 - Rakstīja :
Kādas skaistas laiviņas Prieks acij un vēderam!

mellene (on-line)
Publicēts: 10.06.2011 13:55 | Atbildēt, citējot šo komentāru
10/06/2011 13:55:31 - Rakstīja :
Sitie ir loti garsiigi! Nupat gatavoju, tacu veikalaa netaradu lielos gliemezvaakus, taapeec sapildiiju cannelloni. Un bija taapat loti garsiigi. Pat manam kulinaari konservatiivajam viiram garsoja.

denia
					Poste: 3924
denia (on-line)
Publicēts: 10.06.2011 19:09 | Atbildēt, citējot šo komentāru
10/06/2011 19:09:00 - mellene Rakstīja :
Sitie ir loti garsiigi! Nupat gatavoju, tacu veikalaa netaradu lielos gliemezvaakus, taapeec sapildiiju cannelloni. Un bija taapat loti garsiigi. Pat manam kulinaari konservatiivajam viiram garsoja.
Forsi,ka garsoja,man ari skiet gana  gardi