Mācieties sapratnes gudrību, jo mazliet liekties ir labāk nekā salūzt. /Džeina Velsa/

- Veseligi.Liesi.Garsigi. (denia)

Attēls 82/144
Atpakaļ uz galeriju

Komentēt šo attēlu

Lūdzu, ielogojieties
denia
					Poste: 3924
denia (on-line)
Publicēts: 05.06.2011 01:57 | Atbildēt, citējot šo komentāru
05/06/2011 01:57:57 - Rakstīja :

Tagliolini a los cítricos
Man loti gribejas noprovet so recepti,ka tad ta garso. Vispar jau domaju,ka garsos labak. Bet garsas karpinas jau katram ir savas:) Recepte bija prasits,ka bridi,kad vara pastu,japievieno sviests. Es neliku.
Nepieciesams:(2 OhV+1 ObV)
-50 g svaigi tagliolini(pasta)
-1/4 citrona,
-1/4 apelsina,
-nedaudz petersili,
-mazliet maurloku,
-sals,
-20 g parmezana
Pagatavosana:
Kastroli uzvara udeni. Kartigi nomazga citrusu auglus.Saja gadijuma vislabak bus,ja izmantos ekologiski tiru produkciju.Pusi  no abiem citrusu augliem sarive,bet otru pusi mizas nogriez,izklape ar amurinu un uz kadu bridi atstaj verdosa udeni. Pec tam iznem no udens, nosusina ar papira dvieli un sagriez stremelites..Siki sagriez ari petersilus un maurlokus.Nem katlu un uzvara udeni,pievieno sali,(ja velas ari sviestu),sarivetas mizinas,sagrieztas garsvielas un visu samaisa.Liek tagliolini.Vara tik ilgi cik razotajs noradijis (parasti svaiga pasta izvaras atrak).Kad gatavs nokas,pievieno stremele sagrieztas mizinas.Pirms pasniegsanas parkaisa ar rivetu parmezanu.


champagne
					Poste: 1133
champagne (on-line)
Publicēts: 08.06.2011 13:37 | Atbildēt, citējot šo komentāru
08/06/2011 13:37:44 - Rakstīja :
Lasu un domāju, varbūt vēl citrona/apelsīna sulu mazliet var piepilināt klāt garšas buķetei? Kas īsti nebija kā vajag garšas ziņā?

denia
					Poste: 3924
denia (on-line)
Publicēts: 10.06.2011 02:11 | Atbildēt, citējot šo komentāru
10/06/2011 02:11:51 - champagne Rakstīja :
Lasu un domāju, varbūt vēl citrona/apelsīna sulu mazliet var piepilināt klāt garšas buķetei? Kas īsti nebija kā vajag garšas ziņā?

Secinaju,ka man ne visai garso apelsinu mizinas. Vismaz sada veida ne. Citrona mizas gan ir ok,biezi mielojos ar tas skirnes citroniem,kuriem ir bieza balta karta(tulit aiz mizas). Varbut,ja nebutu likusi aplesnina mizinas,butu ok. Un ja,iespejams,ka dereja ari iepilinat nedaudz sulas,varbut tas "glabtu situaciju",lai ari recepte tas nebija prasits.


champagne
					Poste: 1133
champagne (on-line)
Publicēts: 10.06.2011 13:18 | Atbildēt, citējot šo komentāru
10/06/2011 13:18:18 - denia Rakstīja :
Secinaju,ka man ne visai garso apelsinu mizinas. Vismaz sada veida ne. Citrona mizas gan ir ok,biezi mielojos ar tas skirnes citroniem,kuriem ir bieza balta karta(tulit aiz mizas). Varbut,ja nebutu li ...
Esmu apelsīna miziņu likusi klāt vairākiem vistas gaļas ēdieniem. Atceros, ka vienreiz ēdiens bija rūgtens, pateicoties tieši apelsīna miziņai. Laikam atkarīgs no šķirnes, tāpat kā citroniem. Tie ar saldo, biezo mizu ir super gardi! Toties citreiz, pieliekot parastā citrona šķēli klāt ēdienam, baltais rūgtais mīkstums var sabojāt visu garšu...

denia
					Poste: 3924
denia (on-line)
Publicēts: 10.06.2011 13:46 | Atbildēt, citējot šo komentāru
10/06/2011 13:46:53 - champagne Rakstīja :
Esmu apelsīna miziņu likusi klāt vairākiem vistas gaļas ēdieniem. Atceros, ka vienreiz ēdiens bija rūgtens, pateicoties tieši apelsīna miziņai. Laikam atkarīgs no šķirnes, tāpat kā citroniem. Tie ar s ...
Kad apelsinu mizinas izmerce verdosa udeni,tad tas lielais rugtums noiet,bet visviens man kaut ka nevisai sis apelsinu mizinas. Divaini,bet citrona rugtums mani neatbaida,tas mazas devas man skiet tads patikams rugtums