- Figūrai Draudzīgas Receptes (champagne)
Attēls 10/42 Atpakaļ uz galeriju |
Komentēt šo attēlu
Lūdzu, ielogojieties
champagne (on-line) |
Publicēts: 04.06.2011 20:28 |
Atbildēt, citējot šo komentāru
04/06/2011 20:28:10 - Rakstīja :
CUKINI, VISTAS FILEJAS UN SIERA KĀRTOJUMS 600gr cukini (mazi kabacīši) 270gr vistas fileja 600gr rīvēti tomāti (no kārbas) mazs sīpols ķiploks sāls drupināti čili vai melnie pipari saujiņa svaiga bazilika lapu šķipsna kaltēta oregano (raudene) 2 t.k. eļļa 200gr baltais beztauku jogurts 1 ola 40gr Parmezāns 125gr Mozzarella Light Uz teflona pannas (ideālā variantā uz grilla), bez taukvielām, no abām pusēm apcep 0,5 cm biezumā sagrieztas cukini šķēles (griež gareniski, ne ripiņās!). Noliek malā. Sasmalcina sīpolu un ķiploku, uz pannas uzlej eļļu un mazliet apcep. Sagriež vistas fileju mazos kubiņos, pievieno sīpolu-ķiploku maisījumam un apbrūnina. Pievieno rīvētos tomātus, sāli, piparus, baziliku un oregano. Uz lēnas uguns pasautē aptuveni 15-20 minūtes. {Ja tomātu mērce šķiet par skābu, var piebērt nedaudz cukura (vai aizvietotāju) vai arī šķipsniņu dzeramās sodas, kas dzēsīsskābumu!} Sakuļ olu, iemaisa jogurtu un sarīvētu Parmezānu. Sagriež Mozzarella sieriņu cik vien plāni iespējams. Kad gaļas mērce gatava, ņem stikla cepamtrauku un kārto slāņos: 1. gaļas mērce 2. cukini 3. jogurta mērce 4. mozzarella ... atkārto, kamēr viss izlietots. Ar šo produktu daudzumu piepildīju 21cmx21cm lielu stikla trauku divās kārtās. Apklāj ar foliju un liek uz 190C uzsildītā cepeškrāsnī. 45 min. cep, tad noņem foliju un ļauj apbrūnēt vēl ~15 min. Gatavs! Cukini drošo var aizstāt ar lazanjas plāksnēm, būs gardum garda Lasagne Light:) |
||
denia (on-line) |
Publicēts: 04.06.2011 23:24 |
Atbildēt, citējot šo komentāru
04/06/2011 23:24:33 - Rakstīja :
Kads veseligs gardums,garso jau ari noteikti,ka baigi labi,vai ne? Man ka reizi nesen tapa dietiskie kaneloni.Es ari vienmer esmu gribejusi izmeginat lazanju no cukini,bus ta ari jadara. Cik labi tievet kopa ar FD,TIK daudz recepsu galva,ka vairs nezinu,ko lai pirmo gatavo! |
||
champagne (on-line) |
Publicēts: 05.06.2011 00:20 |
Atbildēt, citējot šo komentāru
05/06/2011 00:20:52 - denia Rakstīja :
Man arī dikti patīk FD receptes un īpaši esmu iedvesmojusies no Tevis gatavotajām!! Vispār jau man jāpateicas tieši Tev, ka esmu piebiedrojusies FD online pulkamKads veseligs gardums,garso jau ari noteikti,ka baigi labi,vai ne? Man ka reizi nesen tapa dietiskie kaneloni.Es ari vienmer esmu gribejusi izmeginat lazanju no cukini,bus ta ari jadara. Cik labi tie ... Atceros no seniem SV laikiem, mans toreizējais ēšanas racions bija stipri vien vienmuļš un neinteresants, kas arī visu tievēšanas procesu padarīja apnicīgu un garlaicīgu... Cik tomēr ir jauki, ka, mazliet piedomājot un nepaslinkojot, var pagatavot veselīgus, liesus un dievīgi gardus ēdienus!
|
||
denia (on-line) |
Publicēts: 05.06.2011 02:56 |
Atbildēt, citējot šo komentāru
05/06/2011 02:56:19 - champagne Rakstīja :
Paldies! Es,savukart,iedvesmojos no Tavam jaunajam receptem. Mes seit visas viena no otras iedvesmojamies :)Man arī dikti patīk FD receptes un īpaši esmu iedvesmojusies no Tevis gatavotajām!! Vispār jau man jāpateicas tieši Tev, ka esmu piebiedrojusies FD online pulkamAtceros no seniem SV laikiem, mans tore ... |
||
Minkinja (on-line) |
Publicēts: 09.06.2011 17:45 |
Atbildēt, citējot šo komentāru
09/06/2011 17:45:17 - Rakstīja :
Šis sanāca vienkārši dievīgs!!!! iesaku izmēģināt!
|
||
champagne (on-line) |
Publicēts: 09.06.2011 23:33 |
Atbildēt, citējot šo komentāru
09/06/2011 23:33:35 - Minkinja Rakstīja :
Cik jauki! Man arī ļoti, ļoti garšoja
Šis sanāca vienkārši dievīgs!!!! iesaku izmēģināt! |
||