Daudzi cenšas redzēt to, kas atrodas aiz tālām jūrām, turpretī noniecina visu, kas ir viņu acu priekšā. /Plīnijs jaunākais/

- Figūrai Draudzīgas Receptes (champagne)

Attēls 7/42
Atpakaļ uz galeriju

Komentēt šo attēlu

Lūdzu, ielogojieties
champagne
					Poste: 1133
champagne (on-line)
Publicēts: 03.06.2011 16:29 | Atbildēt, citējot šo komentāru
03/06/2011 16:29:51 - Rakstīja :
Kafijas Granita - veselas 0 vienības!
Debešķīgs našķis kafijas garšas cienātījiem karstajās vasaras dienās.

Sastāvdaļas:
750ml ūdens
18gr šķīstošā kafija (~4 ēd.k.)
6 ēd. k. cukura aizvietotājs (pulverī)
citrona miziņa dekorēšanai

Ja lieto krāna ūdeni, to uzvāra, pieber kafiju un cukura aizvietotāju un atdzesē. Ja lieto ūdeni no pudelēm - nelielā ūdens daudzumā izšķīdina kafiju un cukura aizvietotāju, pievieno pārējo ūdeni. Es lietoju bezkofeīna kafiju, taču derēs arī parastā. Saldumu var pieregulēt pēc patikas.

Gatavo maisījumu ej lēzenā traukā un liek saldētavā. Ik pēc 40-50 minūtēm kārtīgi samaisa. Apmaisīt vajadzētu kādas 4 reizes.
Liek trauciņos un rotā ar citrona miziņas strēmelītēm.

baibinjsh1
					Poste: 4348
baibinjsh1 (vada grupu)
Publicēts: 06.06.2011 12:36 | Atbildēt, citējot šo komentāru
06/06/2011 12:36:51 - Rakstīja :
Ohoho, šis man būs jāpamēģina! 

baibinjsh1
					Poste: 4348
baibinjsh1 (vada grupu)
Publicēts: 06.06.2011 13:19 | Atbildēt, citējot šo komentāru
06/06/2011 13:19:09 - baibinjsh1 Rakstīja :
Ohoho, šis man būs jāpamēģina! 
Tikko ieliku saldētavā 

champagne
					Poste: 1133
champagne (on-line)
Publicēts: 06.06.2011 16:10 | Atbildēt, citējot šo komentāru
06/06/2011 16:10:05 - baibinjsh1 Rakstīja :
Tikko ieliku saldētavā 
Pastāsti kā patika Es tik ik pa brīdim našķojos un priecājos, ka nav V jāskaita

melllene
					Poste: 5249
melllene (vada grupu)
Publicēts: 07.06.2011 00:40 | Atbildēt, citējot šo komentāru
07/06/2011 00:40:05 - Rakstīja :
šī GALERIJA ir FANTASTISKA. Kolosālas fotogrāfijas. Mani parasti uzrunā nevis recepte, bet fotogrāfija, un t man kārojas VISU, VISU, VISU!!!
Vai pati fotografēji?

champagne
					Poste: 1133
champagne (on-line)
Publicēts: 07.06.2011 01:27 | Atbildēt, citējot šo komentāru
07/06/2011 01:27:08 - melllene Rakstīja :
šī GALERIJA ir FANTASTISKA. Kolosālas fotogrāfijas. Mani parasti uzrunā nevis recepte, bet fotogrāfija, un t man kārojas VISU, VISU, VISU!!!Vai pati fotografēji?
Paldies! Nu ja, ka pati fotografēju - paķeru tik trauku un nesos ārā. Kas tad bildei vairāk vajadzīgs kā tikai laba gaisma?!

baibinjsh1
					Poste: 4348
baibinjsh1 (vada grupu)
Publicēts: 08.06.2011 20:47 | Atbildēt, citējot šo komentāru
08/06/2011 20:47:09 - champagne Rakstīja :
Pastāsti kā patika Es tik ik pa brīdim našķojos un priecājos, ka nav V jāskaita
Patiesībā nezinu, kas nogāja greizi vai arī vienkārši tā tas ir, bet man negaršoja . Laikam saldinātāja un kafijas par daudz - bija briesmīgi stipra! Noteikti nemācēju pagatavot tā, kā Tu.

champagne
					Poste: 1133
champagne (on-line)
Publicēts: 08.06.2011 21:32 | Atbildēt, citējot šo komentāru
08/06/2011 21:32:08 - baibinjsh1 Rakstīja :
Patiesībā nezinu, kas nogāja greizi vai arī vienkārši tā tas ir, bet man negaršoja . Laikam saldinātāja un kafijas par daudz - bija briesmīgi stipra! Noteikti nemācēju pagatavot tā, kā Tu.
Ak, cik žēl... nu nekas, kādreiz jau noiet greizi! Vai liki ēdamkarotes ar kaudzi? Es vadījos pēc mērkarotēm un kafija bija 2g paciņās...

baibinjsh1
					Poste: 4348
baibinjsh1 (vada grupu)
Publicēts: 09.06.2011 01:32 | Atbildēt, citējot šo komentāru
09/06/2011 01:32:49 - champagne Rakstīja :
Ak, cik žēl... nu nekas, kādreiz jau noiet greizi! Vai liki ēdamkarotes ar kaudzi? Es vadījos pēc mērkarotēm un kafija bija 2g paciņās...
Man ir mana Kenwood mērkarote, tāpēc tur nu gan viss bija kā nomērīts. Varbūt man vienkārši nepatīk saldinātāja garša? Varbūt pie vainas šķīstošā kafija, jo dzeru tikai dabīgo? Man ienāca prātā izmēģināt ar dabīgo kafiju (izfiltrētu) bez cukura, jo tādu es dzeru, tāpēc ticu, ka arī sasaldētā versija varētu man šķist tīkama! 

champagne
					Poste: 1133
champagne (on-line)
Publicēts: 09.06.2011 13:06 | Atbildēt, citējot šo komentāru
09/06/2011 13:06:02 - baibinjsh1 Rakstīja :
Man ir mana Kenwood mērkarote, tāpēc tur nu gan viss bija kā nomērīts. Varbūt man vienkārši nepatīk saldinātāja garša? Varbūt pie vainas šķīstošā kafija, jo dzeru tikai dabīgo? Man ienāca prātā izmēģi ...
Es arī dzeru tikai dabīgo kafiju, varētu pamēģināt ar to - uztaisīt pēc garšas tīkamu un sasaldēt Saldinātājiem arī katram sava garša, varbūt var vienkārši likt cukuriņu un ēst saprātīgos daudzumos?!

denia
					Poste: 3924
denia (on-line)
Publicēts: 10.06.2011 01:51 | Atbildēt, citējot šo komentāru
10/06/2011 01:51:13 - melllene Rakstīja :
šī GALERIJA ir FANTASTISKA. Kolosālas fotogrāfijas. Mani parasti uzrunā nevis recepte, bet fotogrāfija, un t man kārojas VISU, VISU, VISU!!! Vai pati fotografēji?

Man ari LOTI,LOTI patik sis fotografijas,tajas ir viegli iemileties :)Sanak vel labakas neka daza laba zurnala

Champagne,pie izdevibas ari pajautasu,ar kadu fotoaparatu var dabut ara tik fantastiskas bildes vai ari Tu apstrada pecak fonu ar programmu?


champagne
					Poste: 1133
champagne (on-line)
Publicēts: 10.06.2011 12:30 | Atbildēt, citējot šo komentāru
10/06/2011 12:30:44 - denia Rakstīja :
Man ari LOTI,LOTI patik sis fotografijas,tajas ir viegli iemileties :)Sanak vel labakas neka daza laba zurnala Champagne,pie izdevibas ari pajautasu,ar kadu fotoaparatu var dabut ara tik fantastiskas ...
Lietoju CANON EOS 450D, kas ir gandrīz pats vienkāršākais amatieru/pusprofesionālais fotoaparāts Photoshop lietoju principā tikai tik daudz, lai apgraizītu malas, dažreiz - ūdenszīmēm (tas gan blogam vairāk), kā arī gaismas noregulēšanai, ja bilde sanākusi pa tumšu. Bet vispārībā, ja ir laba gaisma, šis fotoaparāts rada burvīgas bildes!

denia
					Poste: 3924
denia (on-line)
Publicēts: 10.06.2011 13:53 | Atbildēt, citējot šo komentāru
10/06/2011 13:53:31 - champagne Rakstīja :
Lietoju CANON EOS 450D, kas ir gandrīz pats vienkāršākais amatieru/pusprofesionālais fotoaparāts Photoshop lietoju principā tikai tik daudz, lai apgraizītu malas, dažreiz - ūdenszīmēm (tas gan blogam ...
Paldies!Ta jau ari domaju! Kaut kad nakotne manu mazo ziepju traucinu noteikti nomainis kada amatieru/pusprofesionala fotokamera.

melllene
					Poste: 5249
melllene (vada grupu)
Publicēts: 15.06.2011 02:09 | Atbildēt, citējot šo komentāru
15/06/2011 02:09:44 - champagne Rakstīja :
Lietoju CANON EOS 450D, kas ir gandrīz pats vienkāršākais amatieru/pusprofesionālais fotoaparāts Photoshop lietoju principā tikai tik daudz, lai apgraizītu malas, dažreiz - ūdenszīmēm (tas gan blogam ...
Vai padalīsies ar bloga adresi?

iev@ (on-line)
Publicēts: 15.06.2011 16:42 | Atbildēt, citējot šo komentāru
15/06/2011 16:42:43 - melllene Rakstīja :
Vai padalīsies ar bloga adresi?
Es vairs neatceros, ko es guglēju (jo pēc tam, kad ieraudzīju lieliskās fotogrāfijas, apetītelīgos ēdienus un fantastiskās receptes - aizmirsu, ko es vispār meklēju), bet šķiet, ka netīšām uzgāju champagne blogu.
Es ceru, ka champagne neļaunosies uz mani, ka es te to atklāšu , jo tik tiešām - ar tik skaistu blogu ir jālepojas 
Te būs man šīsdienas labākais atklājums: http://gardskanenoesties.blogspot.com/
Paldies autorei!

champagne
					Poste: 1133
champagne (on-line)
Publicēts: 15.06.2011 23:47 | Atbildēt, citējot šo komentāru
15/06/2011 23:47:21 - iev@ Rakstīja :
Es vairs neatceros, ko es guglēju (jo pēc tam, kad ieraudzīju lieliskās fotogrāfijas, apetītelīgos ēdienus un fantastiskās receptes - aizmirsu, ko es vispār meklēju), bet šķiet, ka netīšām uzgāju cham ...
Ak, Ieva! Paldies par jaukajiem vārdiem Tas pats jau vien būs. Šis ir kulinārijas blogs, bet man ir vēl viens - tur var redzēt manus darbiņus jeb to, ar ko šobrīd nodarbojos: www.lagoadesigns.com

iev@ (on-line)
Publicēts: 16.06.2011 10:21 | Atbildēt, citējot šo komentāru
16/06/2011 10:21:51 - champagne Rakstīja :
bet man ir vēl viens - tur var redzēt manus darbiņus jeb to, ar ko šobrīd nodarbojos: www.lagoadesigns.com
Wow, champagne - izskatās, ka viss, kam tu pieskaries, pārvēršas skaistumā  - gan ēdiens, gan rotiņas. 
Paldies par desertiem - gan vēderam, gan acīm! 

champagne
					Poste: 1133
champagne (on-line)
Publicēts: 16.06.2011 23:49 | Atbildēt, citējot šo komentāru
16/06/2011 23:49:07 - iev@ Rakstīja :
Wow, champagne - izskatās, ka viss, kam tu pieskaries, pārvēršas skaistumā  - gan ēdiens, gan rotiņas. Paldies par desertiem - gan vēderam, gan acīm! 
Paldies par komplimentu, pilnīgi vaigos sārtums iemetās

Vinetapa
					Poste: 42
Vinetapa (on-line)
Publicēts: 04.07.2011 14:56 | Atbildēt, citējot šo komentāru
04/07/2011 14:56:01 - Rakstīja :
Kur var nopirkt kuskusu???

champagne
					Poste: 1133
champagne (on-line)
Publicēts: 05.07.2011 10:54 | Atbildēt, citējot šo komentāru
05/07/2011 10:54:14 - Vinetapa Rakstīja :
Kur var nopirkt kuskusu???
Esmu redzējusi visos lielveikalos, parasti tajos plauktos, kur makaroni vai citādi putraimi atrodami