- Veseligi.Liesi.Garsigi. (denia)
Attēls 81/144 Atpakaļ uz galeriju |
Komentēt šo attēlu
Lūdzu, ielogojieties
denia (on-line) |
Publicēts: 31.05.2011 03:03 |
Atbildēt, citējot šo komentāru
31/05/2011 03:03:01 - Rakstīja :
Cannelloni con spinaci (kaneloni ar spinatiem)Ka man patik italu virtuve! Kad apnikusi makaroni,pildu kaneloni. Soreiz iztiku bez ricotta un galveno "lomu" speleja tikai spinati kombinacija ar rozinem,sampinjoniem un ciedru riekstiem. Ekonomeju vienibas un Bechamel merciti aizvietoju ar tomatu merci. Porcija sanak loti liela un sata sajuta garanteta ilgam laikam. Nepieciesams: 2 Oh.V+ 0,5 AV+1 TV+1 DV= 4,5 V - 50 g cannelloni (sanaca 5 "trubinas"), - 3 sampinjoni, - 250 g spinati, -15 g rozines, - 1 sipols, - 50 g tomatu pasta, -1 t.k.vinogu etikis, -sals, -0,5 g ella, -7 g ciedru rieksti -20 g riveta parmezana vai cits siers, Pagatavosana: Sagatavo cannelloni atbilstosi razotaja instrukcijai. Man bija jau "gatavas caurulites",kuras 4 min.variju salsudeni.Pec tam izkasu un atdaliju vienu no otras,lai nesalip un noliku mala. Talak sagriez sipolu un apcepj panna ar 5 g ellas. Spinata lapas sagriez un kopa ar rozinem,sapgrieztiem sampinjoniem liek panna.Pievieno vinogu etiki un visu cepj uz lenas uguns 10 min.Seit var izmantot ari saldetus spinatus. Pec tam ieguto masu pilda caurulites,sapilditos cannelloni liek cepamtrauka.Apsmere ar tomatu pastu un apber ar parmezamu.Cepj sakarseta cepeskrasni 200 grados aptuveni 3-4 minutes. |
||
champagne (on-line) |
Publicēts: 01.06.2011 17:59 |
Atbildēt, citējot šo komentāru
01/06/2011 17:59:44 - Rakstīja :
ņamm, ņammm! |
||