Ļaujiet katram iet savu ceļu, tad varbūt dažs kaut kur aizies. /A. Hercens/

- Figūrai Draudzīgas Receptes (champagne)

Attēls 2/42
Atpakaļ uz galeriju

Komentēt šo attēlu

Lūdzu, ielogojieties
champagne
					Poste: 1133
champagne (on-line)
Publicēts: 24.05.2011 18:34 | Atbildēt, citējot šo komentāru
24/05/2011 18:34:38 - Rakstīja :

ZEMEŅU SORBETS


Sastāvdaļas (3 AV)

450gr zemenes

100ml saldinātājs pulvera veidā

100ml ūdens

sula no puses citrona


Notīrītas un nomazgātas zemenes sajauc ar visām pārējām sastāvdaļām, liek blenderī un kuļ, kamēr viss pārvērties homogēnā masā.


Ielej zemeņu maisījumu lēzenā traukā un saldētavā iekšā! Ik pēc 50 minūtēm kārtīgi apmaisa, šo procesu vajadzētu atkārtot 3-4 reizes.


Pirms ēšanas jāizņem no saldētavas un kādas 20 minūtes jāļauj pakust. 

Tagad tik traukā iekšā un varam baudīt uz nebēdu!


baibinjsh1
					Poste: 4348
baibinjsh1 (vada grupu)
Publicēts: 24.05.2011 20:20 | Atbildēt, citējot šo komentāru
24/05/2011 20:20:43 - Rakstīja :

ohoho, tas gan varētu būt garšīgi! 

tagad tikai jāsagaida savas zemenes, bet visticamāk, ka pirmais šī saldā mēģinājums būs ar tirgū pirktajām.


champagne
					Poste: 1133
champagne (on-line)
Publicēts: 24.05.2011 22:28 | Atbildēt, citējot šo komentāru
24/05/2011 22:28:17 - baibinjsh1 Rakstīja :
ohoho, tas gan varētu būt garšīgi! tagad tikai jāsagaida savas zemenes, bet visticamāk, ka pirmais šī saldā mēģinājums būs ar tirgū pirktajām.
Tas patiesi ir tā vērts!

melllene
					Poste: 5249
melllene (vada grupu)
Publicēts: 24.05.2011 22:56 | Atbildēt, citējot šo komentāru
24/05/2011 22:56:22 - Rakstīja :
Izkskatās ļoti ļoti kārdonoši. Paldies, būs vēl viens risinājums karstajā laikā, kad kārosies saldējumu.

denia
					Poste: 3924
denia (on-line)
Publicēts: 24.05.2011 22:57 | Atbildēt, citējot šo komentāru
24/05/2011 22:57:08 - champagne Rakstīja :
Tas patiesi ir tā vērts!

Kas gan var but labaks par sorbertu sajas karstajas vasaras dienas? Lidz sim esmu aprobezojusies tikai ar citrona sorberta pagatavosanu.Bet,skatos,ka zemenu jabut ipasi labam!Bet kapec 3 AV ??

P.S. Izmeginaju pukapostu apelsina sula ar rozinem &melnajam olivem. Sanaca loti gardi!

 


Aija
					Poste: 578
Aija (on-line)
Publicēts: 25.05.2011 10:51 | Atbildēt, citējot šo komentāru
25/05/2011 10:51:57 - denia Rakstīja :
Kas gan var but labaks par sorbertu sajas karstajas vasaras dienas? Lidz sim esmu aprobezojusies tikai ar citrona sorberta pagatavosanu.Bet,skatos,ka zemenu jabut ipasi labam!Bet kapec 3 AV ?? P.S. Iz ...
150 gr ogu 1v, viss pareizi, 450 gr - 3v.

champagne
					Poste: 1133
champagne (on-line)
Publicēts: 25.05.2011 11:23 | Atbildēt, citējot šo komentāru
25/05/2011 11:23:14 - denia Rakstīja :
Kas gan var but labaks par sorbertu sajas karstajas vasaras dienas? Lidz sim esmu aprobezojusies tikai ar citrona sorberta pagatavosanu.Bet,skatos,ka zemenu jabut ipasi labam!Bet kapec 3 AV ?? P.S. Iz ...
3AV = 3x150gr zemenes. 1 porcija (trauciņā ir mazliet mazāk par veselu porciju) = 1AV
Šis ir tiešām izcils sorbets. Atšķirībā no super gardā citrona sorbeta, šim vēl klāt nāk struktūra, mazliet biezāks un šķiet pat krēmīgāks. Esmu izdomājusi vasarā no Latvijas mellenēm uzražot Tagad ir īstais aprikožu laiks, iespējams no gatavām aprikozēm arī sanāktu gards...

Prieks, ka garšoja puķkāposts


champagne
					Poste: 1133
champagne (on-line)
Publicēts: 25.05.2011 11:24 | Atbildēt, citējot šo komentāru
25/05/2011 11:24:01 - melllene Rakstīja :
Izkskatās ļoti ļoti kārdonoši. Paldies, būs vēl viens risinājums karstajā laikā, kad kārosies saldējumu.
Prieks padalīties!

denia
					Poste: 3924
denia (on-line)
Publicēts: 25.05.2011 13:04 | Atbildēt, citējot šo komentāru
25/05/2011 13:04:49 - Rakstīja :
ak ja,150 g zemenes tacu ir 1 vieniba!!!