- Veseligi.Liesi.Garsigi. (denia)
Attēls 75/144 Atpakaļ uz galeriju |
Komentēt šo attēlu
Lūdzu, ielogojieties
denia (on-line) |
Publicēts: 15.05.2011 01:32 |
Atbildēt, citējot šo komentāru
15/05/2011 01:32:06 - Rakstīja :
Ar darzeniem pildita forele 4 personam nepieciesams: (kopa 13 vienibas) 4 nelielas foreles,2 burkani,1 salotes sipols,100 g tievas paksu pupinas,100 g sampinjoni,200 ml oporto vins (var but ari cits),naza gals baltie pipari,5 g ella,zivju buljons Pagatavosana: Sagriez stremeles burkanus,sampinjonus,sipolu. Salsudeni apvara notiritas un uz pusem sagrieztas paksu pupinas.Pec tam darzenus apcepj panna ella. Iztira zivi,nogriez galvu un iznem galveno asaku kopa ar parejam.Apceptos darzenus pilda zivi un sasien ar virtuves diegu. Cepj sakarseta cepeskrasni vina un zivju buljona. |
||
champagne (on-line) |
Publicēts: 15.05.2011 13:30 |
Atbildēt, citējot šo komentāru
15/05/2011 13:30:50 - Rakstīja :
Cik jauki! Man tieši Porto pudele stāv attaisīta un izskatās, ka foreļu sezona pilnā sparā šobrīd - visi zivju stendi pilni
|
||
denia (on-line) |
Publicēts: 15.05.2011 22:58 |
Atbildēt, citējot šo komentāru
15/05/2011 22:58:03 - champagne Rakstīja :
Tad tik jataisa augsa zivs
Cik jauki! Man tieši Porto pudele stāv attaisīta un izskatās, ka foreļu sezona pilnā sparā šobrīd - visi zivju stendi pilni |
||