Tik miers, tik miers mums dvēselē, dod apskaidrotu dzīvi. /Ēriks Ādamsons/

- Veseligi.Liesi.Garsigi. (denia)

Attēls 67/144
Atpakaļ uz galeriju

Komentēt šo attēlu

Lūdzu, ielogojieties
denia
					Poste: 3924
denia (on-line)
Publicēts: 02.05.2011 23:04 | Atbildēt, citējot šo komentāru
02/05/2011 23:04:54 - Rakstīja :

Mencas fileja ar spinatiem,burkanu kremu un grauzdetam mandelem

1 personai nepieciesams(kopa 3 vienibas) 100 g mencas fileja,200 g spinati,20 ml sojas merce, citrons,citronpipari,50 g sampinjoni."Cepurei": 2 puravu kati (balta dala),3 burkani(kopa 300 g),7 g grauzdetas mandeles,sals

Pagatavosana:Sagriez puravu un nomizotu burkanu lielos gredzenos un liek katlina.Parlej ar udeni un liek uz videjas uguns varities.Sagriez spinatus palielos gabalos un liek cepamtrauka. Mencas fileju iesmere ar citronpipariem un kopa ar sampinjoniem liek virsu spinatiem. Nem aptuveni 30 ml udens,15 ml sojas merci un 1/2 citrona sulas,samaisa un visu parlej. Cepj 180 grados aptuveni 20 minutes. Kad burkani ar puraviem miksti,tos sablendere. Drupinatas mandeles uzgrauzde-apcepj bez taukvielam panna. Visu karto skivi-ka pirmo liek spinatus,pa virsu mencas fileju,tad burkanu-puravu kremu un visu parkaisa ar grauzdetam mandelem.