- Veseligi.Liesi.Garsigi. (denia)
Attēls 63/144 Atpakaļ uz galeriju |
Komentēt šo attēlu
Lūdzu, ielogojieties
denia (on-line) |
Publicēts: 30.04.2011 02:19 |
Atbildēt, citējot šo komentāru
30/04/2011 02:19:15 - Rakstīja :
Dzeltenais prieks Sausmigi parasts saldais ediens no kirbja,ko tik loti esmu iecienijusi pedeja laika. Izmantoju loti cietu kirbiti,kam ir izteikti riekstaina garsa. Soriez pieleju mazliet vairak udeni,tapec saldais sanacamazliet skidrs. Ja udeni leju tik,ciktalak noradits,tad saldais sanak biezs un kaut kas loti lidzigs dzemam! Tada gadijuma klat leju kaut ko skabu-ideali sapas ar dzervenu sulu.Kad kirbis izskist,saldais paliek loti miltains. 1 personai nepieciesams:(kopa 2 vienibas) 600 g kirbja,kreicnaglinas,saldinatajs (izmantoju steviju),pec velesanas riveta apelsina vai citrona mizina. Pagatavosana: Nomizo kirbi,sagriez nelielos gabalinos un liek varities. Udeni lej tik,lai apnemtu kirbja gabalinus. Pievieno kreicnaglinas,rivetu apelsina mizinu un saldinataju.Kad kirbis klust miksts,tas pamazam izskist. Nonem no uguns un samica ar daksu. Saldais ediens gatavs! |
||