Tas, kurš nekad nesmejas par sevi, palaiž garām daudzas lieliskas iespējas pasmieties. /Sāra Dunkane/

- Veseligi.Liesi.Garsigi. (denia)

Attēls 62/144
Atpakaļ uz galeriju

Komentēt šo attēlu

Lūdzu, ielogojieties
denia
					Poste: 3924
denia (on-line)
Publicēts: 30.04.2011 02:01 | Atbildēt, citējot šo komentāru
30/04/2011 02:01:31 - Rakstīja :

Makaroni ar baklazanu

Parasti,sadi pagatavojot baklazanus,bagatigi tiek izmantota gan ella,gan sviests. Ka parasti,ellu izmantoju loti maz un sviestu soreiz neliku vispar.Kaut gan izmantojot sviestu,baklazani iegust vel senainaku un riekstainaku garsu. Ja vienibas nav jataupa,drosi var likt klat sviestu,kaut gan ta 1 NV sviesta neko jau  ipasi nemaina.. So visu sadaliju un edu 3 piegajienos,porcija sanak gana liela (bildite 1/3 makaronu)

1 personai nepieciesams: (kopa 7 vienibas): 75 g makaroni ar senu garsu (der ari parastie),600 g baklazani, 2 kiploka daivas, sauja petersilu, tejkarote ellas,10 g parmezana siers,40 g skinkis.

Pagatavosana: Sagriez baklazanu kubinos un liek ka min.uz 20 min.salsudeni,lai izvelk rugtumu. Tad nokas un nosusina virtuves dvieli (papira). Panna 1.t.k. ellas apcepj ripinas sagrieztas kiploka daivas un baklazanu. Aptuveni pec 10 min.pievieno skinki,kas sagriezts nelielos gabalos.Pievieno siki sagrieztus petersilus un visu nedaudz vel pacepj. Novara makaronus,sajauc ar baklazaniem,parkaisa ar sieru un gatavs!