- Veseligi.Liesi.Garsigi. (denia)
Attēls 56/144 Atpakaļ uz galeriju |
Komentēt šo attēlu
Lūdzu, ielogojieties
denia (on-line) |
Publicēts: 23.04.2011 00:12 |
Atbildēt, citējot šo komentāru
23/04/2011 00:12:45 - Rakstīja :
Pildita zivs fileja2 personaam=9,3 vienibas, Nepieciesams: -4 mencas filejas,katra apt.80 g= 4 ObV, -80 g ricotta liesaa siera=1 CaV -25 g mandelu skaidinas=2 TV -30 g rivmaize=1 OhV -40 g spinati= 0,3 DV -14 g sviesta(2 tejk.) = 1 NV -sals,pipari,citrona sula vai citrinpipari pec garsas Pagatavosana: Svaigu zivs fileju kartigi izstiepj, izrullejot ar stikla glazi.Iesmere ar sali,citronpipariem,apslaksta ar citrona sulu un liek ledusskapi nedaudz visam ievilkties. Pa to laiku applauce spinatus,sagriez un sajauc ar ricottas sieru,pievieno nedaudz sali un piparus. Atseviskaa traukaa liek sviestu,mandelu skaidinas un rivmaizi.Visu kartigi izmaisa. Nem zivs fileju un pilda to ar spinatiem un ricotta,sarull un sasprauz ar kocinu. Pa virsu katrai filejai liek ieguto mandelu,rivmaizes un sviesta masu. Liek cepties sakarsetaa cepeskrasnii 180 grados 15 min. |
||
melllene (vada grupu) |
Publicēts: 29.04.2011 00:06 |
Atbildēt, citējot šo komentāru
29/04/2011 00:06:18 - Rakstīja :
Super! Kautkas jauns! Nekad neesmu taisījusi šādā veidā pildīto zivi. |
||