- Veseligi.Liesi.Garsigi. (denia)
Attēls 50/144 Atpakaļ uz galeriju |
Komentēt šo attēlu
Lūdzu, ielogojieties
melllene (vada grupu) |
Publicēts: 20.04.2011 00:01 |
Atbildēt, citējot šo komentāru
20/04/2011 00:01:00 - Rakstīja :
Man lūdzu vienu porciju, tikai bez galvām |
||
denia (on-line) |
Publicēts: 21.04.2011 02:03 |
Atbildēt, citējot šo komentāru
21/04/2011 02:03:25 - melllene Rakstīja :
Man lūdzu vienu porciju, tikai bez galvām Krasni cepta skumbrija Izradas,ari seit udenos dzivo skumbrijas (caballa). Lidz sim man skumbrija vairak asociejas ar kupinatam zivim,vismaz agrak nekad citadi apstradatas tas nebiju edusi.Tomer man skiet,ka visam sejienes zivim (Vidusjuras zivim),garsa tomer ir "galigaka". Kupinatas zivis te nav "mode", tapec gatavoju ka sejieniesi-krasni. Sanak loti nammigi! 4 personam nepieciesams: (1 personai: 5,5 vienibas) - 2 videjas skumbrijas (500 g) -universala zivju garsviela, -sals,pipari pec garsas. - 4 kartupeli, -2 tomati, -paksu pupinas, -1 puravs Pagatavosana: Iztiritu skumbriju iesmere ar universalo zivs garsvielu. Kartupelus un tomatus sagriez ripas. Pupinas pargriez uz pusem un visu karto cepamaja trauka. Pievieno sali,piparus. Pa virsu liek skumbriju. Cepj sakarseta cepeskrasni. |
||