- Veseligi.Liesi.Garsigi. (denia)
Attēls 46/144 Atpakaļ uz galeriju |
Komentēt šo attēlu
Lūdzu, ielogojieties
denia (on-line) |
Publicēts: 12.04.2011 01:27 |
Atbildēt, citējot šo komentāru
12/04/2011 01:27:21 - Rakstīja :
Mejillones con salsa de tomate (midijas ar tomatu merci) Vel viens no veidiem kas pagatavot midijas.Seit var izmantot gan svaigas,gan saldetas,gan konservetas midijas. Sadi gatavojot,sanak ari loti garsiga zupa.Tada gadijuma japievieno tikai vairak udens un nudeles. 2 personam.Noapalojot kopa sanak 4 vienibas. nepieciesams:1 kg midijas (izmantoju svaigas),sava sula konserveti tomati 400 g, 1 neliels sipols,1 lauru lapa, 100 ml baltvina, 2,5 g ella,10 g milti. Midiju pagatavosana:Notira midijas,iznemot tam kerpjveidigas alges.Kastroli lej nedaudz udeni (aptuveni 30 ml),100 ml baltvina,lauru lapu.Liek varities midijas. Ik pa laikam katlu energiski sakrata,lai tas midijas,kas atverusas (kastrola apaksa),samainitos vietam ar augspuse esosajam midijam,kuras vel ir ciet.Aptuveni pec 5 min.midijas jau gatavas.Tas iznem no buljona un nonem vienu gliemezvaku. Buljonu atliek,to izmanto merces pagatavosanai. Merces pagatavosana:Panna ella apcepj siki sagrieztu sipolu.Pieliek miltus,visu labi samaisa un pieliek konservetus tomatus.Pec tam pielej buljonu,kura varijas midijas.pavara vel 5 min.uz lenas liesmas. Karto midijas skivi,parlejot ar merci. Pasniedz karstas. Loti labi garso kopa ar "Chapata" maiziti,kuru drosi drikst pamercet merce.
|
||