Mūsu nelaime ir, ka mēs nezinām, kur mūsu nevarēšana beidzas un negribēšana sākas. /R. Blaumanis/

- Veseligi.Liesi.Garsigi. (denia)

Attēls 43/144
Atpakaļ uz galeriju

Komentēt šo attēlu

Lūdzu, ielogojieties
denia
					Poste: 3924
denia (on-line)
Publicēts: 12.04.2011 00:05 | Atbildēt, citējot šo komentāru
12/04/2011 00:05:15 - Rakstīja :

Lasagne(lazanja)

Ir daudz un dazadi veidi ka pagatavot lazanju. Tomer visliesak sanak,ja gatavo no darzeniem. Konkreti so  recepti nospikoju no "Weight wachers" saita.Un tiesam,sanaca garsigi!


denia
					Poste: 3924
denia (on-line)
Publicēts: 12.04.2011 00:21 | Atbildēt, citējot šo komentāru
12/04/2011 00:21:37 - Rakstīja :

Nepiesiesams:(kopa 12 vienibas):150 g liesa biezpiena (man biezpiena nebija,izmantoju svaigo sieru),300 g svaigi spinati (der ari saldeti),300 g sampinjoni, 300 g liesa bolonesas vai jebkura cita sarkana mercite,100 g lazanjas plaksnes (man sanaca 9 gab.),neliels sipols,500 g cukini,45 g liesa siera,tejkarote ellas,sals,pipari pec garsas.

Porcija sanak LOTI liela,no si var paest 4 personas.

Pagatavosana: Svaigus spinatus izvara,nokas un sablendere kopa ar biezpienu/svaigo sieru.Panna ella 1 t.k.ellas apcepj smalki sagrieztu sipolu,kubinos sagrieztu cukini un skeles sagrieztus sampinjonus.Kad gatavs,parlej ar boloñesas merci un visu labi samaisa.Cepamaja trauka liek sarkano merciti,tad karto lasanas plaksnites.Tam pari parlej spinatu-biezpiena masu un virsu liek lazanjas plaksnites,kuras atkal parlej ar merci un virsu karto lazanjas plaksnites,kuras parlej ar merci un uzkaisa sieru. Ja velas,papildus sieru vel var likt starp katru kartu. Cepj sakarseta cepeskrasni aptuveni 45 minutes.


baibinjsh1
					Poste: 4348
baibinjsh1 (vada grupu)
Publicēts: 13.04.2011 21:42 | Atbildēt, citējot šo komentāru
13/04/2011 21:42:36 - Rakstīja :
Superīga recepte! Prieks, ka arī lazanju var pagatavot veselīgi! 

Natuzzi
					Poste: 115
Natuzzi (on-line)
Publicēts: 28.06.2011 16:46 | Atbildēt, citējot šo komentāru
28/06/2011 16:46:18 - Rakstīja :
Приготовила лазанью по этому рецету! Очень, очень вкусно!!! буду готовить еще! Сначала меня смутил творог взбитый со шпинатом  но в итоге все очень хорошо сочитается! Еще очень порадовал размер лазаньи  у меня получилось 9! кусочков... один кусочек = 0.53 белковые единицы, 0.33 жировые, и 0.7 зерновые... я сьела сразу два  Спасибо denia за рецепт!

denia
					Poste: 3924
denia (on-line)
Publicēts: 27.07.2011 17:56 | Atbildēt, citējot šo komentāru
27/07/2011 17:56:34 - Natuzzi Rakstīja :
Prieks,ka recepte nodereja!Ja es ari tadu kombinaciju gatavoju pirmo reizi,bet parliecinajos,ka  sampinjoni+biezpiens lieliski sapas. Man ari patik vegetalajas lazanjas tas,ka sanak daudz par maz vienibam