Pasaule ar mums rīkojas tā, kā mēs atļaujam ar sevi rīkoties! /***/

- Veseligi.Liesi.Garsigi. (denia)

Attēls 38/144
Atpakaļ uz galeriju

Komentēt šo attēlu

Lūdzu, ielogojieties
denia
					Poste: 3924
denia (on-line)
Publicēts: 19.03.2011 01:05 | Atbildēt, citējot šo komentāru
19/03/2011 01:05:27 - Rakstīja :

Ar darzeniem pilditas midijas

Ir loti daudz veidi,ka pagatavot midijas.Soriez man tapa "aukstais variants". Seit var izmantot gan svaigas,gan saldetas midijas. Saldetas midijas parasti ir jau attiritas,bet izveloties svaigas,labak ir nemt tas,kuras ir "netiras" (kuram klat ir daudz algu).Tas nozime,ka midijas ir dzivas un vel barojas. Tas midijas,kuras pec varisanas/tvaicesanas procesa netaisas vala,est nevajag,jo pastav varbutiba,ka sis midijas jau mirusas pirms noklusanas tiklos. Tagad ari zinu,ka var visprecizak aprekinat kcal midijam.Izradas,ka 2 kg midiju gliemezvakos atbilst 500 g midiju bez gliemezvakiem.

1 personai nepieciesams: (kopa 1,75 vienibas.) 500 g midiju, gurkis,sarkana un zala paprika,tomats,sipols,viss kopa 150 g, balto vinogu vina etikis vai citrona sula,0,25 g olivella

Pagatavosana: Tvaice midijas,lidz tas atveras (tas notiek loti atri). Pec tam atver gliemezvaku un vienu vaka dalu nonem nost. Smalki sagriez paprikas,gurki,tomatu,sipolu,pievieno olivellu,citrona sulu vai vinogu vina etiki,visu kartigi samaisa un pilda midijas. Visu liek skivi,parsedz ar partikas plevi un liek ledusskapi atdzeseties.