Direktors - tāds pats cilvēks kā visi pārējie, tikai viņš par to nezina. /Reimonds Čandlers/

- Veseligi.Liesi.Garsigi. (denia)

Attēls 36/144
Atpakaļ uz galeriju

Komentēt šo attēlu

Lūdzu, ielogojieties
denia
					Poste: 3924
denia (on-line)
Publicēts: 18.03.2011 23:31 | Atbildēt, citējot šo komentāru
18/03/2011 23:31:35 - Rakstīja :

Spaghetti con cipolla (spageti ar sipoliem)

Loti vienkarsa,tacu bezgala garda recepte,kuru tapat ka daudzas citas, esmu aizguvusi no vira mates. Sakuma likas,nu kas gan tur var but garsigs,tacu kad pirmo reizi nogarsoju,tad sapratu,ka ja,ir garsigi,piedevam loooti! Un,ka izradas,ari so edienu gardu var dabuti liesa veida,lidz minimumam samazinot taukvielu daudzumu.

1 personai nepieciesams: (kopa 5,5 vienibas )50 g spageti,300 g sipoli,2 tejkarotes ellas, 15 g rivmaize,15 g parmezana siera.

Pagatavosana: Sagriez sipolus un liek sakarseta panna ar 2 t.k. ellas cepties. Cepj uz lenas uguns. Pa to laiku salsudeni novara spageti. Kad spageti gatavi,tos nokas un nedaudz makaronu udens pielej jau gataviem sipoliem. Pievieno makaronus,visu kartigi izmaisa un gatavs! Pasniedz ar grauzdetu rivmaizi (obligati,jo ta piedod "roziniti" sim edienam) un rivetu parmezanu.

Rivmaizes pagatavosana: Sakarseta panna bez taukvielam liek rivmaizi un grauzde to uz lielas uguns,lidz rivmaize iegust mazliet brunganu nokrasu.(Tas notiek loti atri). Gatavs!


Natuzzi
					Poste: 115
Natuzzi (on-line)
Publicēts: 22.03.2011 11:22 | Atbildēt, citējot šo komentāru
22/03/2011 11:22:59 - Rakstīja :
Обязательно попробую! Выглядит очень красиво! И судя по всему легко в приготовлении! Спасибо, denia!!!

champagne
					Poste: 1133
champagne (on-line)
Publicēts: 14.05.2011 14:30 | Atbildēt, citējot šo komentāru
14/05/2011 14:30:12 - Rakstīja :
Patiesi interesants un garšīgs paēdiens Diemžēl pie rokas nebija Parmesan, bija jāiztiek ar vienkāršu lieso sieru, bet nu vienalga ļoti gardi! Un pilnīgi piekrītu, ka bez rīvmaizes nebūtu "rizīnītes" Paldies, denia!

denia
					Poste: 3924
denia (on-line)
Publicēts: 15.05.2011 03:39 | Atbildēt, citējot šo komentāru
15/05/2011 03:39:12 - champagne Rakstīja :
Patiesi interesants un garšīgs paēdiens Diemžēl pie rokas nebija Parmesan, bija jāiztiek ar vienkāršu lieso sieru, bet nu vienalga ļoti gardi! Un pilnīgi piekrītu, ka bez rīvmaizes nebūtu "rizīnītes"  ...
Prieks,ka garsoja Ja,rivmaize pieskir isto "noti", bez tas kaut ka negarso tik labi.