- Veseligi.Liesi.Garsigi. (denia)
Attēls 34/144 Atpakaļ uz galeriju |
Komentēt šo attēlu
Lūdzu, ielogojieties
denia (on-line) |
Publicēts: 13.03.2011 22:42 |
Atbildēt, citējot šo komentāru
13/03/2011 22:42:40 - Rakstīja :
Ar garnelem pilditi artisokiSada veida pagatavoti artisoki sanak bezgala garsigi! 3 personam nepieciesams:(viss kopa 9 vienibas) -6 artisoki, -6 lielas garneles, -7 g sezama seklinas, -15 g sviesta, -1 gl vina, -2 kreicnaglinas, -2 lauru lapas, -sals -riveta apelsina mizina Pagatavosana: Artisokiem nogriez katu un ziedu aptuveni lidz pusei. Nonem arejas(cietas) lapas. Uzvara udeni,kam pievienots vins,kreisnaglinas un lauru lapas.Verdosa udeni liek ieksa artisokus un vara aptuveni 10 min., lidz tie paliek miksti. Pa to laiku novara garneles,atbrivo tas no caulam un sagriez. Artisokiem iznem vidus dalu ,sagriez iznemtas lapinas,sajauc ar garnelem un aromatize ar riveta apelsina mizinu. Visu sapilda atpakal artisoka un liek cepamtrauka. Katram artisokam pa virsu uzliek mini sviesta picinu,parkaisa ar sezama seklinam un liek sakarseta cepeskrasni. Cepj 180 grados aptuveni 15-20 min. |
||
denia (on-line) |
Publicēts: 13.03.2011 23:09 |
Atbildēt, citējot šo komentāru
13/03/2011 23:09:56 - Rakstīja :
Pec ta,ka artisokus iznem no udens, tos uzmanigi nosusina virtuves papira dvieli. |
||
legi (on-line) |
Publicēts: 14.03.2011 21:24 |
Atbildēt, citējot šo komentāru
14/03/2011 21:24:49 - Rakstīja :
Es jau, Denia, teicu ka tu esi burvis, tik skaisti viss noformēts!
|
||
denia (on-line) |
Publicēts: 14.03.2011 22:43 |
Atbildēt, citējot šo komentāru
14/03/2011 22:43:26 - legi Rakstīja :
Paldies!Es jau, Denia, teicu ka tu esi burvis, tik skaisti viss noformēts! |
||