- Veseligi.Liesi.Garsigi. (denia)
Attēls 32/144 Atpakaļ uz galeriju |
Komentēt šo attēlu
Lūdzu, ielogojieties
denia (on-line) |
Publicēts: 13.03.2011 22:11 |
Atbildēt, citējot šo komentāru
13/03/2011 22:11:38 - Rakstīja :
Hekss ar augliemSadi pagatavojot heksu,parasti perku pusi heksa (ar galvu). So edienui iecienijusi visa mana gimene. 4 personam nepieciesams: (kopa 10,5 vienibas) -puse videja heksa (800 g), -1 abols "Golden" vai jebkurs cits salds abols, -2 apelsini, -1 citrons, -1 kiploka skele, -petersili, -sals,pipari Pagatavosana: Nomazgatu abolu un apelsinu griez ripas.Iztiritai zivij "mugura" iegreiz kabatinas un saliek sagriezta abola un apelsina skeles. Abola skeli griez aptuveni 1 cm platuma,apelsina skeli cik palnu vien iespejams. Liek no abam pusem kabata abolu un pa vidu apelsina skeles. Liek zivi cepamtrauka,apslaksta ar citrona sulu.Pievieno sali,piparus pec garsas. Pielej nedaudz udeni,pievieno pari palikusos auglus,petersilus un kiploku ar visu mizu. Liek sakarseta cepeskrasni un cepj 180 grados aptuveni 30 min. Pirms pasniegsanas apber zivi ar sakapatiem petersiliem. |
||
Elīna. (atbalsta Figūras Draugus) |
Publicēts: 15.03.2011 13:58 |
Atbildēt, citējot šo komentāru
15/03/2011 13:58:07 - Rakstīja :
Ļoti ļoti centīšos šo ēdienu pagatavot, mani tā "uzrunā" šī zivs, domāju, ka garšas buķete fantastiska Cerams, Rīgā tirgū var tādu zivi iegādāt, jo lauku veikalos noteikti nē, vienīgi vēl kādā lielveikalā galvaspilsētā jāpaskatās... Denia - tas ir buljons, kurā tā zivs ielikta? Tas no tās cepšanas? |
||
denia (on-line) |
Publicēts: 15.03.2011 19:21 |
Atbildēt, citējot šo komentāru
15/03/2011 19:21:08 - Elīna. Rakstīja :
Ja,tas ir buljons,kura cepas zivs! Loti aromatisks,"viegls" un garsigs! Ļoti ļoti centīšos šo ēdienu pagatavot, mani tā "uzrunā" šī zivs, domāju, ka garšas buķete fantastiska Cerams, Rīgā tirgū var tādu zivi iegādāt, jo lauku veikalos noteikti nē, vienīgi vēl kādā lielvei ... |
||