Jūs iepriekš nevarat veiksmīgi noteikt, kuru maizes pusi apziest ar sviestu. /Dabas perversuma likums/

- Veseligi.Liesi.Garsigi. (denia)

Attēls 27/144
Atpakaļ uz galeriju

Komentēt šo attēlu

Lūdzu, ielogojieties
denia
					Poste: 3924
denia (on-line)
Publicēts: 08.03.2011 18:07 | Atbildēt, citējot šo komentāru
08/03/2011 18:07:26 - Rakstīja :
Aromatiskais pukkaposts karija merce
Jagarso karijs un  apnikusi variti,tvaiceti pukkaposti un tie liekas bezgarsigi,iesaku pameginat pagatavot pukkapostu "jaunas skanas". Salidzinosi nesen viena jauka zurnala uzgaju so recepti un ta ir tiesam gana garda!
1 personai nepieciesams:(kopa 2,8 vienibas)
-300 g pukkaposta,
-1 maza tejkarote karija,
-150 ml tvaiceta piena (deres ari kondensetais vai  saldias krejums).
-5 g olivella,
-10 g milti (izmantoju pilngraudu,kaut gan tas butibu nemaina)
Pagatavosana:
Tvaice pukkapostu,kas sadalits pa rizetem aptuveni 12 min.,udenim pievienojot nedaudz sali. Panna uzkarse ellu,pievieno miltus un apbrunina.Pievieno kariju un tvaiceto pienu.To lej ieksa loti lenam,lai neveidojas kunkuli.Udeni,kas palicis no tvaiceta pukkaposta,pievieno karija mercei,visu labi samaisa. Liek pukkapostu cepamtrauka,parlej ar ieguto merciti un liek sakarseta cepeskrasni uz 5 min. Kad pukkaposts apgrauzdejies,gatavs!
Merces pagatavosanai var izmantot ari parastu pienu,bet jo piens bus koncentretaks,jo gardaka sanaks mercite.

melllene
					Poste: 5249
melllene (vada grupu)
Publicēts: 09.03.2011 15:16 | Atbildēt, citējot šo komentāru
09/03/2011 15:16:40 - Rakstīja :
PALDIES TEV!
Esmu sajūsmā, ļoti, ļoti garšoja. Tā kā man nebija tvaicēta piena, vai kondensēta vai saldā krejuma, liku 100 ml 0.5% pienu un 35gr 7.5% kausēto sieru (kopā 1kalcija V).

denia
					Poste: 3924
denia (on-line)
Publicēts: 09.03.2011 17:19 | Atbildēt, citējot šo komentāru
09/03/2011 17:19:36 - melllene Rakstīja :
PALDIES TEV!Esmu sajūsmā, ļoti, ļoti garšoja. Tā kā man nebija tvaicēta piena, vai kondensēta vai saldā krejuma, liku 100 ml 0.5% pienu un 35gr 7.5% kausēto sieru (kopā 1kalcija V).
Prieks,ka garsoja!

melllene
					Poste: 5249
melllene (vada grupu)
Publicēts: 20.04.2011 00:09 | Atbildēt, citējot šo komentāru
20/04/2011 00:09:15 - Rakstīja :
Man jāatzīstas, ka man izskatās mazdrusku savādāki, jo saldētā krējuma vietā lieku pienu&lieso kausēto sieru. Toties šis man ir IDEALS ēdiens dienās, kad dārzeņus negribās, vai kad V par maz...
Nu LOTI LOTI LOTI garšo!

champagne
					Poste: 1133
champagne (on-line)
Publicēts: 14.05.2011 14:22 | Atbildēt, citējot šo komentāru
14/05/2011 14:22:36 - Rakstīja :
Nu jau kādu laiku patiešām apnikušos puķkāpostus gatavoju cepeškrāsnī ar sīpolu, pāris olīvēm un rozīnēm, pārlietus ar svaigi spiestu apelsīnu vai citronu sulu (pēc garastāvokļa) un safrānu. 
Noteikti izmēģināšu pienā ceptus! Taču, vai tvaicētajā (iebiezinātajā) pienā nav ļoti daudz kaloriju?

denia
					Poste: 3924
denia (on-line)
Publicēts: 15.05.2011 03:36 | Atbildēt, citējot šo komentāru
15/05/2011 03:36:49 - champagne Rakstīja :
Nu jau kādu laiku patiešām apnikušos puķkāpostus gatavoju cepeškrāsnī ar sīpolu, pāris olīvēm un rozīnēm, pārlietus ar svaigi spiestu apelsīnu vai citronu sulu (pēc garastāvokļa) un safrānu. Noteikti ...
Biju atradusi light variantu,tacu vairs neatceros,cik kcal bija 100 g. Esmu iemanijusies tvaiceta piena vieta likt pienu-gandriz nekadas atskiribas. Vel loti labi garso ar sasmalcinatiem lielajiem brazilijas riekstiem.

denia
					Poste: 3924
denia (on-line)
Publicēts: 15.05.2011 22:54 | Atbildēt, citējot šo komentāru
15/05/2011 22:54:14 - champagne Rakstīja :
Nu jau kādu laiku patiešām apnikušos puķkāpostus gatavoju cepeškrāsnī ar sīpolu, pāris olīvēm un rozīnēm, pārlietus ar svaigi spiestu apelsīnu vai citronu sulu (pēc garastāvokļa) un safrānu. Noteikt ...
Noteikti izmeginasu ka garso pukkaposti krasni ar apelsinu/citronu sulu un sipolu&olivem&rozinem! Paldies par ideju

champagne
					Poste: 1133
champagne (on-line)
Publicēts: 26.05.2011 16:19 | Atbildēt, citējot šo komentāru
26/05/2011 16:19:59 - Rakstīja :
Ak, denia, man galīgi šodien nepaveicās ar šo recepti Pirmo mērci izgāzu ārā, jo tā bija rūgta! Izrādās, maniem pilngraudu miltiem pirms 2 mēnešiem beidzies lietošanas termiņš... Taisīju otrreiz, ar parastajeim miltiem un vājpienu. Ņēmu uz 2 porcijām 500ml pienu + 25g miltus, lai vieglāk skaitīt un slapjāki ziedkāposti. Izskatījās dikti kārdinoši, bet... garša bija pavisam pliekana Glābu situāciju ar pārkaisītu Parmezānu, bija . Secinājums - nākamreiz taisīšu ar kondensēto pienu vai kā mellene - pielikšu pienam Philadelphia vai kādu citu lieso sieru (vakar atradu vienu smērējamo ar 0,2% tauku!!!)

denia
					Poste: 3924
denia (on-line)
Publicēts: 28.05.2011 23:31 | Atbildēt, citējot šo komentāru
28/05/2011 23:31:54 - champagne Rakstīja :
Ak, denia, man galīgi šodien nepaveicās ar šo recepti Pirmo mērci izgāzu ārā, jo tā bija rūgta! Izrādās, maniem pilngraudu miltiem pirms 2 mēnešiem beidzies lietošanas termiņš... Taisīju otrreiz, ar p ...
Es citreiz klat lieku krietni vairak ingvera,tad pat sanak mazliet pikanta garsa. Parmezanu gan nekad nebiju likusi klat sim variantam,bus japamegina!

denia
					Poste: 3924
denia (on-line)
Publicēts: 29.05.2011 01:55 | Atbildēt, citējot šo komentāru
29/05/2011 01:55:40 - denia Rakstīja :
Es citreiz klat lieku krietni vairak ingvera,tad pat sanak mazliet pikanta garsa. Parmezanu gan nekad nebiju likusi klat sim variantam,bus japamegina!
Arprac,nevis ingvera,bet karija  Kaut gan,kas zin,ka butu ar ingveru