- Veseligi.Liesi.Garsigi. (denia)
Attēls 20/144 Atpakaļ uz galeriju |
Komentēt šo attēlu
Lūdzu, ielogojieties
denia (on-line) |
Publicēts: 07.03.2011 22:58 |
Atbildēt, citējot šo komentāru
07/03/2011 22:58:51 - Rakstīja :
Cepta dorada ar kartupeliemSi ir viena no manam favoritzivim. To pagatavoju dazados veidos,soreiz ediens tapa ta. Nepieciesams:Viss kopa 1 personai-7 vienibas -1 dorada (aptuveni 300 g), - sals, -universala zivs garsviela, -citrona skelites, Piedevai: -2 palieli kartupeli (aptuveni 300 g), -1 t.k. ellas, -raudene (oregano), Salatiem: -salatu mix,gurkis,tomatini,sarkanie sipoli,rivets burkans,viss kopa 200 g, -sals, -sarkano vinogu vina etikis Pagatavosana: Doradu nomazga,iztira,iesmere no arpuses un iekspuses ar universalajam zivs garsvielam. Ar nazi iegriez 3 kabatinas un ieliek citrona skelites.Nomizotus kartupelus sagriez vai nu aplisos vai stienisos,apber ar raudeni,sali,apsmidzina ar olivellu (5 g),visu liek uz FD cepampapira un cep sakarseta cepeskrasni. Pasniedz kopa ar salatiem. |
||
Elīna. (atbalsta Figūras Draugus) |
Publicēts: 08.03.2011 14:00 |
Atbildēt, citējot šo komentāru
08/03/2011 14:00:00 - Rakstīja :
mmmm... šādu zivi es arī labprāt ēstu, bet diez vai pie mums šo jūras karūsu var nopirkt, varbūt maldos. Nez ar kādu no mūsu zivīm varētu šo aizvietot? |
||
denia (on-line) |
Publicēts: 08.03.2011 17:44 |
Atbildēt, citējot šo komentāru
08/03/2011 17:44:26 - Elīna. Rakstīja :
Es domaju,ka deretu ari karpa vai jebkura videji trekna zivsmmmm... šādu zivi es arī labprāt ēstu, bet diez vai pie mums šo jūras karūsu var nopirkt, varbūt maldos. Nez ar kādu no mūsu zivīm varētu šo aizvietot? |
||
Elīna. (atbalsta Figūras Draugus) |
Publicēts: 08.03.2011 20:37 |
Atbildēt, citējot šo komentāru
08/03/2011 20:37:17 - Rakstīja :
Tā iespaidojos no šī attēla, ka vakariņās pagatavoju sev zivi, ne šo gan, bet citu, bet tā mana kāre uz zivi bija ar to pašu apmierināta, turpmāk kā mazu mērķi sev nospraužu ēst zivi vismaz 2-3 reizes nedēļā. Šoreiz man mājā bija Argentīnas heka fileja ( Maximās noteikti ir/nav dārga), man garšoja, pat ļoti, cepu tāpat uz pannas, bez panējuma, no garšvielām izmantoju tikai sāli, piparu maisījumu |
||
denia (on-line) |
Publicēts: 08.03.2011 22:55 |
Atbildēt, citējot šo komentāru
08/03/2011 22:55:08 - Elīna. Rakstīja :
Forsi! Es,savukart, esmu iespaidojusies no tavam lieliskajam receptem,piem.,zivju medaljoni ar darzeniem piena,abolu sacepumi,risu sacepumi krasni,kombinacija burkans+rozines u.t.t. Tev tikai butu janem fotoaparats roka un jaklikse,sanaktu iedvesmojosa jauna super garda fotogalerija!
Tā iespaidojos no šī attēla, ka vakariņās pagatavoju sev zivi, ne šo gan, bet citu, bet tā mana kāre uz zivi bija ar to pašu apmierināta, turpmāk kā mazu mērķi sev nospraužu ēst zivi vismaz 2-3 reizes ... |
||
Elīna. (atbalsta Figūras Draugus) |
Publicēts: 11.03.2011 09:24 |
Atbildēt, citējot šo komentāru
11/03/2011 09:24:28 - denia Rakstīja :
Denia - paldies, es samulsu... Forsi! Es,savukart, esmu iespaidojusies no tavam lieliskajam receptem,piem.,zivju medaljoni ar darzeniem piena,abolu sacepumi,risu sacepumi krasni,kombinacija burkans+rozines u.t.t. Tev tikai butu ja ... Jāgādā tikai aprāts ar ko kniksēt un tad jau varētu visu bildēt pēc kārtas |
||
champagne (on-line) |
Publicēts: 14.05.2011 13:56 |
Atbildēt, citējot šo komentāru
14/05/2011 13:56:11 - Rakstīja :
Iedvesmojusies no šīs burvīgās receptes, pagatavoju jūras asari ar dillēm un laimu. Gards, ka nenoēsties! Paldies!
|
||
denia (on-line) |
Publicēts: 15.05.2011 03:31 |
Atbildēt, citējot šo komentāru
15/05/2011 03:31:06 - champagne Rakstīja :
Ja,sadi var pagatavot jebkuru zivi.Es ari biezi izmantoju laimu-parsvara tad,kad cepu follija.Iedvesmojusies no šīs burvīgās receptes, pagatavoju jūras asari ar dillēm un laimu. Gards, ka nenoēsties! Paldies! |
||