- Veseligi.Liesi.Garsigi. (denia)
Attēls 10/144 Atpakaļ uz galeriju |
Komentēt šo attēlu
Lūdzu, ielogojieties
denia (on-line) |
Publicēts: 27.02.2011 21:29 |
Atbildēt, citējot šo komentāru
27/02/2011 21:29:35 - Rakstīja :
Saldais ediens "Veseliba"Sis ir viens no maniem "uz atru roku" pagatavojamiem saldajiem edieniem,jo pagatavot to var gan no ricottas,gan jogurta vai svaiga siera-atkariba no ta,kas dotaja bridi ir ledusskapi.Turklat,mans pedeja laika atradums ir klijas,kas ir loti veseligas un dietiskas.Nelielos daudzumos tas esmu pamanijusies "piesaut" ari pie saldajiem edieniem. 1 personai nepieciesams:(kopa 1 vieniba) -100 g svaigais siers (labi sapas ari ar ricotta,jogurtu,kefiru), -80 g zemenes vai jebkura cita oga vai augli,der ari saldeti, -klijas 5 g -saldinatajs (izmantoju steviju) Pagatavosana: Sajauc svaigo sieru ar saldinataju,klijam,sagrieztam zemenem un kartigi visu izmaisa.Liek trauka un bauda! |
||
Elīna. (atbalsta Figūras Draugus) |
Publicēts: 28.02.2011 18:21 |
Atbildēt, citējot šo komentāru
28/02/2011 18:21:14 - Rakstīja :
Mmmm... un cik burvīgi noformēts... Es reizēm klijas pievienoju jogurtam, 10 min atstāju, lai klijas uzbriest un laba "uzkoda" sanāk |
||
denia (on-line) |
Publicēts: 01.03.2011 00:25 |
Atbildēt, citējot šo komentāru
01/03/2011 00:25:29 - Elīna. Rakstīja :
Paldies! Par kliju uzbriedinasanu-tas ir jaunums,bus japamegina! Es klijas izmantoju ari cepjot cukini placenisus (tepat fotogalerija ir recepte). Diez,ar uzbriedinatam klijam sanaktu placenisus uzcept?Mmmm... un cik burvīgi noformēts... Es reizēm klijas pievienoju jogurtam, 10 min atstāju, lai klijas uzbriest un laba "uzkoda" sanāk |
||
Elīna. (atbalsta Figūras Draugus) |
Publicēts: 01.03.2011 09:32 |
Atbildēt, citējot šo komentāru
01/03/2011 09:32:15 - denia Rakstīja :
Es briedinu jogurtā tās vienmēr, uz kliju iepakojuma paciņas tā vismaz ir rakstīts, ka tā jādara. Paldies! Par kliju uzbriedinasanu-tas ir jaunums,bus japamegina! Es klijas izmantoju ari cepjot cukini placenisus (tepat fotogalerija ir recepte). Diez,ar uzbriedinatam klijam sanaktu placenisus uzcep ... Mana mamma parasti, kad cep kotletes tad apviļā tās klijās nevis miltos, tad, protams, cep bez uzbriedināšanas. Domāju, ka plāceņus cepot, tās klijas cepšanās laikā arī uzbriedīs, nav īpaši pirms tam jābriedina. Ļoti garšīgi ir nedaudz klijas pievienot auzu pārslu putrai, kā arī mannā putrai, tas dažādībai. |
||
denia (on-line) |
Publicēts: 01.03.2011 20:40 |
Atbildēt, citējot šo komentāru
01/03/2011 20:40:36 - Elīna. Rakstīja :
Man uz pacinas nav rakstits,ka jabriedina,bet vienkarsi jasaslapina,jo nevar est sausas! Bet super paldies par idejam,muzu dzivo,muzu macies Es ka reizi esmu pargajusi uz auzu parslu putram brokastis (ar rozinem un zemenem), rit taps meginats!Es briedinu jogurtā tās vienmēr, uz kliju iepakojuma paciņas tā vismaz ir rakstīts, ka tā jādara. Mana mamma parasti, kad cep kotletes tad apviļā tās klijās nevis miltos, tad, protams, cep bez uzbri ... |
||
denia (on-line) |
Publicēts: 02.03.2011 19:26 |
Atbildēt, citējot šo komentāru
02/03/2011 19:26:31 - Rakstīja :
Nu luk,sorit saakombineju auzu parslas ar klijam. Man patika,tagad varesu kombinet! |
||