Dod mušai spārnus, cik vien gribi - paliks muša. /O. Vācietis/

- Veseligi.Liesi.Garsigi. (denia)

Attēls 10/144
Atpakaļ uz galeriju

Komentēt šo attēlu

Lūdzu, ielogojieties
denia
					Poste: 3924
denia (on-line)
Publicēts: 27.02.2011 21:29 | Atbildēt, citējot šo komentāru
27/02/2011 21:29:35 - Rakstīja :
Saldais ediens "Veseliba"
Sis ir viens no maniem "uz atru roku" pagatavojamiem saldajiem edieniem,jo pagatavot to var gan no ricottas,gan jogurta vai svaiga siera-atkariba no ta,kas dotaja bridi ir ledusskapi.Turklat,mans pedeja laika atradums ir klijas,kas ir loti veseligas un dietiskas.Nelielos daudzumos tas esmu pamanijusies "piesaut" ari pie saldajiem edieniem.
1 personai nepieciesams:(kopa 1 vieniba)
-100 g svaigais siers (labi sapas ari ar ricotta,jogurtu,kefiru),
-80 g zemenes vai jebkura cita oga vai augli,der ari saldeti,
-klijas 5 g
-saldinatajs (izmantoju steviju)
Pagatavosana:
Sajauc svaigo sieru ar saldinataju,klijam,sagrieztam zemenem un kartigi visu izmaisa.Liek trauka un bauda!







Elīna.
					Poste: 1327
Elīna. (atbalsta Figūras Draugus)
Publicēts: 28.02.2011 18:21 | Atbildēt, citējot šo komentāru
28/02/2011 18:21:14 - Rakstīja :
Mmmm... un cik burvīgi noformēts...
Es reizēm klijas pievienoju jogurtam, 10 min atstāju, lai klijas uzbriest un laba "uzkoda" sanāk


denia
					Poste: 3924
denia (on-line)
Publicēts: 01.03.2011 00:25 | Atbildēt, citējot šo komentāru
01/03/2011 00:25:29 - Elīna. Rakstīja :
Mmmm... un cik burvīgi noformēts... Es reizēm klijas pievienoju jogurtam, 10 min atstāju, lai klijas uzbriest un laba "uzkoda" sanāk
Paldies! Par kliju uzbriedinasanu-tas ir jaunums,bus japamegina! Es klijas izmantoju ari cepjot cukini placenisus (tepat fotogalerija ir recepte). Diez,ar uzbriedinatam klijam sanaktu placenisus uzcept?

Elīna.
					Poste: 1327
Elīna. (atbalsta Figūras Draugus)
Publicēts: 01.03.2011 09:32 | Atbildēt, citējot šo komentāru
01/03/2011 09:32:15 - denia Rakstīja :
Paldies! Par kliju uzbriedinasanu-tas ir jaunums,bus japamegina! Es klijas izmantoju ari cepjot cukini placenisus (tepat fotogalerija ir recepte). Diez,ar uzbriedinatam klijam sanaktu placenisus uzcep ...
Es briedinu jogurtā tās vienmēr, uz kliju iepakojuma paciņas tā vismaz ir rakstīts, ka tā jādara.
Mana mamma parasti, kad cep kotletes tad apviļā tās klijās nevis miltos, tad, protams, cep bez uzbriedināšanas.
Domāju, ka plāceņus cepot, tās klijas cepšanās laikā arī uzbriedīs, nav īpaši pirms tam jābriedina. Ļoti garšīgi ir nedaudz klijas pievienot auzu pārslu putrai, kā arī mannā putrai, tas dažādībai.

denia
					Poste: 3924
denia (on-line)
Publicēts: 01.03.2011 20:40 | Atbildēt, citējot šo komentāru
01/03/2011 20:40:36 - Elīna. Rakstīja :
Es briedinu jogurtā tās vienmēr, uz kliju iepakojuma paciņas tā vismaz ir rakstīts, ka tā jādara. Mana mamma parasti, kad cep kotletes tad apviļā tās klijās nevis miltos, tad, protams, cep bez uzbri ...
Man uz pacinas nav rakstits,ka jabriedina,bet vienkarsi jasaslapina,jo nevar est sausas! Bet super paldies par idejam,muzu dzivo,muzu macies Es ka reizi esmu pargajusi uz auzu parslu putram brokastis (ar rozinem un zemenem), rit taps meginats!

denia
					Poste: 3924
denia (on-line)
Publicēts: 02.03.2011 19:26 | Atbildēt, citējot šo komentāru
02/03/2011 19:26:31 - Rakstīja :
Nu luk,sorit saakombineju auzu parslas ar klijam. Man patika,tagad varesu kombinet!