- Veseligi.Liesi.Garsigi. (denia)
Attēls 9/144 Atpakaļ uz galeriju |
Komentēt šo attēlu
Lūdzu, ielogojieties
denia (on-line) |
Publicēts: 23.02.2011 23:28 |
Atbildēt, citējot šo komentāru
23/02/2011 23:28:13 - Rakstīja :
Aromatiskais kanelu pudins ar rozinemLuk, mans sodienas lielais naskis pie tejas. Recepti izlasiju viena no maniem milakajiem zurnaliem "Cocina facil"(vienkarsa virtuve jeb viegli pagatavojami edieni) un atcerejos,ka majas palikusi pacieta maize no ieprieksejas dienas. Un,ta ka si pudina pagatavosana trumpis ir tiesi cieta maize, tad sis saldais ediens bija tiesi laika.Mazliet parveidoju recepti draudzigaku FD,sanaca veseli 5 pudini,ko par gardiem atzina ari parejie gimenes locekli. 5 personam nepieciesams (katrai personai 1 pudins),kopa nemot 4 vienibas - 60 g maize (no ieprieksejas dienas) -30 g rozines, -170 ml 0,5 % piens, -1/2 t.k.malta kanela, -1 ola, -saldinatajs (izmantoju stevijas pulveri) -1 glazite salda vina vai likiera Pagatavosana: Jau ieprieks maizi sagriez kubikos un iemerc piena (ta,lai piens to apnem) un gaida,lidz masa izskidusi.Iemerc rozines vina uz 15 min. Pa to laiku saputo olu ar saldionataju un pievieno maizei kopa ar rozinem,visu parkaisa ar kaneli un liek forminas. Cepsanai izmantoju silikona keksa forminas,kur taukvielas nav jasmere. Cepu 180 grados 35 minutes. |
||