- Veseligi.Liesi.Garsigi. (denia)
Attēls 7/144 Atpakaļ uz galeriju |
Komentēt šo attēlu
Lūdzu, ielogojieties
denia (on-line) |
Publicēts: 22.02.2011 22:45 |
Atbildēt, citējot šo komentāru
22/02/2011 22:45:44 - Rakstīja :
KotletitesBaibinjsh ieteiko recepti izmeginaju,sanaca loti garsigi, paspeju jau pa divi lagi sacept! Kotletites sanaca loti aromatiskas,ar savu "roziniti". Soreiz nemu vistas/titara malto galo un cepu cepskrasni uz FD cepampapira. 1 personai nepieciesams:(kopa 1,5 vienibas) -100 g liesas maltas galas, -darzeni (burkans,neliels sipols,kiploka daiva, dilles,Kinas kaposti,viss kopa 150g) -sals,pipari, -universala galas garsviela Pagatavosana: Sarive nomizotu burkanu,sipolu,kiploku uz smalkas rives.Loti siki sagriez Kinas kapostu.Visu sajauc ar malto galu,pievieno garsvielas un veido nelielas bumbinas frikadelu lieluma. Liek uz veidnes un cepj cepeskrasni 20 min 200 grados. No 100 g maltas galas man sanaca 10 kotletites. Ideali garsoja kopa ar zalajiem salatiem (Kinas kaposts+rukola+sipols+gurkis,sals, sarkano vinogu vina etikis). |
||
baibinjsh1 (vada grupu) |
Publicēts: 23.02.2011 12:23 |
Atbildēt, citējot šo komentāru
23/02/2011 12:23:41 - Rakstīja :
Man bija drusciņ tumšakas, bet arī košas! Super, ka ieliki! Kotlettītes FD gaumē! |
||
Elīna. (atbalsta Figūras Draugus) |
Publicēts: 23.02.2011 13:15 |
Atbildēt, citējot šo komentāru
23/02/2011 13:15:57 - Rakstīja :
Tumšākas varbūt no tā, ka gatavoji no cūkgaļas Tuvākajās dienās man plānā šādu gardumu pagatavot |
||
baibinjsh1 (vada grupu) |
Publicēts: 23.02.2011 20:51 |
Atbildēt, citējot šo komentāru
23/02/2011 20:51:10 - Elīna. Rakstīja :
Tumšākas varbūt no tā, ka gatavoji no cūkgaļas Tuvākajās dienās man plānā šādu gardumu pagatavot Re, kā aiziet recepte! Lai garšīgi sanāk! Es drīzumā arī cepšu no putnu gaļas, izmēģināšu, kā garšo ar to! |
||
denia (on-line) |
Publicēts: 23.02.2011 23:41 |
Atbildēt, citējot šo komentāru
23/02/2011 23:41:50 - baibinjsh1 Rakstīja :
Aiziet gan un pa pirmo;)Re, kā aiziet recepte! Lai garšīgi sanāk! Es drīzumā arī cepšu no putnu gaļas, izmēģināšu, kā garšo ar to! No putnu galas maisijuma vienmer sanak gaisak. Pedeja laika izvelos to,jo ta ir gana satiga,garsiga,turklat liesa,100 g=98 kcal |
||
melllene (vada grupu) |
Publicēts: 24.02.2011 23:38 |
Atbildēt, citējot šo komentāru
24/02/2011 23:38:50 - Rakstīja :
Paldies, fotografijas mani "uzruna". |
||
ilze_ (on-line) |
Publicēts: 25.02.2011 13:04 |
Atbildēt, citējot šo komentāru
25/02/2011 13:04:06 - Rakstīja :
Ja es te Danija nekur nevaru atrast Kinas kapostu, tad vai ar burkaniem un sipoliem vien ari sanaks?Vakar speciali nopirku burkanus un liesu malto galu, lai sodien izmeginatu. :) |
||
Elīna. (atbalsta Figūras Draugus) |
Publicēts: 26.02.2011 14:11 |
Atbildēt, citējot šo komentāru
26/02/2011 14:11:05 - ilze_ Rakstīja :
Gan jau , ka sanāks, bet, manuprāt, tas kāposts dod tām kotletītēm to "fifīgo" garšu. Ja es te Danija nekur nevaru atrast Kinas kapostu, tad vai ar burkaniem un sipoliem vien ari sanaks?Vakar speciali nopirku burkanus un liesu malto galu, lai sodien izmeginatu. :) Kā tas var būt, ka jums tur nav ķīnas kāpostu veikalos, dāņii tos nelieto? |
||
ilze_ (on-line) |
Publicēts: 26.02.2011 14:47 |
Atbildēt, citējot šo komentāru
26/02/2011 14:47:47 - Elīna. Rakstīja :
Man nav ne jausmas... Mums ir visadi citadi salati, pat tadi, ko es pirmo reizi muza redzu, bet Kinas kaposta nav... vienigais darzenis, kas tuvaks Kinai ir baltais rediss, kas te tiek saukts par Kinas redisu...Gan jau , ka sanāks, bet, manuprāt, tas kāposts dod tām kotletītēm to "fifīgo" garšu. Kā tas var būt, ka jums tur nav ķīnas kāpostu veikalos, dāņii tos nelieto? vispar bus japajauta darba pavaram, vai vins tadus kinas kapostus zina... |
||
Elīna. (atbalsta Figūras Draugus) |
Publicēts: 26.02.2011 22:55 |
Atbildēt, citējot šo komentāru
26/02/2011 22:55:00 - ilze_ Rakstīja :
Varbūt te der arī Romiešu salātu lapas, tas tak ir kaut kas līdzīgs Man nav ne jausmas... Mums ir visadi citadi salati, pat tadi, ko es pirmo reizi muza redzu, bet Kinas kaposta nav... vienigais darzenis, kas tuvaks Kinai ir baltais rediss, kas te tiek saukts par Kina ... |
||
champagne (on-line) |
Publicēts: 14.05.2011 13:37 |
Atbildēt, citējot šo komentāru
14/05/2011 13:37:34 - Rakstīja :
Ļoti, ļoti garšīgi! Ķīnas kāposta vietā izmantoju tobrīd pieejamo jaunās ražas kāpostu - kotletītes sanāca ļoti sulīgas un gardas.Šo FD lapu uzgāju pilnīgi nejauši, pat neatceros ko meklējot, un nu esmu izmēģinājusi vairākas Tavas iedvesmojošās receptes. Paldies, denia! |
||
denia (on-line) |
Publicēts: 15.05.2011 03:52 |
Atbildēt, citējot šo komentāru
15/05/2011 03:52:08 - champagne Rakstīja :
Jauki,ka uzduries FD majas lapai! Un feini,ja kada no receptem ari noder!Ļoti, ļoti garšīgi! Ķīnas kāposta vietā izmantoju tobrīd pieejamo jaunās ražas kāpostu - kotletītes sanāca ļoti sulīgas un gardas.Šo FD lapu uzgāju pilnīgi nejauši, pat neatceros ko meklējot, un nu es ... |
||