- Ķirbja pankūciņas (Elīna.)
Attēls 1/1 Atpakaļ uz galeriju |
Komentēt šo attēlu
Lūdzu, ielogojieties
Elīna. (atbalsta Figūras Draugus) |
Publicēts: 28.10.2010 19:12 |
Atbildēt, citējot šo komentāru
28/10/2010 19:12:52 - Rakstīja :
Tā - te nošpikoju no Anetekas fotogalerijas: Burkānu- auzu pārslu pankūciņas, tikai te burkāna vietā ķirbis Ķirbja un auzu pārslu pankūciņas 150 g ķirbja (0,5 DV) 100 ml 2% piena (0,5 CaV) 25 g kviešu miltu (1 LV) 1 ola (1 OV) 50 g auzu pārslu (2 LV) 1 tējk. eļļas (0,5 TV) sāls 1. Pārlej auzu pārslām aukstu pienu un atstāj izmirkt. 2. Sarīvē ķirbi smalkās skaidiņās. 3. Pie izmirkušām auzu pārslām pievieno rīvēto ķirbi, olas dzeltenumu, šķipsniņu sāls, saputotu olas baltumu un miltus. 4. Pannā uzkarsē eļļu, liec ar ēdamkaroti mazas pankūciņas un uz mazas uguns cep zeltainas no abām pusēm. 5. Var ēst gan kā saldās pankūkas - ar mazkaloriju ievārījumu, vai kā sāļās - ar salātiem. |
||
melllene (vada grupu) |
Publicēts: 28.10.2010 20:00 |
Atbildēt, citējot šo komentāru
28/10/2010 20:00:33 - Rakstīja :
tik smukas |
||
denia (on-line) |
Publicēts: 28.10.2010 22:24 |
Atbildēt, citējot šo komentāru
28/10/2010 22:24:19 - Rakstīja :
Izskataas tik apetligas un gardas! Noteikti izmeginasu
|
||
mumins1980 |
Publicēts: 29.10.2010 08:57 |
Atbildēt, citējot šo komentāru
29/10/2010 08:57:32 - Rakstīja :
Vai, cik gardas izskatās!!! Un tik smukas droši ir tādēļ, ka tas olas baltums atsevišķi iecilāts!!! |
||
denia (on-line) |
Publicēts: 29.10.2010 10:28 |
Atbildēt, citējot šo komentāru
29/10/2010 10:28:35 - mumins1980 Rakstīja :
Muzu dzivo,muzu macies :) Redz ,es agrak domaju,ka taa olas baltuma iecilasana tikai kuukam der!
Vai, cik gardas izskatās!!! Un tik smukas droši ir tādēļ, ka tas olas baltums atsevišķi iecilāts!!! |
||
gromova24 (on-line) |
Publicēts: 16.11.2010 20:05 |
Atbildēt, citējot šo komentāru
16/11/2010 20:05:15 - Rakstīja :
Gardas gan ,jau pamēģināju izcept,pat bērniem garšoja ar lieso krējumu.Un vispār paldies par burvīgām receptēm,vismaz nav jālauž galva ko taisīt ēst.
|
||
melllene (vada grupu) |
Publicēts: 17.11.2010 01:25 |
Atbildēt, citējot šo komentāru
17/11/2010 01:25:45 - Rakstīja :
tik smuka fotogrāfija, bet man negaršo ķirbji. Sajūta, ka smukās bildes dēļ varētu mēģinā pārvarēt nepatiku pret ķirbjiem. Nākamruden |
||
gromova24 (on-line) |
Publicēts: 17.11.2010 09:49 |
Atbildēt, citējot šo komentāru
17/11/2010 09:49:41 - Rakstīja :
Ķirbja vietā liec kas garšo,un būs ok.
|
||
Gabora (on-line) |
Publicēts: 17.11.2010 13:00 |
Atbildēt, citējot šo komentāru
17/11/2010 13:00:03 - Rakstīja :
Paldies par recepti!! Miiklu gatavoju dubultaa, sanaaca vairakas edienreizes. Loti garsigi! darba pat paprasiija recepti.
|
||
Elīna. (atbalsta Figūras Draugus) |
Publicēts: 17.11.2010 16:32 |
Atbildēt, citējot šo komentāru
17/11/2010 16:32:45 - Rakstīja :
Starp citu - man kādreiz arī vispār negaršoja ķirbji. Bet kā zināms ķirbji ir dažādi pēc formas, krāsas, konsistences,garšas. Man ir izdevies atrast tādu, kas man garšo un pat ļoti - tas ir salds, bez tik izteiktas ķirbja garšas un sulīgs, tas noteikti nav ar oranžu, miltainu mīkstumu. Ļoti vēlos pagaršot sviesta, muskata un pudeļu ķirbi. Rīgā tirgū var tos visus dabūt, kaut no katra pa šķēlei nopirkt |
||
denia (on-line) |
Publicēts: 26.06.2011 17:17 |
Atbildēt, citējot šo komentāru
26/06/2011 17:17:17 - Rakstīja :
Milzigs paldies par gardo receptiti!!! Fantastiski garsigi sanak gan salda,gan sala veida |
||