- Kāpostu- kartupeļu plācenīši (Elīna.)
Attēls 1/1 Atpakaļ uz galeriju |
Komentēt šo attēlu
Lūdzu, ielogojieties
Elīna. (atbalsta Figūras Draugus) |
Publicēts: 24.10.2010 14:10 |
Atbildēt, citējot šo komentāru
24/10/2010 14:10:43 - Rakstīja :
Iespaidojos no foruma runām - Mumina un Melllenes receptes krustojums 150 g svaigs kāposts 0,5 DV 100 g zaļš kartupelis 1 LV 1 ola 1 OV 1 ēdk. miltu ~ 0,5 LV sāls 1 tējk. eļļas cepšanai 1 TV 1. Kāpostu sarīvē uz rupjās rīves skaidiņās. 2. Kartupeli sarīvē uz nedaudz smalkākas sakņu rīves smalkākās skaidiņās, pieliek rīvētam kāpostam. 3. Masai pievieno sāli, miltus un no olas atdalītu olas dzeltenumu. 4. Olas baltumu saputo stingrās putās un pievieno iepriekš izveidotajai masai, viegli iecilā. 5. Sakarsē pannu un ar karoti liek masu, veido plācenīšus. 6. Cep no abām pusēm uz mazas uguns, pannai uzliekot vāku. Klāt var ēst, ko katrs vēlas. Attēlā - 150 g sagrieztam tomātam pievienoju 60 g Kārums bezpiedevu jogurtu un pieliku klāt "Mumina garšvielas burciņā". Ja pati no sākuma šaubījos par iznākuma garšīgumu - tad rezultātā nespēju vien atturēties - CIK TIE PLĀCENĪŠI BIJA GARDI . Cepu uz pannas ar diametru 28 cm, panna bija pilna un iznākumā 7 palieli plāceņi |
||
Elīna. (atbalsta Figūras Draugus) |
Publicēts: 24.10.2010 14:16 |
Atbildēt, citējot šo komentāru
24/10/2010 14:16:48 - Rakstīja :
Un jā - te atradīsiet recepti ( ja kāds vēl to nezin) "Mumina Garšvielām" jeb alternatīva buljona kubiciņiem http://figurasdraugi.lv/client/forum/forum.asp?wa_id=38&wa_site_id=6Personīgi es uzreiz rudenī jau sataisu 2 šādas porcijas šo garšvielu, jo var likt visam kam klāt - zupām, biezpienam, salātiem un sautējumiem, un kas par garšu |
||
mumins1980 |
Publicēts: 24.10.2010 15:29 |
Atbildēt, citējot šo komentāru
24/10/2010 15:29:39 - Rakstīja :
Paldies par recepti, Elīna, es ar nākošreiz likšu klāt kartupeli, tas tomēr daudz labāk visu satur kopā!!! |
||
denia (on-line) |
Publicēts: 24.10.2010 18:57 |
Atbildēt, citējot šo komentāru
24/10/2010 18:57:26 - Rakstīja :
mmm,izskataas gardi! |
||
denia (on-line) |
Publicēts: 26.10.2010 12:24 |
Atbildēt, citējot šo komentāru
26/10/2010 12:24:25 - Rakstīja :
Paldies par receptiti,sorit siis bija manas satigaas brokastis Tiesaam loti gardi!!! Mercitei papildus klat pieliku vel karoti lieso ricotaa sieru, nu vienreizigi!!! Un pankukaam papildus klat liku siki sakapatus petersilus. Elina, ko isti dod ,ja olas baltumu saputo un iecilaa miklaa?
|
||
Elīna. (atbalsta Figūras Draugus) |
Publicēts: 26.10.2010 14:12 |
Atbildēt, citējot šo komentāru
26/10/2010 14:12:02 - denia Rakstīja :
...No sākuma pati domāju, ka neko nedod. Taisīju Anetekas burkānu un auzu pārslu pankūciņas ( recepte fotogalerijā), pirmo reizi piešāvu tāpat visu olu klāt un samaisīju - rezultātā pankūciņas tādas plānas, bet otro reizi mēģināju, kā jau receptē minēts, olas baltumu saputot- rezultātā pufīgas pankūkas. Tātad saputota olas baltuma pielikšana dod pufīgumu un apjomu pankūkām, līdzīgi kā tas ir ar sodas vai cepamā pulvera pievienošanu....Paldies par receptiti,sorit siis bija manas satigaas brokastis Tiesaam loti gardi!!! Mercitei papildus klat pieliku vel karoti lieso ricotaa sieru, nu vienreizigi!!! Un pankukaam papildus klat liku si ... |
||
denia (on-line) |
Publicēts: 26.10.2010 17:45 |
Atbildēt, citējot šo komentāru
26/10/2010 17:45:10 - Elīna. Rakstīja :
A,nu skaidrs
...No sākuma pati domāju, ka neko nedod. Taisīju Anetekas burkānu un auzu pārslu pankūciņas ( recepte fotogalerijā), pirmo reizi piešāvu tāpat visu olu klāt un samaisīju - rezultātā pankūciņas tādas p ... |
||
melllene (vada grupu) |
Publicēts: 26.10.2010 20:22 |
Atbildēt, citējot šo komentāru
26/10/2010 20:22:36 - Rakstīja :
šonedēļ cepu divas reizes. Otrajā reizē nebija mājās paprika, kā mumina receptē. Ar papriku garšoja labāk. |
||
Elīna. (atbalsta Figūras Draugus) |
Publicēts: 26.10.2010 22:00 |
Atbildēt, citējot šo komentāru
26/10/2010 22:00:17 - Rakstīja :
Būs man ar' jāpamēģina ar papriku :) |
||
Aija (on-line) |
Publicēts: 27.10.2010 15:14 |
Atbildēt, citējot šo komentāru
27/10/2010 15:14:08 - Elīna. Rakstīja :
Es arī cepu 2x, otrajā pieliku klāt vēl ķiploka daiviņu un svaigus pētersīļu zaļumus, bija garšīgi.Būs man ar' jāpamēģina ar papriku :) |
||
Natuzzi (on-line) |
Publicēts: 08.03.2011 09:39 |
Atbildēt, citējot šo komentāru
08/03/2011 09:39:04 - Rakstīja :
Приготовила, очень понравились!!! Вкусно и много!!! На работе постеснялась выложить всю порцию на тарелку, чтобы не подумали, что я обжора :)))) Буду готовить ещё! |
||
champagne (on-line) |
Publicēts: 20.06.2011 00:47 |
Atbildēt, citējot šo komentāru
20/06/2011 00:47:02 - Rakstīja :
Paldies, Elīna, par jauko recepti! Esmu es īsta auša, aizmirsu sakult atsevišķi olu baltumus, bet neskatoties uz to - vienalga super gardi
|
||