- Gardi! (denia)
Attēls 20/20 Atpakaļ uz galeriju |
Komentēt šo attēlu
Lūdzu, ielogojieties
denia (on-line) |
Publicēts: 01.08.2010 03:25 |
Atbildēt, citējot šo komentāru
01/08/2010 03:25:56 - Rakstīja :
Kraukskigie makaroni (makaroni krasnii ar bolonesas merci) 2 personaam=9,5 vienibas -150 g pilngraudu makaroni 6 Oh.V. -160 g bolonesas merce 1 Oh.V. -30 g parmezana siera (riveta) 2 Ob.V. - 75 g saldeti zalie zirnisi 0,5 D.V. Pagatavosana: 1. Verdosaa udeni ieliekam makaronus un varam lidz tie klust gandriz miksti,tacu ne pilnibaa gatavi.Nokasam. 2.Pievienojam makaroniem bolonesas merci, zalos zirnisus un labi samaisam. 3.Kaartojam makaronus planaa kartaa uz cepamaas plaats,uz kuras uzklaats FD cepamais papirs un parkaisam ar parmezana sieru. 4.Cepam sakarsetaa krasnii 220 graados 10 minutes,lidz makaroni klust kraukskigi. 5.Pasniedz karstus, pa virsu uzberot veel svaigi riveeta parmezana sieru. P.S. Lai sanaaktu loti kraukskigi makaroni ir svarigi,lai tie udeni neparvaritos.Ja pagatavosanas instrukcijaa rakstits,ka makaroni javara,piem., 9 minutes,tad varaam aptuveni 7-8 min. Ja gribam,lai dala no makaroniem ir kraukskiga,dala ne, uz cepamaas plaats klajam tos biezaa kartaa. Bolonesas merci majaas var pagatavot taa: Panna 1 t.k.ellas apcepjam smalki sagrieztu sipolu un loti siki sagrieztu pusdaivu no kiploka.Pec tam pievienojam smalki sarivetu burkanu,tomatu pastu vai gatavus sarkanos tomatus.Ja pievienojam tomatus, tiem janonem miza un loti siki jasagriez.Beigaas pievieno nedaudz liesas maltaas galas un cep uz lenas jaudas lidz gatavs.Pievieno garsvielas un saali pec garsas. Ja nepieciesams,pagatavosanas procesaa japielej nedaudz udens. Labu apetiti!
|
||
vejroze (on-line) |
Publicēts: 02.08.2010 13:37 |
Atbildēt, citējot šo komentāru
02/08/2010 13:37:06 - Rakstīja :
Denia, paldies par šo skaisto un vertigo galeriju |
||
denia (on-line) |
Publicēts: 04.08.2010 00:04 |
Atbildēt, citējot šo komentāru
04/08/2010 00:04:06 - vejroze Rakstīja :
Denia, paldies par šo skaisto un vertigo galeriju Jauki, ja kadam noderes kaut kas no manis piedavatajaam recepteem! Galvenais jau ir nebaidities eksperementet. Tadaa veidaa pamazaam mes atklaajam arvien kaut ko jaunu |
||
mince (on-line) |
Publicēts: 05.08.2010 10:31 |
Atbildēt, citējot šo komentāru
05/08/2010 10:31:43 - Rakstīja :
Paldies,Denija! FD ne tikai notieveshu,bet ari iemacishos lieliski gatavot!
|
||